159

Анонимен

преди 7 години

По добре с тия милиарди да бяхме построили Белене, да закрием всички тецове дето пушат и трупат пепел. Да изхвърлим всички перки и фотоволтаици. Да наблегнем на ПАВЕЦ Чаира, да го разширим и обновим. Който е живял през комунизма да каже, дали помни колко е отделял от доходите си. Само недейте ми приказва за режима на тока, имаше го за много кратко време и то защото не беше построен Козлодуй.

158

Анонимен

преди 7 години

195, къде съм използвал думата саниране :) Да не ти се привиждат гущери по стената? Я си оплакни очите от гурелите и чЕти по-Фнимателно.

157

Анонимен

преди 7 години

191, и ти не ме надскачаш по акъл :) Сам казваш, че камарата е дала значително по-ниска цена от тая за която става дума! "Умееееен", "умен" си!

156

Анонимен

преди 7 години

Нашата кооперация си я оправихме сами. За мен ще е по-добре тия пари да се вкарат в инфрасруктура, а не за "саниране" на панелки! Защо аз трябва да си ги вадя от джоба, а за други да дойде наготово. Някак си не е феър.

155

Анонимен

преди 7 години

Не става дума за заетост, а за кражби! Заетост има и при 100 лв/кв.м, но в случая сумата е двойна.

154

Анонимен

преди 7 години

изглежда само на герб не им е ясен мащаба на кражбата!

153

Матиматика за начина

преди 7 години

Имаме 2 милиарда или 2 000 милиона разходи и 13 и половина милиона икономии на година. В задачата се пита след колко години ще се икономиса разхода направен. Отговора е 148 години. Какво ще представлява един блок или апартамен след още 148 години?

152

Гербер

преди 7 години

Не,няма прокуратура,защото сами си я избрахме.Тя си е наша.Ето днес са освободили кмета на Пловдив.И той си е наш.Има ли някой изненадан?

151

Анонимен

преди 7 години

Има ли прокуратура в тая държава?

150

ВиК

преди 7 години

До АнонименИ на който са му сменили щранговете на ВиК инсталацията също да вдигне ръка

149

Чудя се...

преди 7 години

Чудя се как все още се намират хора, които гласуват за герб. Просто не ми се вярва Боко И Цвъко да делят плячката с всички техни поклонници.

148

Урааа!

преди 7 години

Ухууу, браво! Яко крадене е паднало. Ама наистина яко крадене. По тази програма за санирането стотици милиона са влезнали в ГЕРБ-аждийските джобове.Да живее ГЕРБ!

147

БАБА БУНА

преди 7 години

ТЯ САМАТА ПАНЕЛКА,СТРОЕЖ,ПРОЕКТ,ОТЧУЖДАВАНЕ НА ИМОТ,ДО ЗАВЪРШВАНЕ ПРИ БАЙ ТОШО БЕШЕ ТОЛКОВА.ДА БЯХА НАПРАВИЛИ НОВИ ЖИЛИЩА.

146

Хемхубаво хемевтино

преди 7 години

Санирах си къщата- два етажа по 120 кв.,на тавана изолация от вата .ПВЦ дограма -8000 лв. Измазване със стиропор 10 см + мазилка +труд= 11 000 лв .+ доп разходи = 21 000 лв. това е за къща с 8 стаи .Забравих цялостната подмяна на ВиК тръбите .Тая работа за 17000 лв на панелка мирише та не се трае ,чак фунти .......доста крадене е имало

145

Анонимен

преди 7 години

"Състоянието на панелните блокове е такова, че се налага конструктивно обследване и укрепване на самата сграда. Това е причината за разликата в цените"на които са му укрепили сградата при санирането да вдигне ръка

144

Анонимен

преди 7 години

*** стиропора за 17 бона.Какъв е ?Със златни нишки?

143

ля ля

преди 7 години

това разграбване дано да поучи нормалните гласоподаватели в България и да не се допуска тези крадци и мафиоти герБ да бъдат в някое следващо правителство!

142

Анонимен

преди 7 години

И всичките тези пари са събрани от нас като данъци (БЕЗПЛАТНО).А после излиза Тиквата и заявява Аз, Аз, Аз ви санирах домовете.......

141

Баш Майсторът

преди 7 години

Е на това му се вика пладнешки Гербеж !

140

Удивен

преди 7 години

Живея в къща и не мога да разбера защо с моите пари ( данъци ) ще правят "безплатен" ремонт на бай Пешо, че да плащал по малко ток?