21

Анонимен

преди 7 години

Рекорд щеше да е ако беше рекорд в приходната част на бюджета. Това че разни бг ганстери са си увеличили милярдите държани в лондонски банки какво топли?

20

Анонимен

преди 7 години

Абе аз не знам некой да бега в Русия, а вие? Всички бегат на запад.

19

Анонимен

преди 7 години

В членката на ЕС и НАТО само това могат да првят - да слугуват. Правителството слугува, 2 милиона българи слугуват на запад за центове, а бъгарите в България живеят от това за мизерно заплащане да сменят чаршафите и да мият тоалетните в хотелите на идващите в България чужеднци.

18

Анонимен

преди 7 години

Нашите глуупави хотелиери разчитат само на 3 месеца сезон ... така не става!

17

Анонимен

преди 7 години

Ама евроатлантическата министърка ходи на крака в Москва да се моли за руски туристи, а? Що не наложите санкции на Русия бе, мизерници, не давайте визи на руснаците, а?

16

Анонимен

преди 7 години

Никога не бъди благодарен на руснак. Той никога не идва с добро или за добро. Никога не е направил добро на друг народ. Това са сърашни азиатски убийци и грабители - доказват го откакто е създадена Русия преди 250 години.

15

Анонимен

преди 7 години

Ангелакова пък с какво допринесе за този бум,та даже се и хвали.Ако не бяха събитията в Турция и ако Турция и Русия не си бяха развалили отношенията заради сваления самолет над Сирия,туристите у нас сигурно щяха да са наполовина.Затова по-полека с хвалбите и не си приписвайте заслуги,защото нямате нищо общо с увеличения поток от туристи.Както казах,въпрос на обстоятелства.

14

До 10

преди 7 години

Момче, ако всички си изкарват паричките и никой не плаща данъци една държава загива, я вземи се образовай малко. Данъците у нас са много ниски, в срвнение с тези на Запад. У нас богатия плаща малко - само 10% ДОД, благодарение на комунистите! А искате пари за бедните...Данъците са основата на една държава, колкото и малка да е, така има праи за деца, пенсии и всичко останало.А дали данъците се плащат, събират и управляват правилно е съвсем друга история.

13

socialen

преди 7 години

Благодарение на руските туристи. Руснаците отново оказват благоприятно явление в/у икономиката. Кавгата м/у Путин и Доган беше добра за Туризма.

12

evn dumdumdum

преди 7 години

Da sa hvali jinata...340 000 hora praznuvat imenden s ostanaloto naselenie ot 8 milionnia narot - ei gu i na turizama na svetloooo!

11

Uni kalen darjava

преди 7 години

ministarat na culturata, ministarat na truda i ministarat na arhitekturata v bulgaria air praviat medicinska vizitacia na autogara sveta sofia s ski i skyboard - probivat si pat do vsiaka zakluchena vrata iz etajite s pojarnikarski markuchi i pojarogasiteli. Dostap do balkonite, do 199 biletni kasi i kasieri, garderobi, kilimi, wc i taksi rooms unikati, si probivat s nalichnata imitacia na mineralna voda i belomorska sol v regiona. Nema go turista nikakav. Padnal v metroto, leji i pashka.

10

Един от вас

преди 7 години

Тая статия е от сферата на фантастиката. Герб стават пословични със скалъпените статистики. Една от най слабите години за десетилетието в най посещавания туристически център в страната - залива на Слънчев Бряг, Несебър, Свети Влас и Елените. Да не говорим, че българските туристи вече са по платежоспособни от чуждите - руснаците броят стотинките и само в магазините пазаруват, румънците си носят компотите, а немци и англичани дават само за алкохол.

9

Лъжа

преди 7 години

До Анонименпоредната лъжа , име на хотел време на посегателството ....Имена на полицаи и застрохователна фирма ????? Как да ти повярваме че не лъжеш

8

Bravo

преди 7 години

Имаме страхотна природа , безкрайни планини в които лятото да береш билки и да спиш под небето , тук там по крайбрежието има запазени кътчета да не са много но пък имам е дълги и пироки плажове Дуранкулак , Шкорпиловци Стара планина слиза при Емине в морето , не 8 млн , 28 мнл туристи трябва да дойдат тук и пак да се върнат ...... А зтова че въвъ форума борбата е Русофоби Русофили е ясна , поздрави !!!

7

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Не е проблемът в бройката на туристите. Проблемът е в качеството и стандарта им !България се превърна в евтина дестинация за западните прошляци и алкохолици.

6

Сандо

преди 7 години

ще цитирам бай ТошоРуснаците искаха да станем аграрна страна, но ние решихме и развихме промишленост и всисоки технологи. Само за 7 години износа на тези продукти възлиза на 75% от БВПЕС ни бута в коя посока?- аграрна страна, само дето никои не иска да копа- туризъми ни беше обяснено как целият промошлен комплекс на българия става само за скрап

5

Истината е, че

преди 7 години

Многото туристи са добро за България само и единствено ако хотелиери и ресторантьори си плащат данъците!Иначе няма никакво значение колко туристи са дошли...

4

Българина

преди 7 години

Мисля че броят като турсти българите с чуждо гражданство върнали се за една седмица в родината, по тази логика щв направя пророчество от сега следвашите 50г страната ще се стопи до 3 млн, но за сметка на това туристите посешаващи ни ще нарастнат с още 4 млн, като включа и българите родени в чужбина отиваме с още 2 млн отгоре исвен това май броят и афганските самоирганизирани туристически групи в странджа

3

Анонимен

преди 7 години

една лъжа и 1000 пъти да повториш истина няма да стане. Но целта е друга - евентуално някои да повярва

2

Митко

преди 7 години

3 милиона са били само в нашия хотел в Сънито за пет месеца!!! ... в цала страна са били над 18 милиона! ... статята е пълна мизерия!!!