56

Анонимен

преди 7 години

На 22-ри януари да изпратим"президента"Плевнелиев така,както го посрещнахме миналата година на 3-ти март на връх Шипка.

55

22 януари

преди 7 години

Искам нормален президент , не ястреб или някакво подобно ***. Да мисли за държавата,независимо кой се тръшка от яд около него. Щом санкциите са вредни за България , значи трябва да бъдат премахнати.Гражданите на Крим ще определят къде трябва да бъдат , не ние.Всичко да е съобразено с НАШИТЕ интереси !

54

Анонимен

преди 7 години

Поуката от Плевнелиев за всички следващи президенти е: Кажи на руснаците истината в очите, за да те уважават !

53

Анонимен

преди 7 години

До АнонименА какво добро видя от каубоите и от ЕС ???

52

Анонимен

преди 7 години

"Как така веднага след пост в защита на Росен и против гадните руснаци, Радев или Тръмп, се натрупват плюсове за отрицателно време?"Нъц. Обяснението е по-простичко - читателите показват един от петте си пръста на платените лакеи на прадядо Дьорд.

51

уф

преди 7 години

Плювню да се маха,че на народа му се повръща вече от него. С него ,,политическия'' елит на България ,опря дъното.

50

Анонимен

преди 7 години

Язък! Свършиха рекламите на Аспен по нова година.

49

реалист

преди 7 години

Ние все с големите надежди по избори,а после се вайкаме,но реално погледнато резултатите са предопределени.Партиите,които държат статуквото и само се въртят,а реални резултати от политиката им няма.Народът обича да залага на познатото зло,а не да търси промяна.Отсега ви пророкувам,че разлика с новия президент няма да има,защото с всеки избор който правим ние затвърждаваме статуквото.Ще продължим да се въртим в омагьосан кръг,защото промяната първо тръгва от промяна в мисленето ни,а такава няма

48

Анонимен

преди 7 години

"НАТОвският" генерал заяви, че където му побият руския байрак, го обявява безропотно за руска територия !

47

Анонимен

преди 7 години

Ха ха смех В България действат около 1000 агенти на ЦРУ отделно, САЩ имат 2 военни летища у нас Безмер и Граф Игнатиево и танкове и бронирана техника в Ново село. Строят оперативен Център На НАТО в София 4 км Цариградско шосе. Сега ще увеличат контингента си у нас и то не за да се борят срещу Русия там нямат шанс а за да потушават народноосвободително движение ако хората подкрепящи Радев се изправят срещу предателите на БЪлгария!

46

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев е българският президент който открито заклейми кремълската враждебна политика към съседните, а и не само съседните държави на Русия !

45

Миглена

преди 7 години

ДА ако бях на мястото на Радев щях да си измия ръцете два пъти със *** след подобно здрависване! Но предполагам че сигурно го е направил след това за да отхвърли мръсотията от Плевнелиев която е полепнала по него!

44

Анонимен

преди 7 години

Застъпва караул проруският шапкар, отваряйте си очите на четири, за да не осъмнем окупирани от зелените човечета. Знаете ли, че в България действа казашка паравоенна организация?

43

илюминат-ренегат

преди 7 години

Един жалък *** унищожил имиджа на президентската институция се маха за да дойде един МЪЖ за да възстанови името на България и институцията!

42

Анонимен

преди 7 години

НАЙ-ГРОТЕСКНАТА, ОДИОЗНА, ПОДИГРАВАНА И ПРЕЗИРАНА ЛИЧНОСТ, СЛУЧАЙНО ПОПАДНАЛА В ПОЛИТИКАТА, ЩЕ СЕ ИЗМЕТЕ ДАВАЙКИ ПЪТ НА ЕДИН ДОСТОЕН, ОБРАЗОВАН, РАЗУМЕН И ПРАГМАТИЧЕН ЧОВЕК.

41

Анонимен

преди 7 години

Откога чакам този момент.Радев и Тръмп на власт,а сорошоидите в нужника.Какъв сорошки вой е настанал,не е истина.Истински безсилен бяс.Кеееееф!

40

Анонимен

преди 7 години

Не знам кой може да замени Росен Плевнелиев, но засега не ми идва наум. Пълно е в Институциите с безлични чиновници. Влачещи се и имитиращи някаква дейност.

39

диди

преди 7 години

Дано най-накрая да дойде краят на този измислен Президент и дано ген.Радев успее да махне всички до един от Герб, които съсипаха държавата, никакви компромиси не трябва да има!Успех Генерале!!!

38

Анонимен

преди 7 години

Радев ще докара размирици в обществото и може да стане за добре 1. Нас като българи проблема от санкциите към Русия трябва да останат, както е условието на запада. Колко по зле за РУСИЯ ТОЛКОВА Е ПО ДОБРЕ ЗА БЪЛГАРИЯ. 2. КРИМ е окупиран и мен като българин ме интересува Русия да е по далече.Това съвпада и с ЕС условията. От Русия по далеч. През моя живот нищо добро не видях от тия руснаци.

37

Анонимен

преди 7 години

Влиза човека на руската кочинаа, това не е български президент...това е генералче на Кремъл.