29

Анонимен

преди 7 години

Това е ехото на много стари традиции,по-стари и от християнството.Смисълът на много от тях вече се е изгубил в народната памет,но е важно,че все още ги има.....докато има и българи!

28

честит

преди 7 години

селска спартакиада.

27

Анонимен

преди 7 години

Защо оставяте коментарите, в които има откровена омраза към нацията ни, а изтрихте моя?Въпросът е риторичен.

26

Анонимен

преди 7 години

Ето я европейзацията светият ни празник е варварски, нецивилизован, селски, само езически не видях някой да напише. Толерантни към братята роми и горките бежанци, докато българите се радват в топенето си и са покорни. Но пък за сметка на това щастливи и цивилизовани, забравящи кой е родът им и от къде идва. Патриотизмът се изкоренява, че патриотите не са покорни, не говоря за политическите възгледи, а на национално ниво.

25

Анонимен

преди 7 години

И какво като потопиха детето във водата? Сакън да не намокрят детето, че да го калят. Едно време, да не би хората да са боледували толкова колкото днес? Тогава болест е означавало 50-50 живот или смърт. Днес със всичките ни медикаменти и разбирания всички болни. Като малък мен така ме отгледаха, да не духне вятър и до ушите с шал завит, напълно чиста и стерилна среда ... до 17 бях болнав, нямаше грип дето да ме пропусне, всеки месец болен, докато организма ми придобие имунитет и се кали.

24

Анонимен

преди 7 години

Постепенно започнаха да се появяват лигльовците...аман от мъже,които обичат мъже.Че акъл дават.

23

Анонимен

преди 7 години

Всички, които не разбират и обиждат са малки...Ще си позволя да ви запитам , вас лично това как точно ви пречи? Защо го гледате като не ви харесва? Карат ли ви насила да присъствате или пък да участвате? Какво ви е удоволствието то това да плюете по празника? Как е цивилизовано да се празнува- в барс голи и пияни жени и мъже ли? Това ли е здравословно? На това ли да учим децата? Замълчете, защото не разбирате какво се случва...

22

Анонимен

преди 7 години

Българският ген е пркажен.

21

до 20

преди 7 години

Сократис не ти говори за обичая а за детето което потапят във водата.Хайде сега ти си избърши сополите

20

Анонимен

преди 7 години

С тъпан отпред,и селски тъпнари отзад.Поне изтрезняха ли във водата?

19

Анонимен

преди 7 години

Hubavo e, no trqbva da se vnimava, osobenno s decata. Veche suobshtiha za hora s hipotermiq ot horoto v Kalofer.

18

Анонимен

преди 7 години

Няма по-долен и мрсен народ от българският.Всичко ни е гадно и пртивно - историята ни е проституттска и помярска.Фолклорът - цгански и вулгарен.Традициите - варврски.Манталитетън ни - ориенталски.Морал и ценности - никакви.Срам ме е, че съм българин.

17

Анонимен

преди 7 години

Тест с дрегери направиха ли им?

16

Сократис

преди 7 години

Не го сравнявайте с патриотизъм и мъжество!Здравето е преди всичко лично дело и дали ще пушиш,пиеш или се дрогираш е личен избор,стига да това да не пречи и застрашава околните...но на една от снимките се вижда,че потапят и дете във ледената вода което вече е заплаха и то сериозна за здравето на това момче-нека родителите "пременени" в народни носии обяснят това от патриотизъм ли го правят и с какво право подлагат детето си на необоснован риск-нямаше ли един разумен който да спре това безумие?!

15

до 6

преди 7 години

А аз си помислих, че като си ги гледала тези красиви, здрави, български юнаци и не си издържала......си погалила котето!?!

14

мода

преди 7 години

Малко на мода се докарват. Като искат да се почувстват българи, нека да правят демонстрации против антибългарските управници.....

13

Анонимен

преди 7 години

Снимка 10!!!

12

Анонимен

преди 7 години

Само да кажа, че българин и българка се пишат с малко б, незнам защо ме триете.

11

СССР

преди 7 години

Ам то в велика Русия има подобен ритуал!Само че те се кьпят в топли води при минуси градоси!

10

Анонимен

преди 7 години

Мъже!