41

Картошки ,эсть...

преди 7 години

В Сибире , растут и красные сибирские огурцы.....ДЛЯ РАДОСТ БОЛГАРСКИМИ КОМУНИСТАМИ!Они --любят их...безмерно....ха,ха,хаааааааааааа...

40

Един българин

преди 7 години

До: номер 60Бе да копаят картошки хубаво, ама то в Сибир нищо не никне бе, картошки може да има само в Украйна. Най-много грудки и корени да намерят. Откъде ще си намерят храна не знам!

39

Давайте таварищи...

преди 7 години

Копайте картошки ,капусты и свьокла ----ЗАПАДНИЕ КАПИТАЛИСТИ , НЕ БУДУТ КОРМИТ ВАС!!!ВОБЩЕМ , НЕ НАДЕЙТЕ СЯ....ХА,ХА,ХААААААААААААААА...ВАША СУДБА-----ВО ВАШИМИ РУКАМИ!БЕЗПЛАТНАЯ КОРМА --Эсть толко в капаны для крисы....!!!!!!!

38

БРАВО МЕДВЕДЕВ!

преди 7 години

ПОЧВАШ ДА ПОУМНЯВАШ И ГЛЕДАШ РЕАЛНО НА НЕЩАТА!!!!!!

37

икономистът

преди 7 години

От инвазията в крим до сега 900млн.от БВПна Русия се изпари.Не е ли това най прекрасната сделка в света,доказаха на света колко са велики е яжте сега руски шишарки като нямате пари за европейски ябълки.

36

икономистът

преди 7 години

През 2015 г. (при БВП от 1,2 трлн. щ.д.) Руската Федерация вече е по-малка от икономиките на Канада, Корея, Испания, Австралия и Мексико. Щатът Тексас, чиято икономика по презумпция трябва да бъде подложена на същите външни шокове като тази на Руската Федерация (спад на цените на петрола и поевтиняване на щатския долар), се оказва с по-голямо стопанство.През 2013 г. износът на Руската Федерация е 3% от световния, а вносът 1,2% - някъде на равнището на Испания и Великобритания. Тези страни обаче

35

икономистът

преди 7 години

Пикът в стопанската мощ на Руската Федерация е през 2013 г. Тогава БВП достига 2,1 трлн. щ.д. осем пъти по-малка от икономиките на САЩ или ЕС, или четири пъти по-малка от тази на Китай и 11% под размера на икономика на Великобритания и практически равна по големина на Бразилия и Италия. Все пак това е осмо място в света, с 2,7% дял в глобалния БВП,след санкциите БВП на русия се сви до 1.6трилиона долара страшна работа тия ли ще купуват евростоките бе те нямат пари за ляб.

34

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 44На КОЙ съюз??????????? Че то има ли го още това недоразумение? Днес чех да казват - "еуропката вече е умряла, но още не го знае"......Хи-хи-ха-ха......

33

Пе6о

преди 7 години

До Анонимен : глупости дрънкаш . Не санкциите ,а национал-социалистическата идеология на управление направи руснаците не патриоти , а бедняци , рублата стана 3 стотинки , а страни като Мексико и Южна Корея имат по-голям БВП от Русия ...Санкциите са само оправдание пред ватите ...!

32

Анонимен

преди 7 години

таварищи не консумирайте лосион одеколон антифриз вредят сериозно на здравето ви

31

Анонимен

преди 7 години

Пикая на всичко руско и русия... вече са ми толкова противни тея и смешни с жалката си пропаганда.

30

Анонимен

преди 7 години

Съвсем скоро ЕК изнесе доклад според който санкциите към Русия са донесли загуби в размер на 0.01% от бюджета на съюза.--------------------Смех!======През сълзи!

29

Пенсионер

преди 7 години

Отдалеч личи, че Путин и Тръмп искат да изградят дружба!

28

от Русия

преди 7 години

Привет за френските и италинските фермери.

27

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

"Новият американски президент Доналд Тръмп обеща да възприеме нов подход към Москва и това породи известни надежди в Русия"...---------------------------------------------------------------Горките... - остана им една гола надежда, а в началото говореха, че санкциите, дори им помагали...

26

ктт

преди 7 години

До Анонименгоре-долу-там си и аз не искам да са като някакви араби,това е доказано могъща и космическа и атомна и т.н. държава,хич не случайно че е най голямата в света.

25

Пенсионер

преди 7 години

Аман от западна пропаганда! Русия е повече от добре и санкциите стимулираха икономиката! Путин обедини огромната страна срещу врага! Русия отново е суперсила, с територия по-голяма от планетата Плутон и всички трябва да се съобразяват с нея! Крим е руски, черно море е руско езеро! Да живее освободителката!

24

Анонимен

преди 7 години

32 Стряскаща тъпотия.

23

Пенсионер

преди 7 години

Владимир Владимирович и Дмитрий Анатолиевич са големи ръководители, големи държавници! Путин спаси Русия от гибел и поведе могучая русь в отечествена война за оцеляване срещу либералния дегенерирал свят! Путин печели!

22

Анонимен

преди 7 години

Попадна ми днес изрвзка от вестник от денят в който Обама победи категорични Мит Ромни преди 4 години . Заглавието беше :Европа си отдъхнаРусия се радва