68

Анонимен

преди 7 години

НИЕ БЪЛГАРИТЕ ПОМНИМ БАЛКАНСКИТЕ ВОЙНИ, НИЕ БЪЛГАРКИТЕ РОДИЛИ И ВЪЗПИТАЛИ ИСТИНСКИ МЪЖЕ НЯМА ДА ДОПУСНЕМ ДА ПРОТИВОПОСТАВЯТ БРАТСКИ БАЛКАНСКИ НАРОДИ, ЗАЩОТО НЕЧИИ ИМПЕРСКИ ИНТЕРЕСИ ИЗБУЯВАТ, ЗАЩОТО НЕ Е ЛЕСНО ДА РАЖДАШ НОВИ ИДЕИ ЗА РАЗПАЛВАНЕ НА КОНФЛИКТИ И ВОЙНИ. НИЕ ВСИЧКИ ВИЖДАМЕ КОЛОНИТЕ С БЕЖАНЦИ, НЯКОЙ ГИ НАРИЧАТ ПРИШЪЛЦИ, НО КАКВО СА ВИНОВНИ ДЕЦАТА, КАКВА ВИНА ИМАТ ЧЕ ГРАДОВЕТЕ ИМ СА ИЗРАВНЕНИ СЪС ЗЕМЯТА. НЕ ИСКАМЕ ВОЙНА, ИСКАМЕ ДОБРИ ОТНОШЕНИЯ СЪС ВСИЧКИТЕ СИ СЪСЕДИ- ДРУГОТО Е ТРОЛЕНЕ

67

Анонимен

преди 7 години

НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ДОБЪР, РАБОТЛИВ И КРОТЪК НАРОД. УМЕЕМ ДА МИСЛИМ И НЕ ПРИЕМАМЕ ЧУЖДИ КЛИШЕТА.НЯМА РУСОФОБИ. НИЕ ВСИЧКИ УВАЖАВАМЕ КУЛТУРАТА И ПОСТИЖЕНИЯТА НА ВСИЧКИ НАРОДИ, ОЦЕНЯВАМЕ УСИЛИЯТА ЗА ПО ДОБЪР ЖИВОТ НА ВСИЧКИ НАРОДИ И НЕДОПУСКАМЕ ДА НИ ДЕЛЯТ НА ФИЛИ И ФОБИ- ТОВА Е ЧАСТ ОТ НЕЧИЙ БОЛЕН МОЗЪК ДА НИ РАЗДЕЛЯТ, ПОСОЧВАТ И НАСЪСКВАТ. НИЕ УВАЖАВАМЕ НАШИТЕ СЪСЕДИ ОТ ВСИЧКИ ПОСОКИ И ТЕХНИТЕ УСИЛИЯ ЗА ДОБРОСЪСЕДСТВО, НИЕ НЕ ЛЕПИМ ЕТИКЕТИ- ТОВА Е ДЕЛО НА ХИБРИДНАТА ВОЙНА, НИЕ ПОМНИМ ИСТОРИЯТА.

66

12а

преди 7 години

"И къде беше Русия когато Сърбите стреляха по нашите граничари?Те наш съюзник ли бяха или Сръбски?" Много добре зададен въпрос. Колега,а знаеш ли къде беше Русия,когато нашите *** политици дадоха коридор за бомбандировачите на САЩ да си хвърлят бомбите в Сърбия?! Стоеше отстрани и не можеше да повярва,че го правим. И как искаш да са ни съюзници и да ни уважават?! Ти уважаваш ли някой,който днес казва едно,утре прави друго? Ние съюзници вече нямаме. Сами сме,защото това и заслужаваме.

65

Граовец

преди 7 години

Каквото и да си говорим рашките са бита карта. Ще има да сънуват Буш младши и щедрите цени за нефта. Те няма да си признаят, ама така стана. Забравил роба ранга свой . . .

64

Веси

преди 7 години

Объркаха се нещата. Руснаците забравиха кой им беше благодетеля и сега ще понесат последствията.

63

там е въпроса

преди 7 години

Всъщност Русия дали щеше да се изправи ако САЩ ни й беше помогнал?Защото знаем как се обърнаха 1949 след като се сдобиха с атомната по същия начин по който сега започнаха да разбират от компютри.Клаус Фюкс почина 1988 г в Берлин и никога комунистическите медии не споменаха за неговото предателство към Америка.

62

човека го е казал

преди 7 години

острият разрив на Кремъл със Съединените щати като глобален лидер започна, когато НАТО предприе през 1999 г. 78-дневна въздушна кампания срещу съюзника му Югославия заради албанския анклав Косово.---Къде сме ние? И къде беше Русия когато Сърбите стреляха по нашите граничари?Те наш съюзник ли бяха или Сръбски?

61

Анонимен

преди 7 години

Някои сороси не могат да повярват, че съществуват хора и народи, за които парите не са всичко на този свят!

60

From Russia

преди 7 години

До Живи и здрави да сме, особено на вас братя българи, да не настивате в тези тези температури, за мен са са нормални, и ви благодаря за 22 години, откак съм тука винаги съм бил, добре дошъл и винаги съм бил брат :) Не вярвайте когато ви лъжат, ние идваме в България при нашия братски народ с който винаги ще се разбираме, както каза нашия президент (Путин): "Политиците сме хора, които времено сме получили правото да изразяваме мнението на народа"! Живи здрави и всичко най-добро :) лека нощ:)

59

Анонимен

преди 7 години

Например познавам един момък, рода на Клашников, по майка, завършила е Томский Политехнический. Та той на колата си е лепнал стикера със знамето на Русия и е горд с това, а говори английски по-добре от мен ;-). И няма "когнитивен дисонанс". Или поне не му личи. Ей тогава нещо интересно за слушане :-).https://youtube/watch?v=PTkUVHZ5_Ug

58

Анонимен

преди 7 години

За никаква лщбов не става въпрос. Руснаците се събудиха. А разликата преди 90-та година и сега е, че градовете са по цветни, има повече стоки и разнообразие, няма опашки и все пак е много по-чисто. Там реда в това отншение е традиция. Корупция има. Но няма ГМО. Това последното е една от важните разлики с отвъд голямата вода. А колко от нас се събудиха.

57

Анонимен

преди 7 години

М'че тогава сме на едно мнение, което е добре ;-). И аз, според силите си точно за това се боря. Хората да са критични към "информацията"/дезинформацията която се лее из нета. Най-запознати са хората които са на терен, "буут он дъ граунд" както му викат на американския континент. Е и могат да филтрират просото от плявата - най-трудната част, 'щото иска жив опит не само прочетеното по книгите. Което по правило е "старо" знание.

56

From Russia

преди 7 години

До АнонименДойде на мойто, аз точно за това влезнах в дискусията, че много хора ми обясняват за Русия, и искам да ми я покажат къде е тази русия за която разправят, при това от всички лагери: русофоби, русофили, туркофили, циганофили и БЪЛГАРСКИ РОДОЛЮБЦИ, давам 1000 лв ако ми покажете тази Русия за която пишете! От руски гражданин ;) Русия е много по-ралична от това което си представяте, тя не е нето по-лоша нито по-добра, тя просто е друга ;)

55

Анонимен

преди 7 години

Нямам претенция да знам кое как е в Русия, все пак не съм там. Просто коментирам, че освен ако не си в Русия лесно е да преметнеш някой от България, особено ако знаеш и руски, което за България днес е рядкост :-))). То и с английския е сходно :-).Иначе в ей тая класация :https://imercer/content/mobility/rankings/col2016-rankings.html Москва е най-скъпия град на Русия.На подобните места на север на Американския континент е подобно. Например форт МакМъри нефтеното сърце на Албърта.

54

From Russia

преди 7 години

До АнонименОк най-ефтината водка която можеш да си намериш в Русия е 7лв 500мл! Какво доказваш? Намери ми сега тази водка колко пари ще струва в Нижни Тагил! Разбираш за какво ти говоря Русия е огромна и цените са различни и в зависимост от региона аз понеже редонвно съм там мога да си пресметна приблизителна цена ;)

53

From Russia

преди 7 години

До АнонименПриятелю ти не ме разбра, в тези класации не участват малки но много съпи и богати градове т.н. , нефтени, алмазни, газови и златни столици на Русия, бях на гости на приятел в Нариан-Мар, с Петербург не може да се сравни, апартамента му е по-малък от този дето имам в Петербург (наследство), но е три пъти по-скъп! Цените в магазините пак са тройни, и там заплата както казваше БРЕЙ, е под средната ;)

52

Стамат

преди 7 години

Сетих се кой - Горбачов :-D

51

Стамат

преди 7 години

Ха-ха, руснаците са обичали САЩ?! Това кой го измисли?

50

Анонимен

преди 7 години

До Класация БВП 2014Ха сега добави и задлъжнялоста и става далеч по-интересно ;-).

49

Анонимен

преди 7 години

До From RussiaМосква не Русия, един от най-скъпите градове в света, народа никъде не пие алкохол по "луксозни" цени. За това ти дадох минималната цена на водката в Русия. Отвори руските сайтове и ще намериш достаъчно коментари. А че ти се товариш четворна цена - твой избор. Аз пия водката по 23$ но това не означава, че не се намира и на 15$ ;-). А при индианците е още по-евтина, защото е без такси.