14

Анонимен

преди 7 години

Германия от десетилетия финансира, тренира и въоръжава терористите на ПКК. Не само това, но и наложиха оръжейно ембарго на Тюркийе за някои видове оръжия и муниции, защото се използвали срещу ... терористите! Но щом за Германия само "ислямистите" са терористи, нека така да бъде. Но миличките ми немци едно да знаят - ако си лягаш да спиш с кьорав, ще се събудиш шашав!

13

Умен гущер

преди 7 години

До ПустинякА така Търти, убих селското в теб. Още малко и си чиста германка.

12

пазител

преди 7 години

Ако бяха ликвидирали всички зподозрени терористи по тих начин това *** нямаше да извърши нападението. Нужни са радикални мерки срещу радикалните ислямисти. Друго спасение няма, а Европа за да бъде същата, със същите ценности трябва да осъзнае, че е нужно да направи крачка назад по отношение спазването на човешките права за да може да продължи напред. На война като на война. Мястото на радикалните ислямисти е в историята.

11

zaferiyus

преди 7 години

Ще знае колко са и къде са.Нали до вчера те ги хранеха.Сега няма нужда да хранят терористи в Велика Турция, Сирия и Ирак. Ще си хранят свой. Честито

10

Пустиняк

преди 7 години

Германия е знаела и знае как да се спеавя с терористи и с много по тежки катастрофи. Една снимка от Берлин след края на войната е достатъчна да се разбере, че те малко мърморят, а много работят. Не знам как изобщо *** си мислят, че живеейки в най-мизерното общество в Европа могат да коментират едно общество светлинни години напред. ***, който е азиатец се загрижил за съдбата на Европа. Да бе...

9

реализатор

преди 7 години

Ич не ми дремеше за *** ***, ако не изгаряхме и ние покрай тях.

8

Щирлиц

преди 7 години

До Нас Докато не стане 3 световна или докато Хамериканците не решат !!!Турчина си прави каквото иска ... иначе е в НАТО ... политиката е к.у.р.в.ен.ска работа ... така, че не ни чака нищо хубаво. А ние сме направо готови да сложим фесофете всеки момент ... какво друго очаква слабата държава ... като си нямаме армия ще храним чужда !!! Имали сме голяма и велика държава но с вековете всичко е изгубено.

7

евродебил

преди 7 години

Мъ верно ли 1200 терористи!?!?А, има ли "засечен" някой лекар, архитект, инженер, учител...

6

Анонимен

преди 7 години

mislel sym, che amerikanzite sa naivni, no nemzite sa naivni do glupost.

5

Анонимен

преди 7 години

С тези либерална политика и закони Германия стана инкубатор на терористи в цяла Европа.

4

Анонимен

преди 7 години

Не ни занимавайте с тия к.а.ни.ба.лски общности.Немците си ги поканиха, като знаеха много добре какво ги чака.

3

Bond

преди 7 години

И какво от това, че са засечени 1200 терориста? Да са ги арестували и умъртвили случайно?Аман от фурнаджийски статии

2

Нас

преди 7 години

И за други знаят, но само ги наблюдават ! До кога !!!

1

тъпаци

преди 7 години

Знаели са това ,знаели са онова ,знаели са че има 14 документа за самоличност ,но въпреки всичко нито са го арестували ,нито екстрадирали ,а за съд да не говорим !А иначе както се изказва шефът на разузнаването -колегите работили "професионално" !