11

лопатката

преди 7 години

Всички машини на пътя, чистят нонстоп, военните и те, а пътищата заснежени и много трудно проходими. Вижте румънците сега магистралите им са чисти до асфалт/лично впечатление/! Тоз сняг не минава ли през Румъния??? Е.ахти и скапаната държава да не може да си изчисти и пътищата! Вече и румънците ни избягаха в прогреса. Закривай този бардак наречен България!!!!

10

Пешо

преди 7 години

Абе тия снегорини са не почистват на луната

9

Анонимен

преди 7 години

Защо им превеждат пари авансово за снего почистването? Естествено че така ще спестяват средства, които потъват директно в джобовете на герберските приближени.

8

до 1 ви

преди 7 години

..... както вика маке то по документи може и 30 000 машини реално 200-300 бракми разликата в джоба и на Макдивите за пясък...........

7

Цецо

преди 7 години

Харесва ми това, че ще вдигат санкциите, трябва да са сериозни, за да не стане пак така заради един-двама м*алоумници, затънал пред снегорина да страдат всички, които са след него!!!

6

аноним

преди 7 години

И къде са тези 3000 машини?Вчера пътувах от Бургас за Букурещ през Ришкия проход До Шумен се разминах само с един снегорин горе на прохода някакъв стар камион и един грейдер от 70-те години преди Шумен .По пътя всичко е сняг и лед.На изхода на Шумен към Разград изненада пътя още затворен.Заобиколих през Търговище.После до Русе още два снегорина за мое учудване два нови трактора.Та от Бургас до Русе не стъпих на асфалт а карах по сняг и лед.В Румънско карах по черен асфалт до Букурещ

5

СМЯХ

преди 7 години

Охаааа какво изписване на гориво и работочас пада сегаааа.

4

Кирил Софийски

преди 7 години

3 000 таралясници побутват снега навън ! Усвояват пари ! Смях ! Всички виждаме как вече една седмица някакви самодейни юнаци ,не успяват да почистят 20 сантиметров сняг! То не са щабове то не е чудо! Пари има за усвояване! Хубаво щеше да е и работата някои да свърши !

3

Ужас!

преди 7 години

МВР щели да имат до края на 2017 още 3000 служители и то при условие, че България май има най-много МВР-служители на глава от населението в Европа.

2

1

преди 7 години

Снегорините са като извънземните - чували сме за тях, но никой не ги е виждал.

1

Анонимен

преди 7 години

От тези 3000 коли, колко чистят по документи на няколко различни места? Да не се окаже, че колите са 300, а не 3000?