66

да

преди 7 години

жалките американци не се изтеглиха от Афганистан - те избягаха от Афганистан толкова смешна "сила" като САЩ световната история не познава - не са бити само където не са влезли - от Виетнам, през Ирак и Афганистан.. те за това горките в отчаянието си създадоха и Ислямска държава.. току виж веднъж спечелят война, но.. и тя си заминава, въпреки налетите в нея милиарди.. жалка картинка

65

Анонимен

преди 7 години

Каквото беше Рейгън за СССР това ще бъде Тръмп за Русия!

64

да

преди 7 години

американските терористи нямат нищо общо с цивилизования свят. а, между другото да се надяваме да продължат да мислят Русия за свой враг - така ще продължат да произвеждат бракуваните си оръжия, които ги набутват със стотици милиарди и сами ще си заминат - те винаги ще си останат една изкуствена държава без традиции и корени

63

Анонимен

преди 7 години

До 85Русия е враг не само на САЩ а на целия цивилизован свят.

62

Киро

преди 7 години

"Нито един договор с Русия не струва дори хартията на която е написан. Не се надявайте, че веднъж възползвали се от слабостта на Русия вие ще получавате дивиденти вечно, руснаците винаги идват за своето. И като дойдат не се надявайте подписаните от вас йезуитски съглашения да ви оправдаят. Затова с руснаците си струва да се играе или честно или въобще да не се играе." Ото фон Бисмарк

61

Дедо

преди 7 години

Ами ако не е? К'во прайм? Айде, материал за утрешния брой!

60

Анонимен

преди 7 години

Никой обаче не обяснява защо Русия трябва непременно да е враг на САЩ! Американските продажни медии като нищо ще разпалят някоя война, а при една война всички губим.

59

Анонимен

преди 7 години

а колко пъти беше фалирал Тръмп ... а дано ама на дали :)

58

Анонимен

преди 7 години

79, НАИВНО е да се делите на русофили/русофоби и американофили/американофоби след като още от времето на РУЗВЕЛТ и СТАЛИН се плюнчите и обичате!! Тази ЛЮБОВ мина през РЕЙГЪН и ГОРБИ и достигна ВРЪХНАТА СИ ТОЧКА при ТРЪМП и ПУТИН!!! А ЕВРОПА да я ядат КУЧЕТАТА и ... БЕЖАНЦИТЕ!! И всичкия този 70-годишен УЖАС за Европа заради ГЛУПОСТТА и ПСИХИЧНИТЕ ПРОБЛЕМИ на австрийския ефрейтор..........

57

До 71

преди 7 години

Подкрепям те напълно.А може би и нищо няма да му кажат, защото са го отписали от тефтера с вересиите.

56

Анонимен

преди 7 години

От одавна си го мисля и съм го казвал на приятелите си - този поглед никак не ми харесва и не бих се учудил ако въпросната персона направи точно обратното на нещата, които е обещал!

55

Су - 32

преди 7 години

Ако Клинтън не ползваше устата на Моника Люински вместо ръката си сега в Арабския свят нямаше да е една голяма каша, ефекта на пеперудата.

54

Су - 32

преди 7 години

Тръмп е един дядка, империята на злото Вавилон - ФАЩ са глинен колос на глинени крака скоро, ще липсват на картата. Между другото Тръмп ще влезе в Белия дом точно на 70 г. 7мес. и 7 дни от рождението си на него са пада честта да затрие тая клоака наречена ФАЩ.

53

До не ми е ясно

преди 7 години

"След като Русия вече не е враг на САЩ, на Росен Плевнелиев кой му е враг, кой му е приятел?"Още не са му казали от посолството.

52

не ми е ясно

преди 7 години

След като Русия вече не е враг на САЩ, на Росен Плевнелиев кой му е враг, кой му е приятел?Кои са му партньорите и кого ще напада, май и той не знае вече.То май затуй го отсвириха всички телевизии.

51

До 61

преди 7 години

Коментара ти доказва, че вие путинистите сте склонни да продадете българските интереси в полза на любимата ви Русия.По голямо родоотстъпничество и предатвлство от вашето, няма.

50

Анонимен

преди 7 години

65, САЩ и Русия/СССР от края на ВСВ насам го раздават ДОБРОТО и ЛОШОТО ченге. И неведнъж са влизали в конфронтации защото са АЛЧНИ като лами! След разпада на СССР, САЩ решиха да си присвоят Източна Еврпо! Горе-долу това и стана! Оттам и противоракетните щитове-дрънкулки пазещи МЕСТНИТЕ ***. Но с идването на Тръмп и КРАХА в Сирия, статуквото ще бъде ПРЕРАЗГЛЕДАНО. Крим и можеби ЦЯЛА УКРАЙНА ще бъдат дадени на Путин като част от неговата сфера на влияние и разпарчетосването на ЕВРОПА!!

49

Анонимен

преди 7 години

Стига бе, ще разиграва руснаците, нали те са го назначили. Айде тия медии да си изяснят ситуацията - Тръмп е назначен от руснаците, така че няма да ги разиграва или Тръмп ще разиграва руснаците, така че не е назначен от руснаците.

48

Анонимен

преди 7 години

Както и да разделят света, ние сме отдолу

47

Анонимен

преди 7 години

А какво става тогава със противоракетният щит и ядреното оръжие насочено срещу Москва от Румъния ?