310

popa ot razgrad

преди 7 години

много добра игра...различен григор...модел 2017.

309

Анонимен

преди 7 години

Колко да е феноменален? Гришо, гледай Надал и се учи, момче, как се печели изгубен мач! Играта на Надал не вървеше. И какво направи Надал? Започна да крещи, да вика, да вилнее, да се самонавива. И пречупи нашия, и успя, вдъхна си сили и сплаши Гришко. Учи се, момче Григорчо, учи се от батко си Надал как без да е "феноменалин", спечели мач, който губеше и ще играе на финал. А феноменалният ще гледа финала. И ще очаква шоу. Щото други ще го сътворят.

308

Анонимен

преди 7 години

Нов бг феномен: празнуване на достойна загуба! Волейбола вече 80 г празнува 3-4 място и медиите ги наричат шампиони! Няма такава излагация!

307

кой плюе

преди 7 години

нищо лично, ние не плюем, а помагаме, правим психологически разбор, и то не само за Гришо, а за всеки български кандидат шампион, т.е. за нас си.

306

Анонимен

преди 7 години

До 348. Прав си. Но това не означава, че е играл чак феноменално. Да, силно, но ако беше феноменално, щеше да е победител. Щом не е, значи не е феноменално. Яд ме, че загуби. Нормално да ме е яд. Има потенциал, но нещо му се не получава. И да не се срамува от сънародниците си.

305

Наблюдател

преди 7 години

Че игра добре Гришо игра, ама чак изпусна е пресилено. Все пак Надал си беше фаворит, 7/1 победи имаха като съотношение. Накрая, в края на петия сет като сервираше Надал, Гришо се мяташе като риба на сухо. Жалко, че Гришо не спечели, водеше 3/4 в петия сет, но Надал в момента е по-добър от наш Григор в топ форма.

304

Анонимен

преди 7 години

И само до полуфинал да му е нивото, пак е нещо за български тенесист. С какво да се гордее България в тениса? Какви са тия максималистични очаквания пред телевизора с биричка в ръка?

303

Анонимен

преди 7 години

4:6 обаче го бил изпуснал това е все едно Лудогорец да падне с 2 гола разлика и да твърдите че Лудогорец е изпуснал противника,смешно.Загубата си е загуба,НЯМА такова нещо като достойна загуба,това е.

302

Анонимен

преди 7 години

До Хас муНяма спор, че е на светлинни години от мен - вечно губи. А аз имам успехи в работата си - не винаги, но имам.

301

до долния

преди 7 години

Не е като Джокович, всъщност малцина са като него в цялата история, и никой не е казвал, че е като Джокович. Но все пак си е фактор в тениса и това не е никак малко. Колкото е добър толкова. Добър лош, наше момче си е и си е най-доброто за нас. Не е казано, че само ако е като Джокович трябва да го подкрепяме. И като Кукушкин да беше, пак щях да го покрепям, защото представи си Кукушкин си е достоен за уважение. Всеки, който е в топ 1000 в професията си е достоен, защото не е даром и се иска дупе

300

Анонимен

преди 7 години

Типично по български написано ,,Игра феноменално но загуби'' Е тогава победителят как е играл?

299

Хас му

преди 7 години

Абе Анонимен, скрий се в *** откъдето си изпълзял...Григор е светлинни години пред теб....

298

Анонимен

преди 7 години

До 333. На калпав *** върната му пречи. Григор е добро, лигаво тенесисче. Не е балканец като Джокович - да каже нещо цветисто на корта като истински човек. Нашият да изхленчи нещо на развален английски и поразвален български. Да хване някоя известна лелка за гадже и да се полигави в лондонското метро - го може. Наблюдавах Надал - не ми бе приятен, щото като българин бях за Гришко и до последно се надявах да счупи калъпа и да играе с Федерер. Тогава Надал почна да крещи, да злобее. Да гледа Гришо

297

Анонимен

преди 7 години

Това, че Григор не е по-добър от Нада съвсем не означава, че не може да го бие в конкретен мач. Както вече го е правил, така че стига с глупави аргументи. Това, че си по-слаб някой не означава, че абсолютно всеки мач ще падаш от него.

296

Анонимен

преди 7 години

.България е малка държава като Швеицария. АМА НЕ СЪВСЕМ. СИЛНО Е ЗАВИСИМА ОТ МАСКВЕ. И потази поичина е бедна и нетрябва да се бута при богатите.

295

до 337

преди 7 години

Не знам защо репи, че някой си мисли, че Григор е по-добър от Надал. Никой не е казал, че Григор е по-добър от Надал. Но дори и по-лош от него, пак е постинал мого и това е достойно за уважнение. Не е неоходимо постоянно да казваме как може да е по-лош от него. Ами не може всеки да се раждат по-добри от Надал. Но не е и необходимо. Все пка сие наш и би следвалода подкрпяме.А до обиди прибягват и тези, които се ядосват на нечия тъпотия и упористост. Не само нямащи аргументи.

294

Анонимен

преди 7 години

До до 327 ако ставаше По-полека с обидите. Обиждат тези, които нямат аргументи. Сега гришко нали има пари? И пак е без титла. Не парите решават работата. Жокерът пък бил изключение. Няма спор. Просто казвам, че григор става за добър тенис, но не е от класата на Надал, Федерер и Джокович, а това, че е роден в България, не е причина вечно да губи титли. България ли му е виновна?

293

Анонимен

преди 7 години

Даже когато играе фемоменално Гришо губи, ама не ми е грам мъчно за него

292

Анонимен

преди 7 години

До 0 (331)Едва ли е от твоето......

291

до 327

преди 7 години

никой не е казал, че се срамува, ама я пробвай без подходящ специалист да тренираш на някоя нива, без топки и ракети и без да ходиш никъде по турнири. Колкото и да си талантлив - успех!