92

тя

преди 7 години

Браво , браво, браво за Радев! Достоен , умен президент най- после! Всички , от "върховете" които се изказват за него не много ласкаво го правят от прословутата българска черта - ЗАВИСТ!!!

91

Анонимен

преди 7 години

Вярвам, че ще се гордеем с новия Президент. Пожелавам му успех и дано всички българи бъдем единни и да спрем да захранваме корупцията, която ограбва нас, бизнеса и нашата държава.

90

Анонимен

преди 7 години

успех за радев и българия

89

анонимен

преди 7 години

Валери Симеонов се е провикнал :Ти на нас акъл недей да ни даваш.Тогава Радев му отговори ,че има още една седмица.Медиите скриват този факт.Симеонов продължава да плюе ,но не казва нищо за хулиганското си поведение.Само пак Радев виновен,само той трябва да се извинява според разните му там *** и НПО.А те за хулиганското си поведение-през цялото време се хилеха и подвикваха.Срамота!!!!!

88

с хронометър

преди 7 години

Правилно, с хронометър, момента го изисква, тържествен е, не се намира на пазара, а става президент на държава с 13 века история. Сам го каза в началото. Горд бил. Ами бъди горд, не отвръщай на задявките. Щял да олицетворява единството на нацията, дръжки. Да си изпусне така нервите, още не минал и час от клетвата. Не го очаквах това, честно си признавам.

87

нора нанева

преди 7 години

Много се радвам че бсп спечели отидоха си мафиотите бат боойко недей реви не се ли наяде още ли искаш

86

Анонимен

преди 7 години

"От интересите на народа", само за тази не спазена клетва трябва да се отстрелят разни "тикви", ястреби" и "ГМО ***"!

85

М, да ...

преди 7 години

Публична реч пред огромна аудитория която го товари с огромни очаквониа, а Радев е отговорен човек! Да и няма голям опит в публичното говорене! Ще срича, как некои се пробват да злепоставят от Вълнение, естествено! Нормално е!

84

анонимен

преди 7 години

Честито българи! Избрахме си го,нека и да го подкрепяме.Много пари ще се излеят да го дескредитират,много глупости ще се изговорят против него,не им обръщайте внимание.Нека покажем ,че сме народ и имаме думата в тая държава.Стига разни лешояди подплатени с чужди пари да ни внушават колко са незаменими.Видяхме ги като министри -пълен провал,за нищо не стават,глупци неземни.Сега щели пок протести да правят,от първия му ден,Борисов им дал 6 млн лв на НПО -попитайте го за каво.

83

Reuters:)

преди 7 години

До Прилича на бай Тошо - какво сричаш ве хретин , човека НЕ Е завършил за президент.Важното е да успее в течение на времето да отсее плявата от житото.Наложената НИ "демокрация" е чиста проба турлюгювеч с цел качване на власт на малоумняци затова го и плюят - не е техен тертип.Системата е болна - когато гласовете на 2ма *** имат по-голяма тежест от този на един академик ! Това е проблема

82

До 99

преди 7 години

Само дето не е търкал ушите на бай Тошо.Това го правеше един друг "генерал".

81

:))

преди 7 години

До GonzoТребвало да тренира с хронометър! :)) А интонацията как я намираш? А паузите? А тона? пп. при Тиквеника Борисов смисъл нема поради логореята, но последните три нещица са наред! :)) При БХ жените (като мозък) спират да слушат(чуват) много по рано от 10та мин., в т.с и баба Мелкел!

80

НАЙДЕНОВ

преди 7 години

ТОВА ЩЕ Е НАЙ-ДОСТОЙНИЯТ И УСПЕШЕН ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ. ЩЕ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ ИМАМЕ ТАКЪВ ПОЛИТИК ОТ 1989 Г. НАСАМ.

79

Gonzo

преди 7 години

Ся, да си го кажем право в очите, речта беше три-четири пъти по-дълга от това, което си трябваше. Ще има възможност да говори от тука насетне колкото си иска. Не са ли му казали съветниците, че на десетата минута, ако не кажеш нещо интересно, публиката спира да слуша. И баш на трийсетата минута да кажеш, че трябват по-малко думи, а повече дела - ***-ани, -. А репликата веднага след това, че остава една седмица, издава един заядлив и отмъстителен човек. Ще има да теглиме с този, помнете ми думата.

78

123

преди 7 години

Най-после българин президент!Радев,дръж високо знамето на България!Работи за обикновените хора!Не давай нито наляво ,нито надясно!

77

Соловей

преди 7 години

Малеее,много "симпатяги" тук,бе. Ама,как ще оцелеят тези "симпатяги" следващите пет години,бе? Злобата толкова ги е обсебила,че подскачат като нестинарки върху живи въглени.Нека подскачат! Народът подскача близо два банкянски мандата,дано българите не пожелаят ДА ПОДСКАЧАТ ТРЕТИ.Тогава,жална ни майка....

76

Анонимен

преди 7 години

Достоен президент на достоен народ!

75

****

преди 7 години

Нека да влиза новият президент по бързо,и да наритва стария,с шутове,че е срам за държавата ни,направи ни за смях пред света.

74

Анонимен

преди 7 години

Цитат:Първият държавен глава Желю Же'лев взе властта на "Дондуков" 2 на 19 януари 1992 г. Следващите президенти бяха Петър Стоянов, Георги Първанов, който изкара два мандата като държавен глава, и Росен Плевнелиев, от когото Радев ще поеме президентската институция.*Без коментар за цензурата

73

Анонимен

преди 7 години

Трябва ни ЛОГО за председателството на България на ЕС през 2018.Българското и Руското знаме съединени биха изглеждали ОЧЕНЬ ХОРОШО !