37

Анонимен

преди 7 години

Служебния кабинет трябва да осигури провеждането на парламентарните избори. Истината за предишните управления я търсете от правораздавателните органи.На мен лично много ми гот ,че има вече първа дама. Но най ме радват втората и третата!

36

Зозо

преди 7 години

Мама, мама, что я буду делать... Кин-дза-дза!Новото правителство и комбайнера :)

35

Горан

преди 7 години

За нощните вълци да каже ли др. Нинова???? Или те са за ВАША вътрешна консумация.

34

Анонимен

преди 7 години

ДА ИЗВАДИ СТЕНОГРАМАТА ОТ СБИРКАТА ЗА КТБ ПРИ ПЛЕВНЬО, ЗА ДА СТАНЕ ЯСНО КОЙ УНИЩОЖИ БАНКАТА!!!!!!!!!!

33

Анонимен

преди 7 години

Само вижте кои са шефове ж Булгаргаз-калинка до калинка.Един единствен експерт имаха и го направиха министър в слугебното правителство.Другите -деца на депутати от Герб,роднини и приятели.

32

66

преди 7 години

Какво толкова се пънете?Това е само служебно правителство за два месеца!Помислете малко повече този път за кого ще гласувате на следващите избори-това е важното!Главният ни проблем е ,че нямаме икономика и оттам произлизат и бедността,корупцията....Да изберем партия и хора,които ще тласнат България икономически напред чрез привличане на инвестиции,създаване на свободни зони,развитие на съвременни производства в електронната сфера и роботиката ,където страната бъка от таланти.А не в земеделието и

31

Анонимен

преди 7 години

До Вихър РайчевНикой не казва това ! Герб,БСП и ДПС са едни и същи ! Комунисти има във всички партии ! аз говоря лично за човека ! а мисля ЧЕ КОМУНИСТ не може да свърши нищо полезно за народа си. Те са алчни и ненаситни и даже милионите да ги затрупат няма да дадат и залък на народа си !

30

Вихър Райчев

преди 7 години

Ха-ха-хааааа,започнатото от ГРОБ е БЕЗУМИЕ,него ли да продължат?!

29

Анонимен

преди 7 години

За мен Герджиков е типичен представител на статуквото ! На България и трябва човек не толкова лижерен,и апатичен а млад човек с патос ,човек реформатор ,защото България има нужда от скорост да наваксва много и да догонва много за изпуснатите 27 г. в неправене на нищо полезно за народа си !Народа умира и няма време едни и същи хора от миналото на изминалите 27 г. да присъстват във властта. Трябва дейни хора, хора родолюбци и честни !

28

Анонимен

преди 7 години

До Насбе уж го знаете наизуст, а все ги избирате. Докато тези продължават да се бъркат в политиката, нищо добро не може да случи на България. На тях им трябват бедни и глупави за да ги избират. Затова си ги отглеждат, както мравките отглеждат листни въшки, за да ги изяждат.

27

Нас

преди 7 години

Последната дума е ,,на изуст ,,

26

Нас

преди 7 години

До 36 смени коментара, че вече и ние го научихме на изкуството !

25

ф

преди 7 години

Да започне от кабинета Близнашки .Там почна краденето .

24

Анонимен

преди 7 години

Жизнения път на голяма част от перестроечните демократи-днешни партийни и държавни ръководители: през гугъла: "Частный детектив, или Операция Кооперация"

23

Анонимен

преди 7 години

Естеблишмент та дрънка!

22

Циник

преди 7 години

".....да каже накъде отива държавата" Отива....към Пуерто Рико...Хаити...и останалите бананови републики...само дето при нас - през зимата е студено, и банани, и портокали не растат!

21

Анонимен

преди 7 години

Само като видя абривиатурата БСП и ми се повдига. Наистина няма по-нагли и по-безочливи хора от комунистите.

20

Анонимен

преди 7 години

Не знам каква истина може да каже служебния кабинет,но другаря Тръмп, без много да говори,вече действа! Да му мислят управляващите ни след 1989г политици,експерти и "вся оста-льная св-олоч! През гугъла: "От последните минути: САЩ СЕ ИЗТЕГЛЯТ ОТ БЪЛГАРИЯ!, заяви Джонатан Галавис първи съветник на Доналд Тръмп по БНР! Тръмп и Путин обсъждат Нов Световен Ред! Виж Тук"

19

Anonimen

преди 7 години

С този премиер Радев наистина ме разочарова. Мислех си, че се е появил човек който да пречупи статуквото, но май не е. С оглед на предстоящите избори и цялата политическа плява която ще се яви на тях положението никак не е розово. Мисля, че държавата е в безизходица с този политически "елит" сме направо за оплакване

18

Анонимен

преди 7 години

Наистина трябва да кажат истината - как ошушлявиха КТБ, как избраха баш Герджиков, как го натириха от поста в НС и други тайни от обществото.