57

Анонимен

преди 7 години

до 58 Всичко е възможно, затова залагайте на изненадите. Има хубави коефициенти.) Обаче има един проблем- не знаеш от кой играч ще дойде изненадата, ако изобщо дойде!))))

56

Анонимен

преди 7 години

Джокович и Мъри показват по-стабилна игра от примерно следващите 10-20 тенисисти, които реално не са далеч от тях. Затова и печелят.

55

Анонимен

преди 7 години

Според мен много е възможно в Мелбърн да не се стигне до финал между Джокович и Мъри. Може някой от Вавринка, Нишикори, Раонич, Кириос, а защо не и Гришо и други, да отстрани някой от тези двама най-силни за момента тенисисти.

54

Анонимен

преди 7 години

56, Аааа...за инзенади- да! Винаги ги има на всеки турнир. Тук говорим за очакванията предвид реалните възможности на играчите. Иначе защо ще казваме, че е изненада някой да бие Джокович или Мъри преди финала, ако смятаме тия двамата за толкова силни, колкото останалите?

53

Анонимен

преди 7 години

Ясно е, че всеки мач си е сам за себе си. Какво е нивото на тенисистите ще се види на Големия шлем. Така от един мач между Мъри и Джокович да се твърди каква им била играта, е малко наивно. Вярно е, че очакваното е те да са най-добрите, но в спорта винаги има изненади.

52

Анонимен

преди 7 години

54 В турнир от ГШ участват от номер едно до номер 128. И накрая на финал Мъри- Джокович! Та к'о речи?

51

Анонимен

преди 7 години

Турнирът в Бризбейн с Гришо ...Много по-оспорван турнир от този в Доха. Участваха тенисисти, които са на 3, 4, 5, 8, 9, 15, 17, 21, 25, 26, 29, 31, 33, 34 място.

50

Анонимен

преди 7 години

50, Да приемем, че съм провинциалист, важното е на такива като теб да им се набива с аргументи! Що вече не говориш по темата, ***? Много бързо нещо се нассираш?!

49

Анонимен

преди 7 години

51, Не говорим за конкуренцията в Доха , а за Епичния мач между Новак и Мъри на финала!

48

Анонимен

преди 7 години

Турнирът в Доха с Анди и Новак ...Ами там освен тях двамата няма никой друг от топ 8 на тениса.От топ 10 се появява и Бердих (десети), който пада на полуфинала от Анди и това е. Участват още и тенисисти на 11, 12, 20, 32 и 36 място в ранглистата. С други думи слаба конкуренция за Анди и Новак в Доха от тенисисти, които не правят изненади. Изключението е Багдатис, който е 36-ти, но той поостаря.

47

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 49Провинциалист е диагноза която ви я "набиват" с раждането и е за цял живот........

46

Анонимен

преди 7 години

47 Знам, че няма какво повече да ти казвам- достатъчно ти го набих в човката през последния един час!

45

дедо гоше

преди 7 години

само еднио да питам - кой разбирач е сложил 3 минуса на мнение 38...не разбирам...

44

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 46От поста ти се налага извод с две възможности.Или си набор на Хутлер (малко вероятно) или си неграмотен ***(ДОКАЗАНО).От което следва че каквото и да кажеш има стойност НУЛА!

43

Анонимен

преди 7 години

44, Той и Хитлер си мислеше, че единствено арийската раса трябва да пребъде на тази земя, все едно твоето мнение единствено да е меродавно на тази земя. Фашага ли си , какъв си?

42

Анонимен

преди 7 години

до 44 Аз ти казвам мнението си за мача, ти казваш обратното. аз ти казвам, че всички други по света имат същото мнение като моето, ти казваш че всички грешат, а единствено от целия свят само ти си прав! Ти си бил голям нарцистичен ***!

41

Анонимен

преди 7 години

Когато нямаш капацитет да имаш собствено мнение цитираш някой набеден експерт.Не сте мръднали и на метър от развитието на бабите ви които едно време цитираха "телевизора" като последна инстанция на достоверност.Тъпун*гери!

40

Анонимен

преди 7 години

до 40 Аз като фен на тази игра ти казах че съм изгледал финала и съм дал оценката си без да се влияя от мнението на другите. Това за медиите и бивши играчи по тенис и тяхното мнение за финала в Доха го дадох само за пример. А сега да ти кажа, че Григор даже и Мастърс 1000 не може да спечели с такава игра, какво остава за титла от ГШ. Това е моето мнение, аз който казвам че това в Доха беше епична битка. Паллячо!

39

Един

преди 7 години

Браво, Гришо, ти си истински турчин! Да живее федербалът!

38

Анонимен

преди 7 години

до 39 Там е въпроса, че не само специалистите го казват, а и всеки фен на тениса- че това в Доха на финала беше грандиозна епична битка и че нещо повече- Новак си е възвърнал формата. Всички фенове на тениса я виж какво говорят за тоя финал, паллячо! Само ти си с отрицателно мнение за този финал и най-обикновено се пита в задачата: Ти ли си обективния единствено, а всички други са заслепено- пристрастни тази земя? Оллигофрен!