74

анонимен

преди 7 години

Хора, тези милиони които дават американците на НПО и разните му там "правилни"политици са предостатъчни да ни спретнат не майдан а гражданска война.Четете ли какви милиони се раздават на бедна България -това са много,много пари .И ако "правилните" хора според тях не дойдат на власт са способни на всичко.Представете си,че имате 6 милиона за да направите някаква поразия ,само си представете.На американците ние им трябваме като територия,както и Украйна -те не искат енергетика,икономика -тя ще им

73

анонимен

преди 7 години

Бил точния човек на точното място.А пък на мене защо ми се струваше,че е най неподходящия човек за това място. Просто някак изглеждаше много неестествено за това място,не му приличаше.На Първанов му приличаше,на Желев не и на тоя не.Мъдреца е казал "Аз знам,че нищо не знам" простака всичко знае и всичко може,винаги е прав дори и в глупостта си незаменим е според него..Всички приказки изприказвани от този човек днес не бяха на мястото си.Много хвалби,без покритие.

72

Fena

преди 7 години

Една жена - Маргарита Попова е сто пъти повече мъж от този мишок! И тук няма нищо общо САЩ, СССР, ЮАР и КСФСР. Просто този мишок остави държавата на мутрите!

71

бг

преди 7 години

В крайна сметка кога България е подкрепяла своите достойни политици и мъже,които често преживе са оплюти,а в последствие героизирани.Но може би доата хора вече в родината ни виждат и разбират манипулациите.Нека първо се движим от българските интереси,а после гледаме руски,американски и т.н.Имперските интереси си личат и май народа наш го.знае,троловете знаем кой им плаща

70

Пинокио

преди 7 години

Нещастен продажник, сбогом.

69

Анонимен

преди 7 години

щом започнахме да наричаме националните предатели че са точните хора на точното място жална ни е майка

68

помнещ(истинският)

преди 7 години

До Ф.Е. ДжержинскиТова което сте написали е точно така и се чудя на минусите които са ви поставили."Нима забравихме пророческите слова на българските възрожденци, които до един казваха, че Русия е проклятието на България ?"(ваш цитат).В подкрепа на горното са думите на Аксаков:"Всяко тържество за България е смърт за Русия". Щом руснака го е казал това не можем да се съмняваме в думите на възрожденците.

67

Анонимен

преди 7 години

заглавието е грешно / трябвали е да бъде грешния човек на точното място

66

Fena

преди 7 години

Мишка!

65

petar

преди 7 години

Велик!!!

64

помнещ(истинският)

преди 7 години

До Анонимен:"Най-големия срам който някога сме имали." (цитат)Най голям е срамът за *** и баща ти че са възпитали такова неграмотно недоразумение. Сигурен съм че не обичаш да четеш, да мислиш, защото особено последното е много трудно за такива като теб. Много по лесно е да си получаваш рублите за усърдно прокарване на руските опорни точки, пък че опропастяваш бъдещето на децата си майната му. Но ти опропастяваш и бъдещето и на руските ти любимци които бягат от Путин масово у нас.

63

най Достойния

преди 7 години

страхотен Президент най успешния от всички досега с куп междонародни отличия и награди за признателност жалко че България го губи за втори мандат

62

Пешко

преди 7 години

До Анонимен 92, с тези си думи само подценяваш голяма част от българския народ. Защо в тоя смисъл да не наречем Майдан и събитията през февруари 2013-та, когато от мирни протести срещу цената на тока внезапно се стигна до сблъсъци пред парламента между куките и някакви неидентифицирани качулки?

61

Хората разказват...

преди 7 години

...Тогава той просто беше синът на Асен Плевнелиев - секретар на ОК на БКП в Благоевград по време на царуването на Владимир Сандев (първи секретар на Окръжния комитет на БКП). Преди да стане бизнесмен след 1989 г., Плевнелиев беше комсомолски секретар - и днес да ми се възмущава от възродителния процес, от СССР и да громи с патос комунистите и ДС ми звучи доста цинично.

60

88

преди 7 години

Когато си комсомолски секретар и след "промените" станеш виден антикомунист, това не е принципност. Когато баща ти е виден партиец, а ти си се уредил да продаваш роби в Германия с помощта на комунистката Ема Масларова - Кошницата, това не е принципност. Когато лъжеш, че си бил на несъществуващи протести и дори си спомняш как си писал несъществуващ плакат, как си викал с несъществуващи приятели и т.н. - това не е принципност.

59

Пешко

преди 7 години

Великан

58

Анонимен

преди 7 години

Американски плазмодий и натегач,без малко да обяви война на Русия

57

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 80за разлика от предшественика си не стана съветско мюре.Е то не може да е съветско, след като е брюкселско.

56

бг

преди 7 години

До 79 коментар.Би ли се ободновал,за какво точно срам?Щото не всички сме на твоето мнение.Мен ме срам от пплитици безпринципни и аморални,корумпирани,нагли като комунистите,безпардонни и нелоялни,аПлевнелиев показа принципност,лоялност,принципност.Чакам не голословност,а обоснованост!

55

:)

преди 7 години

"Чувствах се като точния човек на точното място."Този друса ли се?