142

Омонимен

преди 7 години

Нинова си повярва, криво разбра и факта, че много хора гласуваха за Радев. Помисли си, че партията и е във възход. Така ще се наиграе, така ще падне отвисоко, че ще се чуе оттатък Скалистите планини. Човек трябва да има обективна оценка за себе си, околните и ситуацията, в която живее, за да бъде полезна и на другите. Не като Нинова и скъпите и съпартиийци...

141

Анонимен

преди 7 години

тази разчита на *** и сигание като не казва откъде ще дойдат парите

140

Не сме вчерашни!

преди 7 години

"Правителството на ГЕРБ показа, че науката в България като фактор на растежа не е важна" -НАГЛА ЛЪЖА И МАНИПУЛАЦИЯ на Корнелия!Никога никое правителство - вкл. и на ГЕРБ, не е казвало подобно нещо за науката!Но два пъти се постави въпросът за ефективността на БАН - през 1990 г. (от червените управляващи) и 20 г. по-късно от С.Дянков. И двата пъти феодалните старци успяха да си защитят хранилката.Ако имаха наистина ценни патенти и открития, досега да са ги продали на Запад и да тънат в пари!

139

А бе Корне,

преди 7 години

Като казваш "най-ниските пенсии",какво имаш предвид?Ако става въпрос за най-ниските трудови пенсии, тогава добре.Макар че много хора ще кажат"Аз с по-висока квалификация и с 10 г. повече трудов стаж от него,сега ще взимам колкото него!"Но ако имаш предвид най-ниските от всички пенсии, значи инвалидите (вкл. и фалшивите) ще взимат не 132, а 148 лв пенсия - пак мизерия, а никога неработилите (със соц.пенсии)- почти 190лв.Висшистът с 35 г. стаж ще е без увеличение, ще си остане с 230 лвЕ, браво!

138

ангел

преди 7 години

Цвета Караянчева върна Кърджали в 16 век!Такова безочие,гьонсуратлък,грубо вмешателство и кадруване във всички области-горско,театър,ВиК,образование,градът не помни!Но сатаната се чувства безнаказано ,защото живее по други закони!Над нея е само Бог,както обича да казва,като пийне.

137

Анонимен

преди 7 години

По-точно управлението на Борисов съсипа България.По-бързо да се махат и още по-бързо да ги забравим.

136

Корне!

преди 7 години

Вие в БСП четете чуждите предложения по сайтовете така,както дяволът чете евангелието!Тук един предлагаше:1. Детски надбавки за всички деца без изключение.2. Тези детски надбавки да не се дават като пари на ръка, а да се приспадат от данъците.Така онези, които не внасят нищо в хазната, няма да получат нищо под формата на детски надбавки.Това ще ги накара да работят и да не раждат безотговорно с цел да се издържат от надбавки.А ти какво изхитрува? Да не се пипат надбавките на електората ви!

135

Анонимен

преди 7 години

От БСП предлагат освобождаване от лихви по кредит на младите хора при купуване на първо жилище до 100 000 лв.Коя ли банка ще се съгласи да го направи???Поредните кухи обещания.

134

Анонимен

преди 7 години

Тая сериозно я гони критическата. Нема ли някой всеотдаен другар да я изплющи?

133

анонимен

преди 7 години

Корнелия Нинова казва винаги истената за управлението на ГЕРБ те провалиха държвата опитаха се да продават Товарни превози БДЖ Но тази жена може да участва и в управлението на държавата Разкрива им лъжите който казват

132

ужас

преди 7 години

тази е жив ужаас !!!

131

Анонимен

преди 7 години

Не се връзвате на вързациите на комунистите.Те обичат да "работят" с чужди пари и никога не им стигат.Върнете лентата назад от 1944 година та до сега.

130

Анонимен

преди 7 години

Другарят Миков беше по разумен,внимателен в това което обещава,по премерен в изказа си.Другарката Нинова е пълно потвърждение на девиза на Пирели.

129

сравнение

преди 7 години

Другарката Нинова не казва истината също като много възрастна ромка.

128

анонимен

преди 7 години

Тая мина и Станишев, още не са я избрали, а вече я мразим!

127

анонимен

преди 7 години

Много се нахъсана, ама айде да те видим, какво ти ще направиш за хората! На пленумите е лесно, бла-бла-бла! Чакаме Нинова дела, а не приказки!

126

Приятел

преди 7 години

Американските централи нито са американски нито на Иван Костов:demograph.blog.bg/politika/2017/01/15/quot-amerikanskite-quot-centrali-nito-sa-amerikanski-nito-na.1503256

125

Един

преди 7 години

Ха сега запрятай ръкави и с помощта на Радев оправи нещата. Какво чакаш?

124

е

преди 7 години

Как не й омръзна само да каканиже.....

123

Анонимен

преди 7 години

2 - 3 герберастки трола, са налазили форума и не спират да си слагат плюсове. Хаха, нищо няма да постигнете с това. Хората видяха що е комунистическа ***, тоест пп гроб. По - големи комунисти от тях няма, няма и да има.