79

Анонимен

преди 7 години

Забравете за падане на визите за бг населението, тоя ще отмени и зелената карта

78

ROM

преди 7 години

"Съдия забрани временно връщането на хора от страни, попадащи в обхвата на имиграционните ограничения на Доналд Тръмп,"-сигурно там няма българи=фашисти.

77

Анонимен

преди 7 години

А у нас кога ще се издаде такава заповед? Нито един да не влезе и всичко влязло, аут!!! Да си ходят в Афганистан, там ще се 1000% муслимани.

76

Анонимен

преди 7 години

Целият цивилизован свят трябва да последва примера на САЩ!Студентка била...да си учат в чал..***.р...ските училища,нали това тръбят постоянно,колко са умни,измислили целият свят на времето!Ама сега само едно им е в главата!Дано всички силни на деня да последват примера на Тръмп!

75

само началото

преди 7 години

До24часа ще има и указ за всички Green CARD притежатели

74

Анонимен

преди 7 години

mi te sega shte iskat bylgarsko ili dr. grajdanstvo za da otivat v USA. po tozi vypros triabva da pomisliat

73

Анонимен

преди 7 години

Ако мисли че така ще направи америка велика

72

Анонимен

преди 7 години

Мюсюлманите да не се оплакват. Да бяха съдействали навреме за пресичане на зверствата на ислямския радикализъм .Сега е късно. Търпението се изчерпва.И други държави ще последват САЩ. А обединят ли силите и военните си възможности Америка и Русия, бързо ще видим резултатите.

71

Анонимен

преди 7 години

Никой не твърди, че всички мюсюлмани са терористи, но не е ли ясно, че лесно се поддават на псохологическа обработка? Дори образовани, интелигентни младежи.Точно те са най- опасни и безжалостни. Не се ли запитват обикновените хора в мюсюлманскоте.държави защо е така? И защо не се противопоставят, а по-скоро насърчават убийствата на невинни? Какво е това, което оправдава обезглавяването на свещеник. мачкането на беззащитни мъже, жени и деца с камиони,убийството на момиче,което им помага в лагер?

70

Анонимен

преди 7 години

Сега защитниците на човешките права ще ревнат. Стотици хиляди ще са лишени от възможността да се придвижват свободно, да учат и работят по света. Но нека попитаме нещо много важно: защо интелигентните прослойки в мюсюлманските държави не сътрудничеха в борбата с ислямския радикализъм, защо не реагираха активно и ефикасно срещу кървавите атентати в европейските страни,приели толкова хора от други вероизповедания, защо не работят за интеграцията на мюсюлманите, за уважението към живота на другите?

69

Анонимен

преди 7 години

ЩЕ СЕ КАЧАТ СЛЕДВАЩИЯ МЕСЕЦ. ТОГАВА ЗАБРАНАТА ПАДА.

68

Пустиняк

преди 7 години

Простотия могъща е това. Както и мнението, че всички терористи са мюсюлмани. Но забавното е ситуацията с Иран. Съюзникът на Русия. Как така другаря Тръмп и тях ги отреза. Щот Тръмп, драги ми дрогари, е много по-гъст с евреите, отколко с идола Путин. Това тепърва ще трябва да осъзнаете и преглътнете. Да ви е сладко.

67

ф

преди 7 години

Да, ще намерят начин и през СА,ТУРЦИЯ ,АЛЖИР ще се намъкнат пак в САЩ.Нали това казвам ,за да е ефикасна мярката да е за всички . Ислямът им промива мозъците.Вижте Местан .

66

Анонимен

преди 7 години

За да има мир всички муслита в измир

65

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 154 Истина е, че не всички мюсюлмани са терористи, но не е лъжа че всички терористи са мюсюлмани.Във всяка войнапокрай сухото гори и мокрото, точно както мюсюлманските терористи избиват хора които нямат никаква вина освен това че са християни.

64

Анонимен

преди 7 години

Много добре , така трябва да се направи , евала на Тръмп

63

Анонимен

преди 7 години

От една страна жалко, защото се ограничават възможностите за интелигентни, талантливи хора от мюсюлмански страни да пътуват и се развиват свободно. От друга - трябваше най- после някой да се реши и да го направи, а кой друг, освен този своенравен и трудно управляем, и все пак избран от народа си президент? Корените му са германски, манталитетът и характерът - също; ще върви напред като машина, без много - много сантименталности. Меркел не е ли същата, вижда, че съсипа Европа и пак упорства?

62

Анонимен

преди 7 години

Мюслитата,трябва да разберат,че трябва активно да участват в борбата срещу радикалния ислям!А не други да им вършат работата!В техните страни да си се бият,да си се делят на шиити,сунити и т.н.!

61

Анонимен

преди 7 години

Който иска да тероризира Запада пак щенамери начин да влезе в Щатите.Не може всички мюселмани да ги набедиш за терористи.

60

Доналд Тръмп

преди 7 години

Забрана за всички мюсюлмани в западния свят .Нямат работа в цивилизацията на белия човек .