29

Анонимен

преди 7 години

Почнаха специалистите с критиките какъв бил Григор що бил ...Абе *** направете и вие и е една стотна от това което е постигнал Григор и тогава говорете ама то пък къде ли скрити зад един екран. Големите патриоти дето поддържат Джокович и Надал. ***

28

д

преди 7 години

Гришо не е Исус,а просто един син на забогатял нечестно човек . Нали разбирате ,че библейските сравнения са неуместни за един спортист .

27

Анонимен

преди 7 години

Гришо си е лигльо, не е много стабилен и устойчив в напредъка, но сега поне има шанс да успее. Този успех сигурно ще е кратък, дължи се и на шанс, и на неговата игра, но сега трябва да се възползва на мах. Давай Гришо!!

26

Анонимен

преди 7 години

До МомоА защо въобще гледаме спорт и се радваме на нашите спортисти ? Това пак са си лични успехи ? Истината е, че срещу името на Григор е българският флаг и навсякъде го представят като "българина". Когато Григор бие, навсякъде го представят като успех на "българския тенисист Григор"

25

Анонимен

преди 7 години

Повечето написано в статията е вярно, но негативните реакции към него бяха не само защото губеше (което за български спортист по принцип не е новина), а защото не умееше да губи. Трошеше си ракетите, държеше се невъзпитано и се излагаше.

24

Хеш

преди 7 години

Всеки който пише и излива помия по Григор е с не българско самосъзнание! От друг етнос ако трябва да бъда точен! Така че плювайте си на воля, ама ние ви знаем от Обонговите сте... :)

23

Анонимен

преди 7 години

До Анонимени нас не ни интересува мнението ти ......

22

Анонимен

преди 7 години

Оплюването не е български патент. Навсякъде е така - част от човешката природа.

21

Анонимен

преди 7 години

Класика! Финала е Федерер- Надал.

20

Анонимен

преди 7 години

Гришо е "голям" българин. Влиза в битка с противниците си с древнобългарския вик - Къмон!

19

Какъв българин е тоя

преди 7 години

Българина е комплексиран и величае всеки постигнал нещо . На запад не цепят ..на никого бил той световен шампион или милиардер...ако се дъни и държи арогантно го отсвирват и игнорират....само ,че в Бг много мазници има и дори да ги плюеш те викат ,че вали. Гришо не може да говори на български ,забравя думи ,провлачва....Джокович как не забрави сръбския и все говори за Сърбия на пресконференциите....Стоичков Номер 2 е Гришо , Пази боже сляпо да прогледа...

18

Анонимен

преди 7 години

Не следя тенис и не е от любимия ми спорт. Хубавото е, че Григор се съзтезава под флага на България. Така допринася повече хора да се интересуват от родината. Другото не ме интересува особено.

17

Обективен

преди 7 години

Цитат: " Хора, които до онзи ден го псуваха, днес го аплодираха и се гордееха с него "Е, аз не съм от тези хора. Винаги съм подкрепял Гришо и никога не съм забравял, че до името му винаги стои България, а когато показват по телевизията корта, на който ще играе, там е българското знаме. Иначе българофоби има всякакви и най-вече те викат "Разпни го"

16

Анонимен

преди 7 години

Хайде стига с това Рио. Там игра с Марин Чличи, и си падна, просто тогава Чилич си беше по-добър от Гришо. После пак се срещнаха и Гришо пак загуби от Чилич. Вие какво искате - да стои в Рио и да реве - ох, как паднах, ах, защо паднах ли? Това, че вие правите така, не означава, че нормалните хора също го правят.

15

Анонимен

преди 7 години

Всеки си има върхове и спадове.Не го упреквам както други когато пада.Но за участието в Рио, наистина се излигави. Там не падат достатъчно парички и нашия се измъкна да не се поизпоти напразно.

14

Горан

преди 7 години

Гришо със сигурност не е идеален, ама такива са и Ноле, и всички големи тенесисти... Много бързо забравяте как реагира Джокович на една от загубите си, как подканваше журналистите да му направят по една...

13

Горан

преди 7 години

До Анонимен 8: Само едно ме интересува сега: Тити рева ли тогава, или не рева?

12

До автора

преди 7 години

Вижте какво.Това, че му казваме "успех Гришо", не означава, че го харесваме. И сега му пожелавам успех, защото продължавам да считам, че това е момента на Григор - най-добрите отпаднаха.По пътя си той не срещна кой знае какви страшни съперници.Това си беше истински късмет. И ако сега не спечели титлата - много жалко. Това че му пожелавам успех не означава, че харесвам играта му,поведението му, нито го считам за "супер тенесист".Харесвам Новак и го смятам за най-добрия въпреки моментната криза.

11

Горан

преди 7 години

Защото е наше момче, за това! Защото, където и по света да има и един българин, то там е България! Истина е, че играе за себе си, в крайна сметка тениса си е индивидуален спорт! Да си жив и здрав Гриша! Все напред, и нагоре! Спортът е, като любовница - веднъж ти се усмихне и ти се ослънчиш, друг път е мрачна и непредсказуема... Трябва винаги да те подкрепяме и това е!

10

STAR

преди 7 години

N6 - A VIE KATO JIVEETE V BALGARIA KAKVO STE NAPRAVILI ZA NEYA. IMETO NA BALGARIA SE SPOMENAVA VSEKI PAT KOGATO GRIGOR DIMITROV E NA KORTA. MNOGO STE ZAVISTLIVI I NIKOGA SHTASTLIVI.