73

Анонимен

преди 7 години

Абе Ердоган поздравява ли християните?

72

Анонимен

преди 7 години

Официалната религия в България е Православието, а официалният език - българският! Набийте си това в главите веднъж завинаги!

71

111

преди 7 години

то тогава и вегани, канибали, гейове, лезбийки, наркомани, акохолици, престъпници, и .... птичките и пчеличките които са бг граждани не поздрави, тогава от утре да подава оставка хахахахахахаа

70

Анонимен

преди 7 години

Зидаров, официална религия в България е християнската.

69

111

преди 7 години

аееее Г-н Мюстан ли си бустан ли незнам какъв си като си чедо на майка България майка си ли търсеше при Ердоган или турския посланник да се криеш. Добре, че скоро ще има избори да да ти се падне вънка от НС че не мога да ти гледам мазната мутра а и акто си чадо на майка България що си кръсти шибаняшката партия ДОСТ а не както се превежда това на български

68

Бля бля

преди 7 години

И какво ни интересува мнението на другаря Зидаров?

67

Анонимен

преди 7 години

Местановците не са българи. така че няма какво да ги поздравява..

66

Пфффффф

преди 7 години

В тая държава, Местане, все още има официално вероизповедание, което е православното християнство. Ако не ти харесва, доколкото знаем, не си в списъка с нежелани в Турция, хващай пътя. Толкова гнусен плазм0дий като тоя не знам дали може да си намери аналог.

65

Анонимен

преди 7 години

Ей,проводнико на турските интереси,нали не си гласувал за него,какво плачеш сега.Ти не трябва да си в парламента дори,а воплите си запази за след изборите.

64

Анонимен

преди 7 години

Пропуснал е да каже - гусин главен Муфтия.

63

Кой кой е?

преди 7 години

Не ми стана ясно мюфтията какво мисли. Местан не е мюфтията. Мюфтията ли му каза и го упълномощи за говорител на Мюфтийството?

62

Armagedon

преди 7 години

Президента е Президент на всички български граждани а не на християни, мюсюлмани,католици евреи и т.н. А Гражданството и етническата принадлежност не трябва да се бъркат.Българският Президент полага клетва в Българският Парламент а не някъде другаде.И клетвата се полага за в служба на народа на България а не на друг народ или етнос. Без значение кой от кой етнос е,всички сме български граждани. Г-н Местан да не налива вода в мелницата на разделението.Акъл от доносници не щем.По скромно.

61

Един

преди 7 години

При обръщението си президентът Радев включи и Скъпи съотечественици. Това включва както Главния мюфтия, така и главите на останалите вероизповедания в България. Така че ги е поздравил сите. Мрънкачите винаги ще намерят за какво да мрънкат.

60

Милиончо

преди 7 години

До ИсмаилМилионИ мюсюлмани в България? Колко милиона, чадо?

59

Моя милост

преди 7 години

Местанчо, драги, там , където врата скърца, не си туряй пръста, че ще останеш без пръст.С най-добри намерения те съветвам.

58

Анонимен

преди 7 години

До Сеебахедин ....сънувай фашисти, че ако се яват дупе да ти е яко ще видиш едни рамена и едни гърбове по изгрев, та до залез.

57

Айде, бе! Верно?

преди 7 години

До Анонимен 83Това, че турците в България си имали своя партия - ДПС, кой ти го каза?ДПС твърди точно обратното, че не е етническа партия. Досега това са твърдяли и то им дава основание да съществуват изобщо. Ако си прав тя, трябва веднага да се забрани, защото по закон не може да има партия, основана на етнически принцип.

56

Анонимен

преди 7 години

Прословутата турска мнителност, просто поздрави на две, на три най-голямото вероизповедание и мина по същество, България все пак е светска държава, за което би трябвало да се радваме всички.

55

хзйк

преди 7 години

До ИсмаилИслямът не е българска религия, точно както не са български юдаизма или будизма.Тя съществува в България, но не определя същността на нацията. В конституцията е вписана като традиционна само една религия и това е православието. Тъпо е някой да се обижда на Конституцията.

54

На добро е

преди 7 години

Става ми приятно, когато Местан се притеснява и нерви.