265

Иван

преди 7 години

И кой си мислете че ще дойде след Герб? Извънземните? Не! Ще дойдат на власт отново БСП! Ха да са ви честити! Едни крадци си отиват, ще дойдат други крадци!

264

николаев

преди 7 години

Българите трябва винаги да бъдете под контрол на някоя държава иначе сами не сте способни да се управлявате за годините от съществуването си сте били под византийски ,османски съветски и сега евро американскики

263

Анонимен

преди 7 години

ЧЕРВЕНА П*ДЛОГА!

262

гошо тъпото.

преди 7 години

Какво зависи от президента в парламентарна република .... едно нищо. представителни функции с жена му. на село един кмет има повече власт ..

261

Анонимен

преди 7 години

Герберите омазаха всичко в държавата, а сега клитично гледат как Президента Радев ще справи с бакиите им! Наглост!

260

Текста чете

преди 7 години

Текста чете Румен Радев, а и перука му сложи Илиана Йотова.

259

Найденов

преди 7 години

Това ще е най-добрият и най-успешен президент на България след 1989 г. Ние сме с Вас господин президент!!!

258

Lesaint

преди 7 години

Тъжно, много тъжно!Българите си избраха за президент Краха. Радев е играчка на бившата БКП, днес БСП!Той дори когато четеше "президентската" си реч написана от Корнелия Нинова, СРИЧАШЕ.Този военен самохвалко, само ще провали България!Дано Бог успее и този път да я опази!

257

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До Куха лейкаБългария е в Европа и дори радев не може да я извади от там. Русия също не може. Достатъчно съсипаха България.

256

Анонимен

преди 7 години

До ИСТИНАТАгейнерал радев е слугинаж на една феодална деспотия

255

Куха лейка

преди 7 години

И аз не обичам бкп-бсп. Пред Русия с поклон ...освободила ни е от османско владичество... но да не забравяме че сме платили с злато и кръв... и след това още много. Пътят ни е в Европа, колкото и да не ни щът... Дано да бъде Президент на Българите... да го подкрепим в тази трудна задача.

254

Анонимен

преди 7 години

България над всичко, а ГЕРБ, ГРОБ или каквото са там да се махат.

253

скоро

преди 7 години

От 23. 03 2017 г.ще стане весело и тъжно за новия Орешарски, пред президенството и то всеки ден , до свалянето на Пръча !!

252

Анонимен

преди 7 години

Г.Димитров влизаше пиян в НС и обиждаше депутатите, Радев е явно негов почитател

251

Анонимен

преди 7 години

Колкото по-бързо президента Радев измете ГЕРБ от властта, толкова по-добре за България.

250

???

преди 7 години

Защо президента Радев им отпуска още цяла седмица на тези депутати? Той встъпва в длъжност на 22-ри и още на 22-ри може да разпусне парламента и да назначи дата за предсрочни избори. Също на 22-ри може да назначи и служебно правителство. Ако не на 22-ри, то поне на 23-ти. Писна ми от ГЕРБ, да се махат!

249

Анонимен

преди 7 години

Комунистическа партия ГЕРП плаща яко за плюене.

248

Към 273-тия

преди 7 години

До Анонимен Старите хора са казали,че УДАВНИКЪТ СЕ ХВАЩА И ЗА СЛАМКА. Като няма за какво да се хванат,отчаяните синьо-морави гербеКрасти се хващат за кВото могат....Не вървите.РАДЕВ Е ФАКТ и ще се наложи да ручате жабетата,както цял народ два мандата ручаше боцовите!!!

247

Факт

преди 7 години

Толкова много проблеми има сега да решава президента Радев, че просто не искам да съм на негово място. ГЕРБ вкара България в голям батак, от който не знам дали има излизане.

246

Анонимен

преди 7 години

Антибълските русофили се радват, че ни пробутаха един пън за президент.