47

Циник

преди 7 години

Явно елементарниците тук са много! Ако всеки път ви колеха, че флиртувате - сега нямаше да ми се налага - да ви чета мерзостите за убитото момиче!

46

Теди

преди 7 години

Сега да си понесе последствията от убийството на Милена .

45

Анонимен

преди 7 години

Сигурно е имало и невинно разтваряне на крака от страна на Милена. Или може би Малена

44

Teodora

преди 7 години

***, които си мислят, че жените са им собственост - под път и над път. Като не искаш други мъже да се заглеждат по жена ти - хвани си някоя грозотия и няма да имаш такива дертове. Жалко за момичето... Тоя *** да изгние в затвора дано!

43

А1

преди 7 години

Е, сега и той ще стане нечия годеница в пандиза!Да се запаси с "Вазелинче".

42

Един мъж

преди 7 години

Не е хубаво каквото е направил. Сигурно си е помислил че му изневерява. Прибързана реакц5. Със сигурност съжелява но е много късно. Някои мъже биха я смазали от бой от после да я изгонят. Той е наистина по бъркан. Жени не слушайте ония си работа а разума защото тези неща ще продължават да се случват

41

!!!

преди 7 години

Ужас, Спирам да се държа пеиятелски с колежките, по-добре да ме смятат за дръвник, но да са живи, отколкото някой ревнивец да им направи нещо.

40

JRF

преди 7 години

Прави се на луд за пенсия. Опитал да си пререже вените със счупена запалка,защото знае че нищо няма да му стане.Ако му бяха дали бръснарско ножче,дали щеше да си реже вените с него а?Прави се на луд за пенсия!Не трябва да лежи до живот и да го храним,а трябва да бачка в мините докато пукнеот изнемога и глад!

39

реалист

преди 7 години

Не се притеснявайте съдът ще му даде 2-3 години условно. Както винаги става при убийство в нашата мила държава.

38

Анонимен

преди 7 години

Не мога да си представя каква ярост трябва да изпитваш, за да убиеш ХЛАДНОКРЪВНО даден човек. Ужас. Дано му дадат максимума.

37

гробарят

преди 7 години

Това са пълни глупости на защитата на убиецът целящи единствено и само смекчаване на вината, сега и психиатрична експертиза ще го изкара невменяем и така ще бъде настанен на лечение в психиатрия,глупавите данъкоплатци ще плащат издръжката му,а вместо това на такива социопати трябва незабавна екзекуция т,е смъртно наказание без нулев толеранс!Но няма закони и затова ще ни убиват като мухи за съжаление е такава суровата действителност!

36

АХ

преди 7 години

Никой не е собственост на никой! Просто е трябвало по рано да се отърве от тоя неарденталец! Никой не може да се разпорежда с живота на другите! Като не ти харесва поведението и, пълно е с други жени, каквито искаш! ***, първо отгледай дете до 26г и после ще те питам, как се затрива! ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА И ДА УМИРА!!!

35

Ангел

преди 7 години

Слабохарактерни и комплексирани Мъже колкото искаш и *** колкото искаш!!!! В интерес на човечеството е да се изтребват!

34

Дам

преди 7 години

Накрая ще излезе, че не невинни смс-си, невинно е вкравал само ***. Стегнете се жени! Ценете себе си и другите около вас!

33

Един мъж

преди 7 години

Защо си е дала телефона на тоя колега? Жените че провокират мъжа си е вярно. Но чак до убийството да се стигне е прекалено. Да беше я шамаросъл и до там. Има и други жени

32

Анонимен

преди 7 години

Ердоган кога ще отвори границите,че да затрие това племе на север???

31

Анонимен

преди 7 години

в българското село нещата са винаги ясни и прости:Кой крив кой прав няма значение отнася го винаги жената!това е стара българска традиция, подобно на потурите, калпаците и миризмата на некъпано които българските селяни ревниво пазят и предават от поколение на поколение.Заедно с любовта си към Русия разбира се

30

Анонимен

преди 7 години

Преди години бях лудо влюбен в едно момиче (колежка).Моята първа голяма любов, може би щото тя бе по отракана и знае как да ти влезе под кожата.Бях командировка 1-2 месеца, прибирам се и гледам край нея разни подаръчета. Питам я от кого са - от колегата Пешо били...Ама аз й вярвах де, нищо че те са излизали заедно.И кво стана след още 2-3 месеца - тя ме заряза и веднага тръгна с Пешо !!!Така че - с тоя парфюм на невинните СМС-и съм се пръскал

29

аноним

преди 7 години

Преструвки, може да е искал да се оттърве от момичето щом така хладнокръвно го е убил. Измил ножа, за да се измъкне. Жалко за хубавото момиче да се довери на убиец

28

турчина

преди 7 години

до АтакистаЗащо Сидера не си бръсне КозлодУя? Освен това е много малък. Защо? Това е много интересен въпрос.