53

бойко

преди 7 години

отново герб шампион оле оле, те хората виждат кой какво е направил през годините и колкото и да пръцкате тука па ще имаме премиер бойко борисов господ здраве да му дава.

52

Анонимен

преди 7 години

До ДИСАГИТЕAми като е за време, а не за изминати километри, смятай как ще намалеят убийците на пътя! Всеки ще натиска до дупка и който оцелее. Да не забравят да вдигнат и цената на свещите, че ще ни трябват.

51

Андрешко

преди 7 години

Аз може да не карам колата и не износвам републиканските пътища,но венетката ще ми върви...мръсни с.вине. Тази година тол система за товарните коли,а догодина за всички и може би плюс венетките,защото ще кажат тол системата е само за магистралите,а венетките за останалите пътища. Махайте се народът не ви иска вече!!!

50

melinda.faella

преди 7 години

До ДИСАГИТЕ ДА АМА НЕ КАКТО ВИЖДАТЕ ГЛЕДАМЕ ИМ ФИЗИОНОМИИТЕ И ТАЯ НА ЛИЛЯНА ДЕТО ВСЕ ДАВА АКЪЛ ТЯ БИЛА МНОГО УМНА Я ВИЖ ТИ ,АЙДЕ ДА СЕ МАХАЙТЕ СЕ БЕ НАГЛИ СЪЩЕСТВА ТАКИВА ДАДОХТЕ СИ ОСТАВКАТА И ПАК СТЕ ТУК, ДОКОГА БЕ ДОКОГА НЕ МОГА И ГЛЕДАМ НА ТАЯ АМБИЦИОНИСТКА ВЕЧЕ МУТРАТА!

49

ДИСАГИТЕ

преди 7 години

Ами ако някой по примера на Свинетката реши , да наложи размер клозетен данък спрямо *** на персоната като на тази от снимката на Свинетката това ще да е най обосновано герберско творение!!!!!!!!!!!!!

48

Анонимен

преди 7 години

"Ген.Радев ме разбра.Няма да има нови обществени поръчки".Само да си довършим старите,де.И това ни стига.

47

Анонимен

преди 7 години

пука им на гербавите от коментариге вибезгласни букви - вие сте в калта докато те се возят на бронираните си автомобилида ги пазят от вашата любов

46

ДИСАГИТЕ

преди 7 години

Истинският генерал подбра герберската хунта с пълен форсаж!!!!!!!!А като встъпи в длъжност да последва примера на филипинският си колега и да хвърля корумпираните герберасти не от хеликоптери а да ги натовари на транспортни аероплани и да ги хвърли в Катар при тяхните приятели!!!!!!!!

45

Анонимен

преди 7 години

Не се ли нагушихте,бе?Айде стига толкова.На маймуни ни направихте.Добре,че ви идва края,лъжливи,крадливи,безкрупулни и некадърни герберуги.

44

МАЙНА

преди 7 години

До59 Иска и млади специалисти СВИНЕТКА

43

ДИСАГИТЕ

преди 7 години

Герберската простотия няма еквивалент по света!!!!!!!!!!!!Тол такса за време а не за километри???!!!!!

42

Анонимен

преди 7 години

А каква гушка е направила и иска още.

41

Ыуеишщ

преди 7 години

Гарантирано от ГЕРБ!Тол система, таксуваща на изминато време. Изградена за 200 милиона лева?!? WTF???Аз бих я изградил с 20 000 000 лв. Колко мислите, че струва един Long-Range RFID четец? И защо не изградиха тази система заедно с ДАНС-аджийските камери под егидата на АПИ, уж преброителни пунктове???

40

Анонимен

преди 7 години

Тол системата ще бъде въведена, като стандартните винетки за леки автомобили няма да отпаднат. Хем винетка хем и тол и за леките автомобили. Ако е така защо да плащам за ..винетки?

39

Анонимен

преди 7 години

Ах каква си кума лисаааа.Добре,че генерала се обади,та работата се размириса.Иначе тайничко в 12 без 5 щяха да си дадат поръчката на своите хора и после ни лук яли,ни лук мирисали.Как пък точно на 29.12.падна забраната и веднага я пуснаха.Много елементарно,за да не могат да ни заблудят.

38

(-_-)

преди 7 години

..да не плащат на километър, а на изминато време.. кво? Тая система ще да е уникална!

37

Анонимен

преди 7 години

Защо да плащаме не сме искали магисрали плащайте си ги сами.

36

Анонимен

преди 7 години

Грух! Грух, грух? Грух.

35

Анонимен

преди 7 години

43, подсети ме нещо! Тогава, когато кандидатствахме за ЕС имаше момент, когато желаехме да се откачим от тях /румънците/, за да не ни теглят назад. Сутринта гледам по една телевизия, че минималната РЗ в Румъния била 625 наши лева.

34

Анонимен

преди 7 години

Другари вие си нямате на представа какво *** нещо е този военен пенсионер . Военните са хора , които цял живот изпълняват заповеди и не мислят много . Сега фирмата на др. Нинова иска обществените поръчки и др. Радев действа .