43

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

До Анонимен68помагат на съседа. така както ние се опитваме да помогнеме на съседа с опитите си да си купиме мигове. първо, ще ни дадат експортна версия (за разлика от стандартните натовски кви да са етажерки), на които няма да стават бомбите дето уж се местят от турция в румъния. и второ , ще си намерят повод да удължат живота на батарея искандер, щото ако немаме мигове, нема нужда и от батарея. а може и да ги модернизират. та така. за пари, както и воплите на ватата. за много.

42

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

До АТАКИСТатаНкист, тва дето го приказваш не е като да играеш танкове. като говнориш за тубата, земи си пусни "сомалия от сняг" на диномс и хвани некой дето разбира руски малко повече от тебе да ти преведе текста. освен това едно е да гледаш контейнери на 9 май и да ти стане, друго е да прочетеш че основната част на арсенала на двете свръхсили излиза от времеви ресурс след по малко от 10 години. нема тополи, нема трайденти, нема сатани, има само ал бънди и бръщолевици на наркоманизирани PR.

41

Анонимен

преди 7 години

Властите на Китай разположиха междуконтинентални балистични ракети DF-41, които са собствена разработка, в граничещата с Руската федерация североизточна провинция Хъйлундзян, съобщава ТАСС.100 тъй, ватники?

40

Анонимен

преди 7 години

Ама нали Жужи ги беше изтрепал в Сирия? То не бяха Калибри, самолетоносачи, Су-та.... Май рашките са трепали мирното население и опозицията на Асад.

39

кой, кой, кой

преди 7 години

До тракИ кой беше назначен за шеф на Статистиката?

38

Анонимен

преди 7 години

Немниците сруват пари, оръжието също. А те от къде взимат парите ;-)???

37

до 55

преди 7 години

Като постоянно им пращат оръжие и нови наемници- така ще е. Наемници и оръжие-бол! И гадости!

36

Анонимен

преди 7 години

Деризор контролира нефта на Сирия, който преди атаката срещу Асад бе под контрола на "американски: контрактори. Това достатъчно ли ви е ;-). Рака е до най-големия язовир по поречието на ефрат. Подобно на Нил в Египет и Асуан.Някой още през 2010-11а много предвидливо ги насочи какво да превземат ;-). След което, те се самофинансираха. Без нефта и водата ще трябва да станат бедуини в тоя почти пустинен район :-).

35

Анонимен

преди 7 години

Русия май не е взела поука от Афганистан отидоха кат аслани върнаха се на.рани за 10 години. И тука ги бомби вече година резултат минимален. А колко самолета им паднаха и колко войници загубиха това е друг въпрос

34

Циник

преди 7 години

Хм...навремето виетконг се криеха по джунглите, и копаха тунели..талибаните в Афганистан по чукарите...така наречените суперсили станаха за смях! Сателити , дронове, ракети, танкове, супер компютри....и шепа хашишини си правят , каквото им е кеф! Писна ми да чета подобни "реклами" на ИД!Ако внимателно се чете...мат'рялчето е точно това!Реклама на ИД!

33

смЕх

преди 7 години

Ей, не се спирате и продължавате да бълвате фалшиви новини .

32

байхейс

преди 7 години

"Ислямска държава" губи в Ирак, но укрепва мощта си в Упсала

31

до Шаломович

преди 7 години

***, гледай си маймунизирания Запад и с Русия не се занимавай.Два милиона мюсюлмани има при баба ти Меркел в Берлин.И ще стават все повече ...Мюсюлманите в Руската федерация са минали през социализма на СССР и нямат нищо общо с ислямистите.Не Русия, а Западът ислямизира и маймунизирания Европа.Не Русия, а Западът ц.иганизира България !

30

Шаломович

преди 7 години

Вовата каза, че два месеца след руската намеса ИДИЛ нямала да съществува! Минаха вече година и два месеца и четем, че ИДИЛ укрепват силите си точно в Сирия. А в Ирак, американците без много да се надъхват ги разбиха тия терористи! Правете си изводите що за суперсила е Русия и не вярвайте на руските *** колко е велик техния водач. Плюс това Русия е в пъти по-силно ислямизирана от Европа. Най-голямата джамия в Европа е в Москва, където живеят повече от 2 милиона мюсюлмани.

29

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Отново манипулиращи заглавия, които искат да внушат, че американците мачкат Ислямска държава в Ирак, а руснаците губят в Сирия.Нищо подобно !Офанзивата на американците в Мосул и офанзивата на руснаците срещу Алепо започнаха горе-долу по едно и също време.Руснаците отдавна влязоха в Алепо, а американците още се мъчат в Мосул.Това е обективната истина, но когато тя се изкривява от *** медии и се препредава от скъпите платени такива стига до масовия потребител като нещо съвсем различно

28

Анонимен

преди 7 години

Причината е че ЦРУ си премести почти всичките исилци от ирак в сирия, ама и там ще ги очешат, още малко им остана.

27

Анонимен

преди 7 години

Turskata armiq zalovi edin kamion s orujie dostaveni za islqmistite ot amerika,daje Trump kaza che islqmska darjava e sazdadena ot Obama

26

Анонимен

преди 7 години

Amerika da spre da snabdqva islqmistite s orujie ,togava islqmska darjava sjhte bude pobedena

25

Анонимен

преди 7 години

A какво става с битката срещу Ислямска държава в Мосул, САЩ разгромиха ли вече джихадистите, или?

24

до 37

преди 7 години

И още нещо *** на USA DEBT CLOCK и сам виж сега тия не знам колко процента БВП на краварите отде ги извади не могат да им покрият само лихвите.