39

Анонимен

преди 7 години

ДО 39 ТАКА Е ОТ МАЛЪК НА ТРУД.

38

Анонимен

преди 7 години

Младежа ще разбере, че баща му е прав. Труда е пратен от бога. Труда - бизнеса възпитава. Баща му е частника неразчита на протекцията на държавата. А точно обратното държавата го дере. Данък 20%, ДДС, ДОО40%.БАЩА МУ ОЦЕЛЯВА ОТ ТРУД + КЛИЕНТИ. ЗА МАЙКА МУ НЕ СТАНА ЯСНО КАК СИ ВАДИ ПАРИТЕ.

37

Циник до 45

преди 7 години

Дано!

36

Анонимен

преди 7 години

Само не разбрах защо ни занимават с този Майкъл?!!!!

35

Ега го тапира!

преди 7 години

явно детето се е паднало по убост на майката :D

34

До Циник 3

преди 7 години

Пък моята дъщеря навърши 24 скоро. По възрастничък съм. Почакай. Дано поколенията на сина ти не са като сегашните.

33

Анонимен

преди 7 години

Точно с труд се възпитава човек, така че браво на бащата. Да се научи лигавето, че на тоя свят, за да остане нещо след тебе, трябва работа. Иначе остават само екскременти! Колкото до "майката" - нямам думи просто!

32

Циник

преди 7 години

Сина ми навършва 2 на 17.02 ....вече като се приберем от яслите ...сам си прибира обувчиците в шкафа..вечер преди лягане - прибира и играчките!

31

Анонимен

преди 7 години

Историята, макар и накъсано разказана, започва да се разплита. Бащата на момчето се оказва грубоват и суров, но разтропан човек. Майката е мека и добронамерена, но е шавлива и пипирудеста. А момчето се оказва разкъсано между тези два различни характера и е напълно логично да тича при този, който не му е всеки ден пред очите. Ама вече е на 18 и като няма вече при кого да тича, е духнал незнайно къде. Има време, дай Боже да се научи че така не се прави.

30

Анонимен

преди 7 години

Това с "Майкъла" се превърна в "турски сериал"!!!!!!

29

Циник

преди 7 години

Работил съм и хамалин на Сточна гара - от мерак да си купя читав усилвател..дек...и Сейко! И двамата ми родители работеха...взимаха не лоши заплати...но така съм научен...без труд - няма успех.Сега нещата се промениха...пикльовци с татковци бизнесмени - свикнаха "наготово", и "на далавера" - дали е правилно ...вкеки сам да реши! И в Германия - от първия ден работя...няма на кого да чакам...нашите се споминаха...сега аз съм баща ..ще опитам да съм "правилен" баща

28

Анонимен

преди 7 години

До 36 "Казарма, няма казарма!"Почти всички мъже над 35 г. са били в казармата. Искаш да кажеш,че няма п....ли над 35 г.?

27

Анонимен

преди 7 години

Казарма, няма казарма! Затова расте глезено и кекаво поколение мъже. В миналото на 20 години мъжете са хранили и издържали семейство, сега на 30 години себе си не могат да изхранят и оправят.

26

художника

преди 7 години

Децата не обичат с тях да се държат назидателно. С моя син съм се държал приятелски, въпреки че винаги е има респект към по-възрастните това не трябва да се натяква от тях.На 10г. го взех с мен да помага и макар че не вършеше и за 2лв. работа му давах по 10лв. Нямаше търпение пак да го викам да ми помага и се гордееше с изработеното сред приятелите. Сега ми е съдружник във фирмата и е много по-напред от мен. Кеф ми е, че има на кого да оставя всичко, което съм постигнал. Само споделям опита си.

25

Анонимен

преди 7 години

Както биха казали анорексичките от БТВ и НОВА- "Модерна и съвременна жена".

24

Анонимен

преди 7 години

Какво излиза?Че когато трябва да работи,това е тормоз?Че той е на 18 години!

23

Злата

преди 7 години

Майката ще го научи как да изкарва парички по баровете и пенсионерски домове може да се случи и в комбина

22

Анонимен

преди 7 години

Мдааа, това само затвърди мнението ми, малкият е едно неблагодарно ***! И естествено, че ще бяга при маминка, след като с нея може да си обикаля баровете на воля вместо да полага усилия.

21

да

преди 7 години

лай.ното е едно към едно неблагодарник като майка си.. близките му на лекето го "предали", защото го карали да работи.. ще работиш, пик.льо, ще работиш.. така ще е от тук нататък..в тия живот се работи

20

Анонимен

преди 7 години

Не знам, хора, то е ясно, че няма да излезе цялата история, а и винаги има повече от една гледна точка, ама да Ви кажа: трима си ги гледам и възпитавам вкъщи и ако, живот и здраве, почнем да строим - ще бъдат на предна линия! Много лиготия в днешно време, много...