25

Анонимен

преди 7 години

кой си ти, че да гониш хората? кой си ти че да се отждествяваш с целия форум?още малко и с народа ще се отъждествиш.Милен Велчев дойде, получи картбланш и го преценихме. дДа го виждаш в политиката?симеон дянков дойде, получи картбланш и го прецинихме да го виждаш в политиката?Огнян герджиков като служебен премиер бъраш да го съдиш, преди още да се е проявил.съдите го заради Царя, ама не съдиет да ремем Бойко Борисов заради фаловете на Лиляна павлова?Всеки отговоря за себе си.

24

Циник до анонимня

преди 7 години

Защитник на Герджиков и &*** какво си ръгнал да ми правиш реклама на шайката мошеници! И Милен Велчев дойде от лондонското сити...прехвален специалист...краде..лъга...и си тръгна!Като не ти харесва нивото във форума - изчезни..никой не ти е сложил нож на врата!

23

Край

преди 7 години

По-скоро въпроса е има ли качества българския народ да го води професор по право, фин човек с чувство за благ хумор, енциклопедична личност с изключително чувство за справедливост.Ние паркираме по тротоарите, оставяме си обувките пред апартамента, мигаме с фарове по магистралите, купуваме си баничка от спирката на авариики, критикуваме 15 тия тенисист в света и НЕ знам Не знам...

22

Анонимен

преди 7 години

Проблемът е точно в това, чеквалифицирани хора по нормалнияначин не могат и не искат да влизат във властта а тя се заграбваот мафиотизирани политици.

21

Анонимен

преди 7 години

О, човешка лакомия...

20

Анонимен

преди 7 години

То нали пък "политиканите" имат качества!

19

анонимен

преди 7 години

я си задаите тьпия вьпрос като са толкова успели какво ще правят 2 месецана стола без да вьршат нищо

18

Анонимен

преди 7 години

Министър на транспорат идва от сферата на НКЖИ. Министър на осигуряването -от сферата на НОИ. няма парашутисти, няма Калинки-малинки, няма Анна Мария кръстева, която да е забърсана от околовръстното и да стан министър. 3 професори, 2 доценти 1 генерал - все хора отдадени на това което правят с интелект.

17

Анонимен

преди 7 години

Седларски - получил е образованието си в Австрия. Две стипендии за икономика - в Австрия в Швейцария, прекрасно знае немски, постоянно преподава в тези две страни, най-младият декан н УНСС - на 36 години, бил е 4 години и зам-декан, написал е десетки грудове по икономика и е водил редица лекции- включително пред чужденци на чужди езици.

16

Анонимен

преди 7 години

вижте им СВ-та и тогава коментирайте - специално за Герджиков, юрист, председател на парламент, лектор в Софийския университет, искаха го за кандидат-президент от няколок партии - включително и отляво и отдясно. професор, автор на десетки монографии по търговско право. Изнася лекции в Женевския университет, и в Института Макс Планк - Германия.

15

Анонимен

преди 7 години

Какви красиви мутри, да ги изядеш.

14

Анонимен

преди 7 години

няма човек в служебния кабинет, който да знае по-малко от три чужди езика. някои знаят по пет езика. всички са специалисти във своята сфера, не са паднали от небето.

13

анонимен

преди 7 години

когато ндсв спечели изборите през 2001 г пламен панаиотов доведе герджиковв царската партия сега се преврьщаме от парл република в нещо неопределеноподозирам че имотите на симеон които му бяха отнети от дьржавата сега ще му бьдатвьрнати и цялата кохорта от ндсв ще се вьрне вьв властта сутринта видяхмем велчев ан пьрванова в мом софиянски е на екран чака се само пл панаиотов

12

Анонимен

преди 7 години

Отново съм впечатлен от профанщината и ниското ниво на коментиращите в този форум.

11

800 дни

преди 7 години

На снимката два се радват на акъла на българския народ.

10

Македонски

преди 7 години

До 4"Умен" гущерТи пък, направо пращиш от акъл, твоя милост!Да не си варненче, случайно?)

9

Анонимен

преди 7 години

Не смейте да плюете другаря Герджиков !Той е назначен по заповед на MAсква с цел излизане от ЕС и присъединяване към Русия ... всички български патриоти да се обединим около другаря Герджиков / Сталин / Путин !

8

Анонимен

преди 7 години

Голяма цензура ако пишеш против Герджиков...Къде е свободата на словото? Нима Герджиков не е нагаждач ,че ми триете коментара?

7

Анонимен

преди 7 години

Наскоро беше казал в някакъвразговор : Е как правителствобез Борисов! -- това е достатъчноза да преценим що за политик е.

6

Анонимен

преди 7 години

Слуга на царя на крадците!Помним как Любка Качакаво-Срамната носеше плакат "Срам ни е от вас". След години стана ясно, че царистите ги било срам от кокошкарското крадене на Костов и сие. Те показаха как се краде по царски!