25

Анонимен

преди 7 години

До SchutzstaffelКои беха тия СУ-35 ? Дето падат в морето ли ?

24

Наблюдател

преди 7 години

Въпреки всичко това и тоза няма да го осъдят на нещо повече от "условно"!

23

Анонимен

преди 7 години

Бе вие не разбрахте ли, че всички правителства след 1990 г. с изключение на едно, служеха срещу високо заплащане на нареждането на световната реакция за унищожаването на България. Подлеци с изскочили очи ревяха на кого е нужна енергетика, електричество, електроника, машиностроене, химия, селско стопнство, племенни стада, вкусни и високоурожайни култури, истинско образование, ... Огромни пари се плащаха и плащат на Москльуци, Костляци, Пръмряци, Ненляци, Митляци и & да доусмъртят БГ-то.

22

Анонимен

преди 7 години

Тука е много странно мисленето на русофилите. Всеки трябва да им приема глупостите, иначе бил предател. Е вие какви сте, да не би да сте нещо различно от ***.

21

безумие

преди 7 години

Няма такава държава членка на НАТО да ремонтира самолети в Русия. Сигурно руските самолети се ремонтират в САЩ, а американските в ИД или Русия за по евтино.

20

Schutzstaffel

преди 7 години

За тия пари, чисто нови 2 СУ 35.

19

Истината

преди 7 години

Знаете ли каква е голямата разлика между Румъния и България?Ами не е митичната борба с корупцията,нито по-голяма привързаност към евроатлантическите ценности!Това,което дърпа Румъния напред е визията,че страната им има бъдеще!Всяка тяхна партия си има програма за развитие и се стреми да я следва.Горе-долу се справят.Какво е у нас?Всички български партии се държат като членове на ликвидационен съвет на ТКЗС-грабеж като за последно!Никой не вярва че има бъдеще и страната ще оцелее след 15-20годи

18

!!!

преди 7 години

Точно така! Браво на Ненчев!!!

17

!!!

преди 7 години

Точно така! Браво на Ненчев!!!

16

Факт

преди 7 години

Тоя се.р.семин направи големи глупости с МИГ-овете!Къде поради натиск,къде за пари-няма значение.Лошото е,че ако дойде някой от БСП(примерно),ще прави същите неща,само че в обратна посока.Омагьосан кръг,дето се вика...Истината е,че тия самолети са добри,пилотите-обучени и можем да изкараме с тях още дълго време и на тънка цена.Добрата цена се постига с усилия и то в правилната посока.В момента РСК МИГ е в тежко финансово състояние и от там може да се измъкне много изгодна сделка!Ама кой да го с

15

Фронто

преди 7 години

За не знам кой път ще го напиша!!!Към 90-та по клиринга Москва ни дължеше 1.5млд,после станаха някак си 1 милиард,след това 50млн щ.д.,а още по_после 36 млн долара. Обясниха ни че с тези неразплатени пари щели да направят ремонта на т о ч н о тези самолети! Питам държавният/идващ/глава на държавата България_КОЙ ще плаща ремонта?

14

Анонимен

преди 7 години

Не виждам за какво го обвиняват, след като човека прави по 1 милион икономия на двигател. Той си е действал правилно, ама не, ние ще повтаряме 1000 пъти обратното по заповед.

13

Анонимен

преди 7 години

"реформите" на "реформаторите", направо съсипаха и това, което беше останало

12

Анонимен

преди 7 години

Кажи бе Ненчев а на теб кой ти нареди, кажи бе не мълчи кой ти нареди ааааа

11

Нас

преди 7 години

За много знаково,с мозък на запад ! Има ДОГОВОРИ които трябва да се спазват когато се нарушат се плащат неустойки! Ама на *** да обяснявам е безмислено!

10

Анонимен

преди 7 години

Защо при повдигнати обвинения Ненчев е още министър на отбраната. Не е ли това предпоставка да замита следите?

9

сесесерехуйци

преди 7 години

Много *** е активиран напоследък.Това е хубаво, българският майдан наближава и веднъж завинаги ще се разправим с бугарските русняци...и цялата им рода до 9-то коляно!Време е!

8

Анонимен

преди 7 години

Ние сме членове на НАТО и ЕС само на хартия ! - така се получава на практика.България е една голяма далавера,който мине отнася а никой не донася.

7

Анонимен

преди 7 години

до 4 и 5Можете ли да четете текст с разбиране или само машинално и после си повтаряте глупостите, устно предадени от началниците?

6

бушон

преди 7 години

Който го е сложил този послушко за министър да носи отговорност. То е ясно, че този е недееспособен.