41

Анонимен

преди 7 години

Защо в Гърция няма винетки и пътищата им са в пъти по добри от нашите. На тех от къде им идват парите господа допутати.Те нали от 25 години са в ЕС.

40

Анонимен

преди 7 години

Какво нещо няма? Я пробвай да караш в Унгария без винетка.

39

skatelite

преди 7 години

До Анонимен 32Общината - ако е общински пътДържавата - ако е републиканскиРазбира се ще трябва да докажеш основателността на претенцията си за обезщетение. Предимството на правовата държава е, че правилата са ясни и по презумпция приложими.

38

Ели

преди 7 години

Аз спуках гума докато карам с 10 км/ч в София. Платена гражданска, платен данък, платен преглед... Компенсация?

37

Анонимен

преди 7 години

А мен кой ще ме компенсира ,че всички мсгистрали и летището в Североизточна България бяха затворени с дни,дебелата Лила или началника и!Моята винетка и пътен данък са платени за цялата година и представете си и за ЗИМНИЯ СЕЗОН!

36

Анонимен

преди 7 години

Това е чиста форма на държавен рекет! Такова нещо няма никъде в Европа!

35

боби

преди 7 години

Няма проблем да се глобява ама влизам в дупка късам гума-100лв.мин.плъзгам се по леда бум в мантинела-(?????)лв.кой ще ми плати ремонта?и т н т.

34

Анонимен

преди 7 години

Явно бюджета нема пари, а икономика немаме и заемите над 20 милиарда, санировките, мегистралките с лотовете требе да се плащат от ... неимоверно завишените глаби, винетки и един куп такси от електората .

33

Това нормално ли е?

преди 7 години

Всичките ревете ,че са ви скъпи винетките а на шефа си дума не обелвате да ви вдигне заплатата....само му се мазните като дърти ***.....после градовете са задръстени от бараки,паркирали по тротоарите на продавачки мързящи ги да ходят 5 мин. пеша.....

32

Ангел

преди 7 години

Само така!!!!!Гърч и санкции за авантаджиите!!!Гърч за тези които се правят на интересни-за етажна собственост,за билетче,за винетка....До един са селски тарикати и де факто крадци от другите!

31

Анонимен

преди 7 години

Свинетке,свинетке:Много пари да откраднеш,за лекарства да не ти стигнат.Голяма къща да имаш,във всяка стая болен да гледаш.Красив син да имаш,за снаха мъж да ти доведе.Проклета да си.

30

Анонимен

преди 7 години

Високите глоби няма да намалят произшествията на пътя. Трябва да се инвестира в Образование, култура... Да се обяснява постоянно, колко е опасна високата скорост ...да се дават примери.....

29

Ихааа

преди 7 години

Мнооого народ кара без винетки - факт! Трябва да има последствия въпреки, че е пълно с дупки и сняг по пътищата. Все пак едни си плащаме а други не. Иначе тази джипка от снимката с левия волан е мнооого яко паджеро пини. Супер проходимо.

28

Гого

преди 7 години

Ако влеза в една дупка и си счупя колата колко ще ми платят на място ???

27

към No.21

преди 7 години

Ами така,както германския полицай сваля номерата на коли с българска регистрация. Който иска да си ги вземе,отива в полицията с бележка ,че си е платил и си ги взема без проблем.

26

Анонимен

преди 7 години

Караш с винетка-попадаш в дупка на пътя, кой ще те компенсира?

25

винет'у

преди 7 години

в тези 200 лв трябва да се включва и годишна винетка, която катаджията трябва да ти даде като компенсация от негова страна.

24

Анонимен

преди 7 години

Ами какво да очакваме от240кухи глави с пълни джобове те нямат проблем с парите няма да мислят за сиромаха я,

23

Пхи

преди 7 години

Абе а защо не проверите полицаите на личните автомобили дали имат винетки. От години си карат без и като колеги минават тънка лайсна. А ние балъците си купуваме винетки.

22

Анонимен

преди 7 години

Та те не познават стотинки,26лв знаят ,за какво говорим.