28

ист

преди 7 години

Това е смела и безстрашна жена.Тя първо нанесе удар в муцуната на Бареков. Стува повече от половината депутати -не народни представители защото представряват себе си а не народа.След нея много мъже се престрашиха и я последваха.

27

Анонимен

преди 7 години

Баракова - издънка на мажоритарната избирателна система.Само си спомнете каква беше причината Баракова да влезе в Парламента. Защото супер-интелигентните същества, подкрепящи Атака (може и да бъркам), гласуваха с номер 14 както за партия, така и за преференция.А после разправяйте колко хубав бил мажоритарния вот.

26

Анонимен

преди 7 години

издънвам я без да му мисля много

25

Има и друг

преди 7 години

А 15/15 от БСП си кютка в Евро-парламента със заплата от 20 000 евро на месец без да знае какво прави там и какво е Евро-парламент,а бедните Българи умират от глад с възторг от собствените си палачи!

24

Розово-пипилявия

преди 7 години

Решението бе лесно моме, щом видя, че депутатското място те стресира и си безпокойна, защо не подаде оставка на 2-рия месец?? То и без това, от такива "капацитети" и "интелекти", като тебе нямат място в НС. Един овчар да беше вместо теб, по-разумни неща щеше да направи.

23

тео

преди 7 години

хайде - пак малка манипулацийка "Тя се прочу с това, че влезе в парламента благодарение на феномена 13/13, породен от недостатъци в преференциалния вот." преференциалния вот си е ОК - няма никакви "недостатъци" А имаше недостатъци в политическата култура на избирателите на бареков!А е манупулация - защото господарите на поръковите шоумени опитващи се да прокарат една архаична и несправедлива избирателна система активно се опитват да настроят по незапознатите против пропорционалната система!

22

Анонимен

преди 7 години

Изглежда свястна женица

21

Анонимен

преди 7 години

ква е тази бе

20

Spiritus Rector

преди 7 години

Fake News

19

666

преди 7 години

Къде ще се проведе тази година фестивала в Кан?

18

НОИ

преди 7 години

Една година ще е на 60% депутатска заплата и после - айде обатно в училището. Ако я вземат.

17

Анонимен

преди 7 години

Dve shodni dumi politikata i motikata,izbirash ednoto i posledicite stavat yavni

16

Край

преди 7 години

Тази може да ви липсва за това пък ББ пак ще ви напише Лъчо Мозъка в листите. Гласувайте и се радвайте на новите/стари представители.

15

Анонимен

преди 7 години

Краденето винаги е свързано с безпокойства и гузна съвест

14

Анонимен

преди 7 години

Гледам заглади косъма и тази даскалица въпреки, че беле за малко в политиката.

13

Цецо

преди 7 години

"Ами с образование вие можете ли да отидете на борса?" - тази кифла счупи *** с този отговор!!! :)))

12

ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

преди 7 години

Ей, тая жива да я оплачеш... Ми сега какво ще прави като политиката й е отнела спокойствието? ГОРЕЩО Й ПРЕПОРЪЧВАМ ДА СИ ВЪРНЕ ЗАПЛАТИТЕ, КОИТО Е ПОЛУЧИЛА КАТО ДЕПУТАТКА (***) И ТАКА ЩЕ Й СЕ ВЪРНЕ СПОКОЙСТВИЕТО И ЧИСТАТА СЪВЕСТ, ЧЕ Е ПОЛУЧАВАЛА ЗАПЛАТА БЕЗ ДА РАБОТИ!

11

Неразумний юроде

преди 7 години

"Ефектът" 13/13 не е породен от недостатъците на преференциалния вот,а от тъпотата на гласоподавателите.

10

еха

преди 7 години

Бая се е ояла тази мома в парламента. Единственото и питане от парламентарната трибуна беше свързано със свлачищата и срутищата. Каква чудесна метафора за нейната личност впрочем!

9

Анонимен

преди 7 години

А, бе, БЛОНДИНКА, бе, братче!(Много смислени снимки - отразяват цялостната й дейност) :)