119

Анонимен

преди 7 години

Ми нищо ново и коунствено не са казали.

118

Анонимен

преди 7 години

Едно нещо още е много чудно! На какво основание Франция, една дефакто завладяна и след това освободена по време на ВСВ, е постоянен член на съвета за сигурност?

117

тя

преди 7 години

Какви са тия ***!?- без срам , без жал , без култура, без елементарно възпитание... - кръгли простаци !

116

един там

преди 7 години

Франция трябва да е благодарна на победителите, че я запазиха като цялостна и независима държава! Можеше да я разделят на сфери на влияние и днес тези шарлита въобще нямаше да ги има! Най-много трябва да съжаляват англичаните. Тогава можеше не много трудно да "отхапят" голямо парче земя от Франция!

115

тя

преди 7 години

На това шарли изглежда молко му беше атентата , защото явно има още за трепане!

114

БАЧКАТОР

преди 7 години

E другия път брадатите джихати като им разпилеят френските черва из редакцията , тогава пък руснаците ще се кефят. Аз също. Те шарлитата това заслужават . Пoмияpи !

113

"ПАИСИЙ"

преди 7 години

До АнонименУТОЧНЯВАМ, ЧЕ ВИЗИРАМ АНОНИМЕН 123.А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ТРАГЕДИЯТА, РУСНАЦИТЕ ЩЕ Я ПРЕОДОЛЕЯТ. ТЕ ЗАСТАВАТ НА КОЛЕНЕ САМО ПРЕД ЗНАМЕТО СИ, КОГАТО СЕ КЪЛНЯТ ВЪВ ВЯНОСТ КЪМ РОДИНАТА. ДА МУ МИСЛЯТ ТЕЗИ, КОИТО ВОЮВАТ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ.

112

"ПАИСИЙ"

преди 7 години

До АнонименО НЕРАЗУМНИЙ И СЛАБОУМНИЙ! ЦИНИЗЪМ Е ДА НЕ ПОЛЗВАШ АЗБУКАТА НА ДЕДИТЕ СИ!

111

Анонимен

преди 7 години

Незнам от тезили танциори е . Но един има номер, като прескача във въздуха първия ред хористи с шпагат във въздуха отдава чест. Трика се казва "Летящата фурашка'.Тахъе танциор ще изкара милиони на запад

110

Тит Ливий

преди 7 години

Странно е как хора без чувство за хумор работят в хумористичен вестник... Това тяхното не е хумор, не е дори и сатира, а злобни подмятания по отношение на всичко и всеки. Свободата да бъдеш ***, при това - абсолютно некадърен в работата си.

109

Хенри

преди 7 години

Европа е нелечимо болна и бъдещето й е мрачно и зловещо! Умопомрачително изостави християнската си същност и култура и започна да пропагандира извратеност и гей идеология заедно с настаняването на генно обременени имигранти.

108

Вал

преди 7 години

Грозни хора, с извратено чувство за хумор, но за сметка на това злобари, ето това са журналята от "Шарли Ебдо" .И името им извратено..

107

Ивелина

преди 7 години

Няма нищо свято за тези хора!!! Хора ли.. не, не можем да ги наричаме хора...

106

Аааааа

преди 7 години

Заради Русия, джихадистите ви станаха мили

105

аз

преди 7 години

Ами затова ще ги гърмят, забравиха, когато цял свят скърбеше с тях и всеки скандираше "Аз съм Шарли" дори и аз самия...сега чак ме е срам...Пфу...

104

Морски

преди 7 години

Треп.ане само за тия безбожници от Шарлито!

103

Анонимен

преди 7 години

До абсолютно,Така си беше, няма смисъл да отричаме! Хилади *** и в България си слагаха френското знаме на профил-снимката във фейсбука! Иначе и на мен избщо не ми пука за тази "клоак@" Франция! На няколко километра от центъра на Париж е същото като в Столипиново!

102

Анонимен

преди 7 години

МИ ТО Е ВОЙНА , ХОРА И ТАНЦИОРИТЕ НЕ СА ТРЪГНА ЛИ ИЗЛОЖЕНИЕ. ТАКА ЧЕ ТОВА НЕ Е СПЕЦИЯЛНО ПЪТУВАНЕ.

101

Анонимен

преди 7 години

ДО 126 КАТО ГЛЕДАМ САМО ТИЯ ОТ КОМЕНТАРИТЕ СКЪРБЯТ И ТУК ТАМ ОТ ИНСТИТУЦИИТЕ. Целия свят мълчи.

100

абсолютно

преди 7 години

цял свят скърбял за жертвите от Париж.. ха ха ха ха гледах ги като спортни новини.. изобщо не ми пука за ск.апаната Франция.. да е трябва да им благодаря.. новините с тоя атентат станаха по-забавни :)