34

Докога???

преди 7 години

Криза в армията, криза в здравеопазването, криза в съдебната система, криза в образованието, криза в социалната система, криза в здравеопазването, криза в политиката, демографска криза, корупция и връзкари.

33

Анонимен

преди 7 години

4000 лева заплата и ще видят как набързо има желаещи. Прости правила на Икономиката.И вместо да купуват нови КИА на прасетата дето само ще седят вътре с ***, да им купят 2 автобуса на гвардейците.

32

Анонимен

преди 7 години

Нормално е свършват балъците да им кесат там за без пари.Като направят заплатата 1500-2000 лева ще има желаещи.

31

x

преди 7 години

Гледайте полицаи да има навсякъде,защото пазят или по-точно-би трябвало да пазят всички ни.А тези от голямото добрутро/ политическата пасмина/ ще се оправят и без гвардията

30

anonimen

преди 7 години

Условията да станат като полицейските и ще има много мераклии

29

Анонимен

преди 7 години

Помолете НАТО да ви прати...

28

гвардеец наборник

преди 7 години

гвардеец = инвалид ! Разширени вени (не само на краката) смазват те от тренировки, набиваш крака като мал.оумен, държат се с теб като с мало.умен... Няма и да намерят желаещи!Никога не съм набивал, правех се на луд, имах проблеми, но се уволних ЗДРАВ, за разлика от почти всички останали от ротата ми!

27

Де е България?

преди 7 години

Представяте ли си,че след няколко месеца България ще бъде управлявана от Борисов,Симеонов и Марешки. Ето това е България,това ще бъде лицето на България,вие ми говорите за силна България -няма я и няма и да я има.

26

Ехехе

преди 7 години

До АнонименОт такива папагали сме на тоя хал. Я кажи задължитела казарма 10 години и после бране на памук по полетата ли? Като в Северна Корея? Заради това робско мислене сме на това ниво. Като мислиш, че е много готино да се работи без пари - давай. Имам къща да довършвам, ела да удариш едно рамо. Аз ще те потупам по рамото, така, мъжката. Във Великобритания няма задължителна казарма а наплива за гвардейци е ОГРОМЕН. На какво ли се дължи това? Вероятно на добрия социален пакет и заплата...

25

ХХХ

преди 7 години

За тия пари по добре да си чеша ......като охрана на някой магазин в Лондон .....дори не за тия пари ми там 2-3 пъти повече ще вземам !

24

Още през соца

преди 7 години

тези критерии се нарушаваха, в зависимост от връзките на младежа. Тогава кандидати за гвардейци имаше доста.Няма да спомена в кой район на България, през 90-те години, шеф на донаборната комисия два пъти отлага военната служба на едно момче - държеше то да бъде командос, заради изключителните му физически данни. Но всеки път на тези места се уреждаха връзкарчета.Онова момче беше етнически българин, отличник в у-ще, но син на работници. Пратиха го в поделение с няколко турчета,останалите - роми

23

Н

преди 7 години

С тези ниски заплати и лоши условия на труд изгониха всички що годе свестни работоспособни хора от държавата.

22

Анонимен

преди 7 години

търсете умници да не би английската кралица е пазят англичани,

21

маке

преди 7 години

и нито дума за заплащането

20

Анонимен

преди 7 години

Е как криза за гвардейци бе ? Я що афганистанци дойдоха през границата ? Та няма ли някой мераклия гвардеец да стане ?

19

Анонимен

преди 7 години

За никакви пари няма да ги пазя тия разбойници - милионери, крадци и мошеници, унищожители на народа!

18

Шууу бреее

преди 7 години

Нема пара нема народ всичко младо се изнесе в Европа те ми говорят за гвардейци положението е много по-лошоЧиии ба Шууу бреее

17

аз там

преди 7 години

Кризата за хора можещи да работят е повсеместна.Но ***, афганистанци, пакистанци, индийци, шведи - светът не търпи празно място :)

16

логично

преди 7 години

2014, когато на власт са турко-комунистите, е глад и мизерия, млади и прави момчета нямат работа и се натискат за луксозни портиери, после нещата се пооправят и наплива секва.

15

соцялно слаб депутат

преди 7 години

Какви 800-900лв заплата на тия гвардейци,веднага ги направете на 460 лв минимална заплата,да им дойде акъла в главата.