9

Анонимен

преди 7 години

Значи признават, че налагат диктатура на света е да ама Путин им сложи край на диктатурата, да си седят на задниците не им щем ни господството нито нищо. Само им вижте развития свят ходат в Китай, Виетнам, Тайланд да произведат нещо, ай сиктир. Нали са много напред защо идват при нас какво искат.

8

Анонимен

преди 7 години

До SpaceXхахахахаха.Ама за ел. колите требе ток, не ги продават с манивела да съртиш динамото. А най ясно ориентираните страни към намаляване на нефтената зависимост са Русия и Китай. Но въпреки че са голям консуматор на нефт колите не са единствените, забравяш самолетите и корабите както и някои други неща. Отделно нефта се ползва за още много неща не само за гориво, включая и за лекарства. Така че презими за малко космическия кораб на който си се кръстил

7

Анонимен

преди 7 години

Путинофилите отрекоха предишният доклад на американските служби, но този горещо ще одобрят! ***!

6

до 6

преди 7 години

Ще има да чакаш да свърши нефта в Русия. Щом има още неразработени находища. А ако сега нямаше нефт и газ, щешеш да зъзнеш като куче, греещ се на соларните батерии. За които няма слънце.

5

до 1

преди 7 години

Обаче Тръмп каза, че му е през оная работа за Нато. "Европейците да се оправят сами! Няма САЩ да дава 70% от бюджета му!" беше казал преди месец. Което означава, че Москва ще бъде шеф на НАТО, щото европейците са фалирали за нови разходи.

4

ba

преди 7 години

спри се с тази лютеница е маняк

3

ами

преди 7 години

Всичко има край все някога!

2

Зозо

преди 7 години

Очаквам редовният от години коментар за разпадането на и фалита на САЩ, ЕС, България и НАТО :) и възхода на комунизма :)

1

Бай Иван

преди 7 години

По закона на Мърфи, едното зло ще бъде заменено от друго.