34

Анонимен

преди 7 години

Най важния приоритет на др. Герджиков е да си подсигури много пари за старини . Нищо друго не го интересува . Някой ще попита защо съм толкова категоричен . Нали същия беше от бандата на царя , който окраде България . Сега вие ми кажете как член на банда става ангелче .

33

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 7 години

Тежък е кръста, ама не за марионетката на политическата мафия, а за народа. Този ухилен послушко от времето на царя и Мултигруп нито ще прави ревизия нито ще подсигури честни и неманипулирани избори. Мафията продължава да дерибейства, народа да гледа кухо и да бездейства.

32

Анонимен

преди 7 години

До СбирщинаДругарю , ама много си наивен , че чак *** . Какво ще рови човек , който е бил царедворец с Симеончо . Това е изпечен мошеник .

31

Анонимен

преди 7 години

Другарите червени каскети се превъзнасят , от такива *** царедворци като Герджиков . Нали същия с вашия цар-комунист ни оправиха за 800 дни сега какво забравихте ли . Просто все някой трябва да ви оправя другари от БСП - то .

30

Сбирщина

преди 7 години

Дано министрите на проф.Герджиков се разровят в делата на Бъчварова, Ненчев, Митов, Ив.Василева и на самия премиер. Има много далвери и беззакония за разкриване. Не очаквах,че журналиситте на Труд така ще бранят със зъби и нокти Б.Б. - не дават прашинка да падне върху него! А именно той е виновен за скандала, опозорил ни пред света с ООН, предавнето на петимата турци на Ердоган в името на скриването на контрабандата с цигари от фирми на Пеевски, подчиняването ни на Турция и куриера на Ердоган.

29

Анонимен

преди 7 години

Шъ *** видиме кво шъ напрай. На приказки сички са велики ама на дела .

28

акут

преди 7 години

не приоритет . това е единствената задача на тая сбирщина на бсп. дпс и костов

27

anonimen

преди 7 години

Ако гержиков провери чие министерство е виновно сред зима ловеч е на режим на вода от 22 до 6 оставка на шефа на вода и канали това е безобразие понеже е от партиата а нее от герб оставка

26

222

преди 7 години

Едно голямо нищобърборене!Де го симиончо да си поиска Мусала и Черно море,и тоя с изплезен език да си счупи краката да ги връща!..

25

Сирк

преди 7 години

И този не знае по какъв случай е там - щял да развива страната, да разследва, да прекратява, да излиза с чест от ЕС, да развива с приоритет образованието и прочие сенилни бръщолевения.

24

Анонимен

преди 7 години

След два месеца стари лафове и муабети от средата на миналия век този пак ще си го приберат в нафталина.

23

Додо

преди 7 години

Какви идеи какви 5 лева до март бе ....

22

Нас

преди 7 години

Не забравяйте , че те подготвиха България за Европа ! Да се надяваме и на добро !

21

карина

преди 7 години

Малко мазен ми идва, нерешителен - определено човек без инициативност, без замах. Кофти начало.

20

г

преди 7 години

Навремето на *** Плевнелиев му трябваха 2 /3 г за да бъде подведен от Близнашки .На Радев му трябваха 2 седмици за да го изиграят с Герджиков.

19

Хасан_анчо

преди 7 години

Пътят към ада е постлан с добри чувства и намерения! Английска поговорка ; Дано накрая не останат само чувства и намерения.

18

Анонимен

преди 7 години

Все още не разбирам за какво толкова ревете. Служебните са хора без правомощия, имат само две задачи- да наглеждат държавната машина и да задействат изборите, а и са идеални да бъдат похарчени, защото след 2 месеца повече няма да видят политика. Герджиков това, Герджиков онова. С Герджиков е свършено след 2 месеца, Радев даже ви прави услуга като употребява за целта.

17

wc

преди 7 години

BOIKO SI SVARSHIL RABOTATA.,EBANIA EBAN BITIA BIT.KOI E TOZI ZAD GARBA MY VINAGI GLEDA STRASHNO>>IMA KITAISKO >RYSKI>KOLYMBIISKI cherti

16

маде ин Булгари

преди 7 години

Когато от някой нищо не става, той става министър-председател! Като товарищ Герджиков!

15

Анонимен

преди 7 години

аз не разбирам какво се вживява тоя . *** и бсп. работата на преходното правителство е да организира едни избори а не да ми се правят на велики