39

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

ГЕРБ са решили с цената на всичко да останат на власт.Услади им се кражбата, "усвояването" на евросредства, изсичането на българските гори и продажбата на дървения материал от тях, контрабандата, търговията с оръжие за ИДИЛ ....Доста посредствени хора направиха много пари покрай далаверите на ГЕРБ.Сега са готови със зъби и нокти да запазят властта, за да продължат грабежа и пълненето на гуши.Иначе на обикновения народ отдавна му е писнало от котилото ГРОБ.

38

Стагнация

преди 7 години

Боже опази БСП отново на власт! Пак ще си спомним жан-виденовите времена... *** народ и си заслужаваме участта ...

37

отвратен

преди 7 години

С това лошо население, пътят на България е към страшна мизерия !!

36

socialen

преди 7 години

Борисов няма вече никъв електорат. За неграмотния Борисов гласуват само едва има-няма 13% или много по-малко от 1/7 от всички български избиратели. Тенденция намаляваща. Народът, останалите над 87% или 6/7 от българските избиратели не искат и не гласуват изобщо за Кратун и тумбата му тиквочи.

35

Анонимен

преди 7 години

Нищо няма да се промени.Всички са от една мая.Ще става все по зле,без значение кой Ще е на власт.

34

socialen

преди 7 години

Борисов съсипа страната и я превърна окончателно в бананова република. Затова хората му биха един чумбер на президентските избори и генерал Радев размаза Борисов - Генерал Радев - 60%Неграмотният Борисов окаяните 39%

33

Не Ви

преди 7 години

трябва, бе хора! Това *** Борисов си *** колкото всеки бесепар...

32

socialen

преди 7 години

Неграмотният Борисов ще притежава само 60 депутата :)Борисов не мой да изкара и един мандат от простотия, и всички в Европа му се смеят и подиграват. Довиждане ПП ГЕРП! Обратно в Небитието !

31

BG

преди 7 години

То ГЕРБ с Цачева бяха близо до тях на изборите представете си колко на ляво ще отиде властта

30

Анонимен

преди 7 години

Всъщност Институтът "Иван Хаджийски" е т.нар. Лаборатория на Костов, а Иван Костов може и да е мошеник, но не е глупав. И изводите, че левицата е във възход, а дясното и Герб са започнали движение надолу, са верни. Всички виждаме това.

29

?

преди 7 години

Eh, само като прочетох имената на социолозите, рабрах, че ще е апотеоз на ЛЕВОТО.Стига! видях ме 45 години и 25 след това ,а и сега виждаме хибридната война на Путин... помним и куфарчетата.. ( Луканов е затрит... не може да каже нищо...е позастреляха някой "успешни бизнесмени...)затова сме на това положение... все БКП/БСП или нейна мимикрия... Стига.

28

червен шпионин

преди 7 години

До Провалилата се БСПРуският социализъм се провали,китайският - НЕ.

27

Актуално

преди 7 години

В момента полицията се разправя с техните избиратели от "ФакултетО" в София, защото онези са блокирали ж.п. линията - протестират за това, че ги карат да си плащат електричеството и ако не са го платили им го спират.Ще видим как БСП-то ще се опита да изкяри и от този протест!

26

Анонимен

преди 7 години

Кога е било в друга посока , че нещо не си спомням?България и в частност европейски съюз се управляват от "леви" политици от десетилетия!Вземете си измийте прозорците най после.

25

Само вижте кои са

преди 7 години

авторите на така наречения политически анализ - най-големите и нагли манипулатори на общественото мнение, които уж правят някакви проучвания, но всъщност огласяват предварително формулирани уж-изводи.Внушават, че обществото имало еди-какви-си нагласи и настроения, които кой знае защо са все леви и червени!И за да направят тези "гениални" изводи, им се дават едни пари, които те трябва да използват уж за истинско проучване на реалните нагласи на обществото!Пълнят гушки и внушават неистини.

24

А Н Т И

преди 7 години

До locustА Затвори кога ?!Еврозатвори...мноого трябва да има !!

23

Анонимен

преди 7 години

БСП е партия на олигархията начело с Гергов и ако олигархията в България е лява, а тя е такава, то на олигарсите им се иска БСП да са на власт.А ако направят коалиция с другата партия на олигархията ГЕРБ / там начело са Пеевски и Златев/то това ще бъде триумф на статуквото и кражбите ще станат два пъти по голями.Горко на бедния и лъган народец.

22

locust

преди 7 години

До сега магистрали и пътища. За напред тротоари и вело алеи :-))))

21

Анонимен

преди 7 години

Какво значение има мнението на тези нищо не казващи хора. Те са едни дърдорковци. Аз така и не разбрах какво работят. Освен да разтягат локуми, май друго не работят. А оня фъфлещия - Райчев дори не мога да разбера какво говори. Може би ще му повярвам, ако върне откраднатите милиони.

20

Зла оса

преди 7 години

БСП и ГЕРБ нямат интерес да управляват, а да си играят на котка и мишка явно. Те само обещават и се надобещават, ама въобще не дават обяснения за това, кое как ще правят. Щом не им се управлява, а искат само да се бият, да се трансформират във футболни отбори направо. Имат си футболисти, имат си олигарси, че и агитки от *** си имат - перфектни са. Другите не са кой знае колко по-добре, някои въобще не са по-добре, но в крайна сметка БСП и ГЕРБ са големите, водещи партии! ДА СЕ ВЗЕМАТ В РЪЦЕ