36

да да

преди 7 години

Не вярвайте на комунисти ! За тях винаги кликата им е на първо място ! В това число влизат всички партии в БГ, защото всичките са долни комунисти, понеже я карат като през комунизма, яко крадене, но тогава поне шепа хора бяха, а сега много крадци, как да се оправи тази държава, как...

35

Анонимен

преди 7 години

Сричаше щото *** му е дала речта в последния момент, нали трябва да мине одобрение при Решетников

34

Пенсионер

преди 7 години

До тяАз ли лошо чувах, или "ТЯ" не прави разлика между образовн човек и "льотчика", който говри бавно, защото чете трудно, но не му се отдава. Не знам за английския му, но българския малко трудно го ползва.

33

кака ти

преди 7 години

До Надя НиколоваВсичко му разбрах, нито ми фъфлеше нито ми беше неразбираем. За разлика от това момче, дето си отива и щяло да ходи по читалищата сред народа.

32

Анонимен

преди 7 години

Много е бълхарин, само дето санкциите срещу шайката на Путин го вълнува повече от референдума в България

31

перпетум мобиле

преди 7 години

Каквото Бойко сам си направи,друг не може да му го направи.Обърка конците и подаде оставка.И пак и пак...и така до края.

30

?!?

преди 7 години

От цялата му предизборна кампания и досега се вижда само, че повтаря тезите на руските и русофилските медии като папагал, както и следва пополистките политики на БСП. А там го няма българският национален ИНТЕРЕС. Колко е българин от устата на Нинова звучи като национален предател, като нея.

29

Анонимен

преди 7 години

Надо, оправи си слуха !

28

натка патка

преди 7 години

До Надя НиколоваКойто иска,разбира натке.Който не иска,търси под вола-теле.

27

тя

преди 7 години

Отново си видяхме т. н. нар. представители! Незаинтересовани , нехаещи какво се говори на трибуната , нетърпеливи да излезнат и да си пият евтините кафета , *** и с голямо самочуствие...Отвартителни са ...

26

Анонимен

преди 7 години

Успокойте се,другари герберасти.Шефът ви ви прави на маймуни.Избор-оставка,избор-оставка и номерът с фалшификациите минава засега.Но има поговорка-веднъж със стомна за вода,втори път със стомна за вода....трети път за боярщник.

25

тя

преди 7 години

Прияте , умен с чуство за хумор , характерен за широко скроените хора! Успех Г- н Радев!

24

Анонимен

преди 7 години

Да ви имам "литературния" изказ на пожарникаря! Нагъл е,защото се преобогати неправомерно и мисли,че е безнаказан и всичко му е позволено.Адано,ама надали!

23

Премиерът

преди 7 години

Борисов поздрави Радев и Йотова и им пожела успех.Обаче в кулоарите припомни как беше посрещнат Плевнелием 2012 г,с плакати,освирвкане и т.н.Днес всичко беше културно.

22

Анонимен

преди 7 години

Не искам да съм на негово място.Ако се издъни, защото човекът Радев може да се е ценен, но ролята на президент е друго, ще гледаме серия от "Разследване на самолетни катастрофи"Залозите са нереалистично и болезнено високи. Повечето не зависят от него, но хората го виждат като спасител.

21

неправилен словоред.

преди 7 години

..Така лидерката на БСП Корнелия Нинова описа новия президент Румен Радев минути след като той се закле като петия държавен глава на страната.Той се заклева като пети / по ред/президент .... защото петият е самият той.Г-жи и г-да държащи перото научете правилно родният си език, за да не се срамувате от него, защото от "иновативните" ви и "креативни" чуждици много малко остава от него неизопачено и унищожено.

20

Анонимен

преди 7 години

При всички случаи президента Радев не прилича на Плевнелиев, което е много добре. Внимава какво говори и досега не съм го чул да изплямпоти някоя безмисилица, както често прави Плевнелиев.

19

Анонимен

преди 7 години

Троловете на ГЕРБ се опитват да имитират, че гласуващите за ГЕРБ от гетата пишели тук във форума в подкрепа на президента Радев. Това ли са ви опорните точки? Смешни сте.

18

Анонимен

преди 7 години

Не го помпете, че ще се спука, преди да паднат санкциите срещу Русия.Сигурно, щото е карал самолет, за това по-българин от мен, например.

17

Защо?

преди 7 години

Цитат: Лидерката на БСП разкритикува отново мандата на Росен Плевнелиев: "Не бива в това да се вижда персонална оценка, но мандатът на г-н Плевнелиев беше провал за президентската институция. Нека го приемат като политическа оценка, а не като унижение на личността".*Защо само като политическа оценка? Зад провала на президентската институция стои нещо, което трябваше да е личност.