74

Анонимен

преди 7 години

Ето това е резултата, когато човек прочете Кабала на пияна глава и я разтълкува неправилно - един стар ненормаллник, егоцентрик който си мисли, че всичко се върти около него и има власт над целия свят.

73

Анонимен

преди 7 години

До БПФнЕ СЕ ЗНАЕ,НА ТОЯ ДО СЕГА СЕДЕМ ПЪТИ СА СМЕНЯЛИ СЪРЦЕТО!

72

Анонимен

преди 7 години

Щом Сорос го казва, значи е точно обратното !Не вярвам на най големия борсов манипулатор

71

Наглый Жид

преди 7 години

Скоро Злостър черното влечуго с торбичките под очите ще ритне камбаната, гушвайки букета. Ще мачкаме капите и ще ядем ашуре кашер.

70

Анонимен

преди 7 години

ушaнките като чуят за Сорос и баялдисват :)

69

Ангел

преди 7 години

Идва края на човека на който се възхищавах заради отличните му финансови Акробатики с които прецака Английската Национална Банка 92-г и стана милярдер за 1 ден .Изминалата 2016 г загуби няколко милярда заради грешното тълкуване на пазарите след избирането на Тръмп.Мислише че Долара и Американските индекси ще се сринат като лавина но се оказа че не е така.Шока още го държи и ще продължава да губи.Не харесва Тръмп не защото е вреден за света а защото му бръкна в джоба доста сериозно.

68

Недовършена работа

преди 7 години

Ако навремето германците си бяха свършили добре работата Сорос щеше да се казва някоя сажда в комина на крематориума в Дахау . И света щеше да е по хигиенично място .

67

Анонимен

преди 7 години

Copoc е силен, дума да няма! Но срещу него вече са се изправили много по-могъщи сили! И не всичките са местни.

66

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 75Зетът на Тръмп ,който той назначи за свой съветник,като попадна в жесток сблъсък на интереси,е евреин.Явно,суетата,нагона за власт и диктатура,парите,не се водят от еврейския произход.

65

Анонимен

преди 7 години

С други думи, Copoc обявява война на новия президент... Само че никой не е вечен!

64

Анонимен

преди 7 години

И без Сорос се знае,каква е съдбата на всеки диктатор-провал.

63

Анонимен

преди 7 години

Евреина Сорос срещу германеца Тръмп.Спомените за Холкоста излизат от гардероба.Германеца си е германец и знае как да увлича масите.Буквално като своя великсънародник ефр.Шекелгрубер с призивите Велика Америка той взривява масите.Като опитен бизнесмен той наистина ще тласне САЩ напред но не е изключено да бръкне в дълбоките джобове на евреите така както направи ефр.Шекелгрубер.А това на ялия хурката Сорос преди 70-години никак не му се иска на стари години пак да му се случи.

62

Анонимен

преди 7 години

До STAR

61

Анонимен

преди 7 години

Почвам да си мисля че Адолф е усетил някои неща . А сега всичко е изопачено ,прикрито. Въпреки всичко за мене Русия е Светиня на Православието.Различна от деградиращия западен свят.

60

Пророк Унуфри

преди 7 години

Гущерът на снимката има 1 милиард причина да иска смъртта на Тръмп. Той и мафиотите около него ще организират "атентат" срещу Тръмп, после в Щатите ще стане мазало и ще се превърнат в най-голямото гето на планетата земя.

59

Некъф луд

преди 7 години

Тоя няма ли да гътва баката че света да се отърве от едно голямо зло?!

58

Анонимен

преди 7 години

И при тях ще има стягане на коланите с по милярдче както вика доктора,ако някой го боли в кръста и не може да вдигне чувала да стегне не само медецинския колан за топло,а да стегне и каиша по талията да пребере стомаха и подпре кръста,разтворени тиранти отпред като за талия няколко х-са л и кръстосани на х отзад заради фрака не вършат работа и няма опора,не подпират кръста както треба,при навеждане и поклон може да се обади нещо като ишияс преди неусетен от примерно на младини кат вид упражнения

57

gogo

преди 7 години

На 13. януари в галерия "Червена къща" имаше голяма изложба с название "Прайд", популяризираща хомосексуализма в България.Отворете сега страницата им и вижте кои са спонсорите на Червена къща: redhouse-sofia.org/Content.aspx?id=25Цитирам: "Фондация "Америка за България", "Институт "Отворено общество и мрежа от фондации Сорос". Има ли въобще нужда от коментари?

56

Анонимен

преди 7 години

Наистина щом този мулти мафиот Сорос реве ,значи наистина му бъркат в бизнеса...тоест не е добре за задкулистни играчи като него които се борят за влияние и милиарди в Европа и света.

55

Анонимен

преди 7 години

Щом такива милиардери като този,които бъркат в кацата с мед ( политиката ) ревът значи положението е добре.