79

Анонимен

преди 7 години

Обикновено между водещите лява и дясна партия разликата е под десет процента, за един мажоритарен, ще са нужни около 25 000 гласа, колко му е на местния бек да си купи 2000 шведа за по 20лв...Защо смятате, че мажоритарната с-*** е пенкилер?

78

ист

преди 7 години

Не срещу ГЕРБ, а срещу 2,500000 българи, които унижиха.

77

Бау

преди 7 години

Че е популистки ход на ГЕРБ е ясно за всички. Защо обаче не го приемат останалите ами се опъват? Аз съм против мажоритарната система, но народа се изказа. Нека пробваме да видим. Може пък да помогне.

76

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До xiksЧоков и Галеви няма да са депутати. На следващите избори ще спечели ГЕРБ и всички партии с евроатлантическа ориентация.

75

Анонимен

преди 7 години

Значи да разбирам, че всеки мажоритарен, ще защитава интересите на своите избиратели, те тогава, ще видим,, всяка к0за за свой крак" и никаква национална стратегия.

74

Анонимен

преди 7 години

Точно с мажоритарната система, ще си натресем сумати,,бат Салита", колко му е всяко гето да си излъчи,,хубавеца", преференциален вот би могъл да предотврати това и да накара партиите да издигат по-читави кандидати.

73

xiks

преди 7 години

До до 87Е то по другата система и Чоков и Галеви ще са депутати. Така че разлика голяма за мен не мога да видя.

72

Анонимен

преди 7 години

И В УКРАЙНА ВСИЧКИ БЯХА СРЕЩУ ПРОМЯНАТА ИЛИ ПОНЕ ТАКА ТВЪРДЯХА РУСНАЦИТЕ ПЪК...

71

Край

преди 7 години

До тоя дето не гласувал на Референдума щото мрази Слави. Това е като баба ти да си не вземе пенсията щото мрази ББорисов.

70

Анонимен

преди 7 години

От 10 години се наливат едни милиони на избрани фирми да правят електронно правителство. Работих точно по такъв проект. Резултат нулев нарочно и съвсем преднамерено по заръка на управляващите.

69

Край

преди 7 години

Изборите които променят - са ви забранени. И Борисов не ги иска щото няма да може да си нареди листите с лъчо мозъковци. Или чупим стената или гласувайте - при сегашната система това е толкова важно колкото да бие Левски или ЦСКА в "дербито" но сезона.

68

Анонимен

преди 7 години

Ще ме убедят да гласувам само когато гласуването НЕ е анонимно. Иначе е пълна загуба на време и подкрепа на мошениците.

67

Анонимен

преди 7 години

До Цирк ГЕРБГЕРБ стои добре на политическата сцена, а днес Беларус е теглила една майна на москва.

66

Цирк ГЕРБ

преди 7 години

ГЕРБ ако наистина искаха да променят правилата, имаха много време от 6 ноември досега, за да го направят. Сега просто правят цирк ГЕРБ, за да се харесат на по-неумните избиратели.

65

до 87

преди 7 години

А, сегсшната избирателна система според вас е супер, така ли?. Чрез нея има такива в парламента като " бат сали" и ред други незнайни безмозъчни същества спуснати по партиина линия

64

Край

преди 7 години

Това че партиите ще са две - три е идеално важното е с избори да ИЗБИРАМЕ депутатите. А не да гласуваме избарните от друг листи. А с 1лев на глас не подаряваш партиите на олигарсите ЗАЩОТО отдавна са ви ги взели. Имаш премиер от СИК. Желанията на олигархията са сбъднати отдавна - пробвай се твоите да сбъднеш.

63

Анонимен

преди 7 години

Че ако има мажоритарни избори, кой ще гласува за личности от герб. Като нямат нито един читав и неомърсен кандидат. Още не им е свършил мандата, а колко мераклии за пандиза има от тях.

62

До 73

преди 7 години

Абсолютно си прав.Трябва да ги попитаме всички тия в парламента,които сега се дърлят предизборно,ЗАЩО НЕ ВЪВЕДОХА ЕЛЕКТРОННОТО ГЛАСУВАНЕ?ЗАЩО,БЕ?Как можахме да се преброим електронно,а да гласуваме-не можем?

61

Анонимен

преди 7 години

До Край 72. Ти моето момче, не знаеш какво говориш. Ако има мажоритарен вот, ТОГАВА ще има точно 2 партии, които ще се менкат постоянно! Виж САЩ! Виж Британия! Виж Русия! Е това са мажоритарни държави, където има 1 или 2 партии и това е всичко, което някога ще има!Мажоритарната система е една стара, слаба и несправедлива система, която разни лекомислени българи нямат идея какво е! А левче на глас... направо подаряваш партиите на олигарсите.

60

Анонимен

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !ХА-ХА-ХА комунизма умря в украйна