27

М, да ...

преди 7 години

България въоръжава паравоенни формирования в Ирак-----------------Частни фирми в България, а не държавата! Иначе ще трябва да се търсят печалбата за страната, а тя отива в частни лица / дори не се знае дали са българи! Политическият "елит" ги покровителства, *** те са подчинени на външни интереси!

26

Бъдете сериозно

преди 7 години

Че те САЩ и Русия са си от 1 отбор, нали трябва да си продават оръжията, първите взимат от САЩ , а вторите от Русия и нека да има пазар

25

aman

преди 7 години

amnesti ne e sashtestvyvala kogato sme zarregdali tezi xora sas oragie

24

Bulgar

преди 7 години

Lyubimite ni hristiqnski bratq amerikancite samo dobro ni nosqt.

23

Анонимен

преди 7 години

Абе руснаците продават ли оръжие? Гледам тука пак плюят България хибридите путински.

22

Анонимен

преди 7 години

Vajnoto v slu4aq e 4e bg prqko ili kosveno podkrepq terorizma barabar s gospodarite si kravari

21

PD

преди 7 години

А амнести, и нейните клонинги се грижат за бойците и АТЕНТАТОРИТЕ. За сега доказано само за този, дето се взриви на турското летище. Но това е само за сега. А доклада излиза сега, щото до скоро, тези дето дърпат конците на амнести, бяха заети да разчистват следите, за връзките на същите, с заловените в АЛЕПО военни консултанти, от, най вече, държави от НАТО. Интересно е, но няма да разберем, щото няма журналисти дето да им стиска, точно през кои канали, произведеното в БГ оръжие стигна до Сирия

20

Анонимен

преди 7 години

Не знам, ама заради глупостите и алчността на няколко човека страдат милиони. Не ви ли омръзна? Сега заради продажбите на оръжие на не който трябва Европа я заливат бежанци и я тормозят терористите на цру, докато Ердоган я изнудва, а сащите си стоят отвъд океана и се хилят на това колоко са долни, докато се мислят за готини. Са ние ше плащаме на някой друг за простотиите, както винаги.

19

Българина

преди 7 години

Амнести защо не направи доклад че сащ и цру са споменати във всеки доклад за военен конфликт на земята от 70 г насам, ай сиктир ве лицемери неземни. А ония американци къде гръмна гранатомета преди 3 г за сащ ли го изнасяха, щото нямат, или защото тук ще го произведем за 600 лева! Такива заплати няма в нито една фабрика за оръжие по света, това е истината, бели роби

18

socialen

преди 7 години

Борисов отново го фанаха по бели *** за неморални далавери.

17

Факт

преди 7 години

На практика България не участва в международния пазар на оръжие,въпреки небивалото производство.Почти всичко се реализира от посредници,най-вече американски в посока на техните протежета.Така че да се плюе по България е нагло и тенденциозно.

16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен12Това са ***. Скътали са резерви от преди 89'та и сега ги шиткат.--------------те са и тук, спсзват опорните точки, я колко минуси са ти наслагали:)

15

Анонимен

преди 7 години

Just a business...

14

Коста Куртов

преди 7 години

Ко да праиш, електората гладен , оръжейните олигарси алчни и така сме готови да продаваме и на дявола.

13

Анонимен

преди 7 години

Който дава парите, той казва по кого да се лае.

12

Анонимен

преди 7 години

Амнести защо не полаят срещу българските педофили, които на 30 са дядовци? Нещо да кажат за зверствата срещу кюрдите?Боко харам не им ли влиза в работата?Сомалийските пирати?Ако не знаят за какво да се хванат, аз ще им дам...

11

Анонимен

преди 7 години

Реват защото с наше оръжие убиват американците в Мосул! Защо Амнести не се задейства за складовете с наше оръжие в Алеппо? Защото там няма американци. Освен някой отишъл в ИД.

10

Анонимен

преди 7 години

Това са ***. Скътали са резерви от преди 89'та и сега ги шиткат.

9

Анонимен

преди 7 години

Честно казано... си написал нещо като... нищо.

8

Анонимен

преди 7 години

България никого не въоръжава, България произвежда оръжие, което се купува от американците, които го раздават на джихадята.