128

Левски

преди 7 години

Росен Плевнелиев е неврокопско дьонме и всякакъв друг, но не и българин. Най-вече е слуга на Америка за България на дедо СОРОС и затова такива като мен газ пикаят от злоба и безсилие.

127

Веселяка

преди 7 години

Явно е спал на течение. Тръгнеш ли между хората едва ли ще оцелееш. Ще смачкат като гнида, защото пред света за смях и подбив ти българите направи с твоите теманета на талази.

126

Анонимен

преди 7 години

До Разликатазапочна с даване на акъл на ТръмпКога бе умник или си мааш по спуснатата програма?

125

ГРАЖДАНИН

преди 7 години

190 коментара ??????????

124

Анонимен

преди 7 години

Истинското бъдеще на този трябва да е на терена с адреси : ул. "Майор Векилски" и ул."Генерал Столетов" в София!(за който не знае - това е Централния затвор)!

123

Разликата

преди 7 години

За разлика от Плевнвлиев новия се обърка още преди да е всъпил в длъжност. Дейността му започна с даване на акъл на Тръмп и Контраполитика срещу всички останали в Европа.

122

АПП

преди 7 години

Аз пък не искам да си говоря с тоя.Неговото бъдеще ме интересува толкова,колкото той се интересува от моето.Нека си търси лика-прилика.Аз не съм.Такива като него-дал Господ у нас.

121

Рънърса

преди 7 години

Ушил съм ти нов костюм. Раиран. Хъхъхъхъхъ

120

Левски

преди 7 години

Росен Плевнелиев е новият Апостол на България ! Затова чуждофилите газ пикаят срещу него и срещу всеки БГ родолюбец. Бог да пази него, семейството му и Бълггария !

119

АНОНИМЕН

преди 7 години

Мястото на този е до Прокопиев , а като се има пред вид че последния е за пандиза работа ясна. Този чехъл никога не е влизал в читалище.

118

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 115За твое сведение, Мариците ги договори Милко Коваче, по време на мандата на Костов. Отвори архивите и ще видиш! А договарящият екип от американска страна имаше офис близо до НДК. Като не знаеш, а само тролиш, помисли, че други може да знаят повече!

117

Анонимен

преди 7 години

До БългаринНие сме потърпевшите, а не избраните! Като се е хванал да е президент, да си носи кръста - за зло и за добро. Защо да не можем да си кажем защо не го харесваме! Не искаме да сме на негово място, но искаме този, когото сме избрали, да изпълнява обещанията си към нас, а не към благодетелите му отвън. От това пояясно - здраве му кажи!

116

ined

преди 7 години

Аз се надявах след седмица да ми се налага да чета "новини" за тоя, ама ако цъфне и в кръчмата не ми остава нищо друго освен да емигрирам.

115

Анонимен

преди 7 години

цъ цъ цъ този или това...... абе без коментар абе я излез ти на кръчма пък ще те видим и фащ и краварник и *** ли си кво си

114

Анонимен

преди 7 години

ne si li rusofil v bulgariq jalna ti maika

113

Сър Пичук

преди 7 години

Жалко нищожество.....

112

Анонимен

преди 7 години

Тя (Русия), освен лукавщини, безбожно е употребявала за оръдие и православната вяра и ползвала се от по-набожните и простодушните Българи, които в тях времена са гледали на нея като на един спасител. Тия пари, що ви обещава и ви дава сега лукавото руско правителство, за да ви измами, са нищо [...] С тех пари Русия ще ви завърже с железни вериги тъй силно, щото като станете нейни черни робове, ще ги заплащате вие и потомците ви с кръвта и с живота си! - Георги Раковски

111

ДИСЕКЦИЯ

преди 7 години

Щял да ходи по читалищата - оттам ще те изгонят,защото не уважаваш нито историята ни нито Родинатащял да бъде ментор- на кого бе, на антибългари ли?Книги щял да пише - само ще изхабиш хартиятаСъветник щял да бъде... - по-добре хвани работи нещо истинско с ръцете сиПо кръчмите щял да ходи - е там може ако не те набият, да ти плиснат чаша с ракия в лицето-----фалшива политика с фалшиви политици, изтъкани от лъжата и измамата

110

оуан памкин стория

преди 7 години

ша да има ли като бивш презор право на безплатни тикви или ша да требе сам да ге копе, саде, антибуренясва и бере преди да ги закара на пазаро за продан и чек ако да им ге остане нещо тогева да заколи тиква, , да га от кората одлюпи и фурна зе печение да ги парчетата метне на огино баш и чек га се му тиква опече да резне и на свинкя метне да га гняви

109

Наблюдаващ

преди 7 години

До ГошуВ 150-милионната "Колхозия" 20-на души сами са решили да се правят на тасманийски дяволи и са си платили риска. Забравяш колко хора пострадаха 20 пъти по-малка България, а и в Чехия с уж съвсем редовна купешка или "домашна" гаражна ракия. Съвсем неподозиращи какво ги чака. Коя държава има повод да се подиграва на другата - ние на Русия или те на нас?А на Запад има доста по-странни хора, ядящи стъкло, чинии, ел. крушки, дори един си изяде велосипеда и даже почна малък самолет...