30

Анонимен

преди 7 години

Безспорно е, че БСП прекараха Бацо!Пробутаха му член на БКП, завършил висше образование чрез Рабфак и обиколил една дузина партии преди ГЕРБ.Безспорно БСП са виновни затова, че милия, добродушен и доверчив Бойко сложи тази червена Юда за кандидат-президент на ГЕРБ!Анатема за БСП! Анатема!

29

художника

преди 7 години

А бе вие не разбрахте ли, че /това нещо/ не става за президент! Не виждате гредата в окото си, а виждате съчката в чуждото око. Цачева НЕ СТАВА и народът ви го каза ЯСНО.

28

Анонимен

преди 7 години

Този път Цецка не беше ПЕЧЕЛИВШОТО МАГАРЕ.

27

анализатор

преди 7 години

Най-големите грешки на Герб са:членът на БКП Агент Буда,превърнал се в самовлюбения нарцис Тиквоний,Физкултурникът-милиционер с 6 апартамента и 6 грама мазък в кривата кратуна Цвък,Партийната секретарка с грозна муцуна и още по-грозни постъпки -ЦеЦе,както и безкрайната кохорта безмозъчни и нагли *** кифли като Десито1,Десито2,Свинетка,Искрето,Цветето,Снежето и така до края на цялата им листа!Нямаш никакъв шанс да се върнеш на бял кон,арогантен и лъжлив Павиан!!!

26

Петър Папазов

преди 7 години

Ало, 35 дето си се нарекъл Пендо , я кажи сега Оправлява или Управлява е правилно да се каже ?!! Ако не знаеш потърси правописен речник.(продават ги там където се продават книги не картофи).

25

Анонимен

преди 7 години

До Факт"Смятаха че и магаре да предложат,ще бъде избрано..."- - - - - - - -Не бе, те ни предложиха точно това ! Ама българина на магарии не се връзва !

24

Анонимен

преди 7 години

Цецо, до толкова сте се побъркали в този ваш ГЕРБ, та дори неразбрахте че българия гласуваше за президент, а не за втори преЦедент /след Плевю/ както им предложихте вие

23

Анонимен

преди 7 години

Единственото вярно нещо е констатацията за късното издигане на кандидата. Останалото е микс от простотии и алабализми, крещящ пример за опростенческо мислене. За да повярва чове в тези тъпотии трябва да е пълен илитерат или малоум..н олиго.рен. Срам ме е, че прочетох статията, IQ-то ми се снижи с 10-15 пункта.

22

Анонимен

преди 7 години

Сам кат си го вкараш много боли Цецко

21

Анонимен

преди 7 години

Цецо, кажи на Бойко че ако е харесал Цеца за майка не на нацията а за него - може да си я вземе по всяко време ! Нацията няма нищо против !

20

Благодарим ти

преди 7 години

Благодарим ти, Цвечке Цачева! Без теб, генерал Радев нямаше как да спечели изборите!

19

Факт

преди 7 години

До ивчо"Смятаха че и магаре да предложат,ще бъде избрано..."Ако бяха предложили магаре,можеше и да стане работата!Пък то-плевенска овца.....

18

Хм

преди 7 години

Май лъжливите новини от ГЕРБ объркаха работата,а смехотворната кандидатура на Цецка Цачева окончателно закопа положението!Малка подробност-Цецка загуби даже в родното си село!!!!!!То ако не можеш да мобилизираш 100 човека,какво остава за милион и нещо????Освен това и доста гербаджии я отсвириха,едва ли е било заради външния вид....

17

Анонимен

преди 7 години

Събрали се ликвидаторите на среща как по-добре и бълзо да ни съсипят ??? И представете си още зора не е пукнала а те вече решения взимат ? Не изчакаха и утрото да видят ? А хората казват че утрото е по-мъдро от ноща, но тия и това не знаят !? Но нали е за власт и пари .....

16

Анонимен

преди 7 години

Накратко: Майката на нацията *** мамата на герб!Това е толкоз просто и логично....

15

Анонимен

преди 7 години

Цецо, останаха ви 5 дни да напуснете българия ! Възползвайте се от момента !

14

Анонимен

преди 7 години

Личността Цачева провали Цачева, Цвъки!

13

Анонимен

преди 7 години

"" Лъжливите новини провалили Цачева по пътя й към "Дондуков ""...................Не, другарю Цветанов, отделната измамна реалност в която вие политиците живеете провали Цачева.Вашата реалност, която няма нищо общо с реалността на хората ви провали и сега Бойко и Герб като цяло ще плати цената със значително намаляла подкрепа.

12

Нурай

преди 7 години

абе г-н бай ти и Караянчева не ми платихте 11хил.лева от работата която го направих в с. Бисер след наводнението ,вие рекетирате най малкия бизнес а да не говорим за фирмите на които им давате Санирането

11

шофьор на Григор

преди 7 години

Ако бащата на Цецо Цветанов не беше шофьор на Григор Шопов в ДС, Цецо никога нямаше да стане старшина агент в 7-мо Главно Управление на ДС, а след това и министър на вътрешните работи! ДС поощряваше децата на служителите си, макар че в конкретния случай има дефицит от интелигентност. Но да си старшинка от ДС за Цецо това е голямо постижение! И ако ДС не се беше разпаднала, сега той щеше да работи там!