16

Анонимен

преди 7 години

Аз лично никога няма да пътувам с нискотарифна авиокомпания, ако аз си избирам полета. Може да се случи, някаква екскурзия или почивка, която съм си харесал, да е с нискотарифна авиокомпания, но и там гледам да намеря друга почивка/екскурзия. Според мен ползите са по-малко от отрицателните неща.

15

Анонимен

преди 7 години

Кво искате с нискотарифна компания? Когато преди всеки полет се чисти пистата първо излитат тези които са си платили "дебелата" такса а мизерниците чакат! Кво толкова странно има?

14

Била някога там...

преди 7 години

Ако имате опция да избирате между Райън и друга авиоомпания, нека Райън бъде последната избрана!!!! Меко казано ужасни! Преди една седмица дойдох с тях от Мадрид - е нямаше такъв кошмар - 3 часа чакане на опашка в ГЕЙ-ТА, без никой да дава инфо какво става-оказва се, че самолетът от обратната посока закъснява....никаква инфо за това...ГГрадския в София е по-добре организиран!

13

РА

преди 7 години

До ееОтворете сайта на летището и вижте от Т2 колко от не нискотарифните са излетели със закъснение.11/01/201709:50 RO292 Букурещ ОтопениT2TAROMИзлетял 14:1611/01/201706:05 LH1707 МюнхенT2LufthansaИзлетял 07:38

12

ее

преди 7 години

Осем часа? Хубаво са казали хората, че евтиното излиза скъпо. Нискотарифните винаги са били второ качество, само се чудят как да те прецакат.

11

РА

преди 7 години

С какво ги претоварват? Багаж от 190 пътници за чекиране имат едва 10-тина %.И цената е крайна- няма малки букви. Дори в момента имат полети под 5?.Има хиляди недоволни от милион пътували... Ха сметнете си %-та сами.

10

До 8

преди 7 години

То това е проблемът при Ryanair, че освен самолетите ги претоварват и се чупят често, кацат на летища, които нямат добра поддръжка, т.е. чистене на пистата, размразяване на крилата и тем подобни икономии, които биха довели само до проблеми и не дай се боже до фатален край.

9

ponti

преди 7 години

за всеки самолет си има пътници. щом не ви харесват условията пътувайте с Луфтханза! факт е обаче че въпреки всичко райана тепе рибата - полетите им са пълни до дупка, Сф е пълна с чужденци и от както започнаха да летят да отскочиш до Рим, Мадрид, Милано и т.н. е по евтино от колкото до Варна

8

Анонимен

преди 7 години

Разбирам да се закъснее с час-два, но 8 часа вече е прекалено и това не им е за пръв път. Масово при Раянеър закъсненията започват от 8 часа, а обяснение в повечето случай липсва. Хората нека си потърсят правата и дано успеят да вземат пари от тях, защото се дърпат много за такива неща.

7

Анонимен

преди 7 години

Е, аз като чаках на Франкфурт полета на Луфтнахза до София 9 часа и после пътувах на другия ден, какво да кажа. Да ги закрият ли? Стига сте писали глупости. Сезонът е такъв, че е възможно такива аномалии. За да излети един самолет, трябва потвърждение от другото летище, че е готово да го приеме, не само да си решат пилотите и да тръгват.

6

Филип

преди 7 години

Стотици ако не и хиляди са потърпевшите от ирландците но не искат да чуят името на Ryanair в комбинация с патуване

5

Денис

преди 7 години

Отвратителна авиокомпания е Райън. Два пъти пътувах с тях и двата пъти се чудих кога ще свърши този кошмар. То не бе лошо отношение, то не бе чакане, надцакване с парите. Изобщо не ме учудва, че са оставили хората 8 часа да ги чакат без обяснение.

4

Анонимен

преди 7 години

Точно 9.99 си е билетът с всички такси. Нямаш бира на борда, тясно е, пътуваш с долнопробна ***, но летиш за 20 лева до другия край на контитента. При закъснение с над 3 часа имаш право на обезщетение по европейските правила. Те не зависят от това, колко пари ти е струвал билетът.

3

Анонимен

преди 7 години

До РАЗащото това е сайта на собствениците на България еър и нискотарифните им бъркат яко някъде. Иначе е глупост, че цената е без летищни такси. Това си е крайната цена, разбира се с малък ръчен багаж и без храна.

2

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1Първо, това с 9,99 Евро не е точно така, защото с дребни букви пише, че в цената не влизат летищните такси и второ, дори и 1 Евро да е билетът, щом превозвачът е продал билетите има ангажимент към клиентите си и трябва да го спази или да ги компенсира.А като си помисля, че ме беше яд, че не ме назначиха на работа като стюардеса при тях... май всяко зло за добро! :))

1

РА

преди 7 години

Полетът все пак е бил осъществен. Проста справка от сайта на летище София. Но защо пък някой да провери...11/01/201706:30 FR6409 МадридT1RyanairИзлетял 15:10