25

Факт

преди 7 години

Цялата сила на Ердоган е в контрола на Проливите!Чрез тях се мъчи да извива ръцете на САЩ и Русия едновременно и засега успява.Въпросът е-докога?Щото американците хич не обичат такива съюзници и вече направиха един опит за преврат,нищо чудно и да повторят.Всичко зависи от това,дали Ердоги ще удържи баланса.Като му гледам акъла и амбициите-трудно!

24

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНЕДЕЙ ДА НИ СЕ МОЛИШ,А ПРАВИ НАМАЗА И СЕ МОЛИ ТУРЦИЯ ПО-ЛЕКО ДА ПРЕЖИВЕЕ КОШМАРА,КОЙТО Й ПРЕДСТОИ.АТЕНТАТИ И КЪРВАВИ РЕПРЕСИИ,КЮРДИ,ДЖИХАДИСТИ И ИСЛЯМИСТИ -ШОВИНСТИ ТУРЦИЯ СЕ ПРЕВЪРНА НА *** В КОЯТО НИКОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК НЕ БИ СТЪПИЛ

23

вариант 1

преди 7 години

Тръмп вероятно ще нареди да овалят в катран и пера самозабравилото се диктаторче и след като му забият един фишек отзад ще го изстрелят за Анкара.Друго е интересно каква ще е реакцията на Путин при създалата се ситуация?

22

Анонимен

преди 7 години

До ManTozi shte e noviya sultan i e naslednik na velika imperiya upravlqvala sveta 600 godini za razlika ot Amerika koyato e silna ot 40 god

21

Man

преди 7 години

Toz palqcho koj go pita?Vse da si navre sparenata chalma mejdu golemite.

20

Анонимен

преди 7 години

Както в средата на 19 век, така и сега Турция е колос на глинени крака. Нищо старо не са забравили и нищо ново не са научили. Само салтанатите са им големи!

19

Анонимен

преди 7 години

ТОЙ планира... А дали него са го "планирали", не пита... Самонадеян и самовлюбен. Като им потрябваш, ще те повикат /поканят е политкоректното и дипломатично.../ да те уведомят, какво са решили.

18

dp

преди 7 години

Такава смешка, лъскав чичка (дядка?) излъга сума селения в щатите, че и сума политици му повярваха и сега очакват той да е месията.А най-веселото ще дойде, когато *** от кремълската тролеферма загреят, че няма да ги огрее и отгоре им сменят плочата, ще е забавно да се гледа как гракът им се пренасочва... жалки твари.

17

турчин

преди 7 години

До АнонименПука му на Ердоган. Имперска държава 100 години напред мислят. След 2023 год.ще видите позициите на Турция за света.

16

Султан

преди 7 години

А сега Тръмп пак да говори и пред Ердоган против мюсюлманите!

15

Анонимен

преди 7 години

проблем-сега не знае щатите на чия страна са ,че и той да застане от нея,досега подкрепяха терористите,ама тръмп май друга песен ще запее и ерджи го е страх да не се окаже от другата страна и да яде шамари отвсякъде

14

Анонимен

преди 7 години

ТУРКИЯ КЕ ПАДНЕ...ФАКТ!!!

13

Анонимен

преди 7 години

Хаха, Доналд Тръмп направо ще говори с този *** :)

12

ля ля

преди 7 години

нагъл е реджеп но не е ***! много добре знае какво иска и ще го постигне - това е едно от лицата на Света в днешно време от които трябва да се браним най-много! хубаво е че има конфликти от другата страна на турция и че сме в Ес иначе щеше да ни поиска и сигурно превземе ***!още по-зле е че онзи *** който въобще си няма и представа от политика е непредвидим и така ще предизвика повече нещастия на човечеството! тръмп ще бъде убит до края на годината от ЦРУ и ще го запишат на Русия!!

11

Анонимен

преди 7 години

Що за лицемерие, до вчера повтаряше през ден как САЩ подкрепяли теористите, а днес - хайде да се видим. Типично двуличие по турски.Този го интересува само едно - ще има или не благословия за кюрдска държава.

10

Доналд Тръмп

преди 7 години

Чакай бе папурко, някой да те е викал?

9

Анонимен

преди 7 години

След катополучи ноите пълномощия от парламента Ердоган превръща Турция в Султанат!Така ЕС става илюзия за Турция.Скоро и САЩ ще им обърнат гръб .

8

Анонимен

преди 7 години

Ердоган ще се срещне с Тръмп много скоро ама наш Радев за петте години като президент дали ще може е въпроса ?

7

анонимен

преди 7 години

няма да ти дадат гюлен защото си измислящ за преврата турция не е дем странаа османска територия свобода за полит затворници

6

Анонимен

преди 7 години

Тръмп да внимава!Еродган е истинският шеф Ислямска държава, готвещ се да стане халиф Реджеб Първи, а не ония брадат мишок Абу Бакр Ал Багдади!