105

да

преди 7 години

в България всеки може да е какъвто си иска, но в тая държава фенове на нас.раната Америка няма:)) никога не е имало, няма и да има..губите си времето със смешна пропаганда.. тук всеки може да говори против Русия, но може да говори и против Америка - да е ясно..!!!

104

Анонимен

преди 7 години

Някои големи медии забраниха коментарите под статиите си заради тролската пропаганда.Както всичко прекалено, и това се обърна срещу създателите си.

103

хора, бдете!

преди 7 години

Пропаганда тип Гьобелс в действие. Дано продължението не е същото.

102

да

преди 7 години

хахахахахахахахахахаха.. по.сраната Америка пак е набутана в ъгъла.. изкуствена държава със затихващи функции :)))Литва забранява руска телевизията, защото руски политик направил антиамерикански изказвания - и като станахте *** на САЩ по-добре ли се чувствате :)))))

101

Анонимен

преди 7 години

Паци, като гледам не си го вадиш от устата май Хаххахаха, как не ви е жал бе *** да се ебавате със собствената си страна. Пожелавам ви да станете емигранти, нещастници.

100

Анонимен

преди 7 години

Мнението ми за елфите съвпада с това на Тери Пратчет.

99

Анонимен

преди 7 години

Тия зомбита и те като нашите тука , не могат да проумеят с гнилите си мозъчета , че обикновените хора от изчезващия им народ наистина не харесва ЕС - то.Тръгнали под вола теле да търсят.

98

ined

преди 7 години

Забравят нещо, че две лъжи не правят една истина.

97

Баладжията

преди 7 години

Всичко, което не ви допада е про-руска пропаганда.Само псевдо-патриотите са истЕнски българи.Ако на евро-атлантиците някой не им допада е купен/платен руски ***.Когато си събуете гащите и в тях има ла.йно - значи е руско!

96

Анонимен

преди 7 години

?19.85 billion to be spent in 2017 for 2.05m beneficiaries.19.85 БИЛИОНА ЕВРО ПОМОЩИ ЩЕ БЪДАТ РАЗДАДЕНИ ВЪВ ИРЛАНДИЯ ЗА 2017.СЕЛЯНИ КОЛКО ЩЕ БЪДАТ РАЗДАДЕНИ ВЪВ ОКОПИРАНИТЕ ОТ ПУТИН СТРАНИ? РАША И ТУРКИСТАН НЕ РАЗПОЛАГАТ СЪС ТОЛКОВА СРЕДСТВА

95

дезинформация

преди 7 години

Ако литовците лъжат, това е истина. А ако руснаците казват истината, това било пропаганда.

94

socialen

преди 7 години

Защо елфите не пишат против проамериканската пропаганда, която от десетилетия е в пъти повече.

93

socialen

преди 7 години

Американците ги корумпират като нашите с грантове за да пишат против руснаците.

92

Анонимен

преди 7 години

Шопаро, повече ни е писнало от *** *** като теб, които от 27 години ни мътят главите с евро-атлантически "ценности", от които не сме направили крачка напред.

91

Спас

преди 7 години

Абе вие за шарани ли ни вземате???? То бива лъжи, ама толкова елементарни и нескопосани????????? Умът ми не го побира????????? Кой може да харесва американските управляващи??????? ТРЯБВА ДА Е ПСИХИЧЕСКИ БОЛЕН ИЛИ ПЛАТЕН???? ТЕ ОТВОРИХА 100 ВОЙНИ ЗА 50 ГОДИНИ, А ТУК ПРОПАГАНДАТА ИСКА ДА ГИ ИЗКАРА СВЕТЦИ???? АЗ СЪМ ЖИВ СВИДЕТЕЛ НА ТЕРОРА НАД ЧЕРНОКОЖИТЕ ПРЕДИ 40 ГОДИНИ В САЩ!!!!!! А СЕГА ЛЪЖАТ МЛАДИТЕ, ЧЕ ВЪЛКЪТ СИ Е СМЕНИЛ НРАВА?????? АЙДЕ СТИГА СТЕ ПРЕПИСВАЛИ ЛЪЖИ, НАПИШЕТЕ НЕЩО ЗА БЪЛГАРО- РУС

90

юбералес

преди 7 години

Тези *** действат още от 1917г., а главният им *** е мумифициран, сложен на пиедестал и всички му се кланят.

89

Анонимен

преди 7 години

Най-пропагадният сайт е Сорос.днесКой ви дава право да определяте кой е добрият и кой лошиятНяма да успеете да внушите на хората,че Русия е световният враг

88

Анонимен

преди 7 години

Имам още по-добра идея.Профилактично всички да се имунизират със Зика.Така ще създадем нова раса микроцефали, които поради липса на мозъчна *** ще се ръководят само от подкоровите си инстинкти и пак ще настане мир и обич между гражданите.

87

Анонимен

преди 7 години

Трябва да не им се вярва на задните части така наречените ***!

86

(-_-)

преди 7 години

Някой *** реши, че това, което си говорят хората в социалните мрежи е пропаганда.. Е, да де, ама в едно свободно и демократично общество такива неща нямат шанс! Време е да замислят тия хора какво в същност става и дали в същност пропагандата не идва от самите тези, които твърдят, че са жертва?