138

Ем

преди 7 години

Постепенно депортиране в държавите от където са дошли, това е решението. И за токова решение трябва да сме солидарни. На Европа не й е нужна тази ***, и не бива да допускаме ислямизация! Никога!

137

Анонимен

преди 7 години

Ааааа, не, стара изпъpдянa кошнице! Ти, и ония мазен препечен бpukeт американски - Обама, ги канехте. Ти издигаше транспаранти за добре дошли! Сега си ги гледай!!! Изобщо забрави за споделяне на натоварването, бабишкер издухан!

136

Анонимен

преди 7 години

до МустафаМастияФа е пУмак от южна България , леко помъчен , щото дядо ми е тъпчел резаната му баба с гоуемия нерезан патлджан :)

135

Анонимен

преди 7 години

Кво има да се чуди!? Да си ги взима в Германия! Нали тя си ги кани!

134

Рупърт

преди 7 години

При такъв прилив на учени и интелектуалци какво мрънка меркел ?!

133

Анонимен

преди 7 години

Най-добре е немците да я свалят от власт и после нека продължава да се чуди,но там където на никого няма да пречи.

132

Циник

преди 7 години

Заптие (като теб) не съм! :-)

131

Ци(к)ик

преди 7 години

Най накрая си призна,всички ние разбрахме защо си все още там.

130

Dи ци(к)ик

преди 7 години

А ти какъв си ? И дали това е от значение?

129

Анонимен

преди 7 години

да се разпределят из ислямският свят, никой не е длъжен да храни хора, които не са в крайна нужда.

128

Циник

преди 7 години

Und noch was...Leck mich voll am Arsch.! JA? Und bitte gruendlich ja?

127

Циник

преди 7 години

Пиша там където мисля, че имам какво да кажа! Не ме интересуват силиконовите цици на Глория! А ти си заптие! Преговаряй...и не се опитвай да ме впечатлиш със знания по немски! Ако не искаш да ти излизат шльокавици "умлаута" го пиши с ue ! Ама си оставаш заптие! Пхахаха

126

До ци(к)ик

преди 7 години

Какво да преговарям ,като развален грамофон си,видиш ли новина свързана със Германия и веднага включваш,щом е толкова лошо и лоши,защо си още там.Wie ich schon sagte, erzähle den Blödsinn zu einem anderen, der noch nie in Deutschland gelebt hat.

125

Циник

преди 7 години

По спокоен няма накъде ! Ако имаш още въпроси - преговаряй предните ми коментари до (другото) заптие :-) там всичко е обяснено! Пхахаха

124

До ци(к)ик

преди 7 години

Кризата със емигрантите рано или късно ще отмине след това следващия враг за Afd ще си ти и такива като тебе от източна Европа.Яко са те обидили *** карабини,каква е тая пароноя .

123

Циник до 143

преди 7 години

Оффф..още едно мекокиткино либерастче...с мюсюлмански хинтъргрунд! Аланкоолу AFD е последната възможност за Германия - да се оттърве от братята ти едноверци!

122

До Ци(к)ик

преди 7 години

Щом не те устройва,защо още си във Германия.Много си зле ако вярваш че тия от Afd със популистки пароли и обещания един ден може да управляват Германия.За сега да е жива и здрава Фрау Меркел и наесен четвърти мандат тя ще поправи грешката си.

121

ами

преди 7 години

Какво не разбра до сега кравата Меркел?????????????

120

Мустафа до циник

преди 7 години

Явно и ти живееш на помощи щом по цял ден киснеш по форумите.

119

Циник до 139

преди 7 години

От какво да се засрамя? От това , че всеки божи ден ставам в 4.20 и отивам на работа ли?! От това, че не съм взел и 1цент социална помощ?! От това, че със съпругата ми годишно плащам над 40 000? данъци - да тъпчат с тях гушата на мюсюлмански търтеи, и бомбаджии?! Па и кой си ти, да ми казваш кое е правилно? Аре у лево!