112

Анонимен

преди 7 години

От Президента в БГ не зависят много неща,но добре е все пак ,че Радев се усеща от къде духа вятъра.

111

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 152 След оръжието затерористите от ИДИЛ ,Тиквата и ГЕРБ се гръмнаха сами .

110

Анонимен

преди 7 години

Ген.Радев е нашият шанс.Стига са ни излагали разни тикви,стругарки,земеделци и всякакви други калинки и гадинки,събрани от кол и въже и излагащи ни пред света и у нас.

109

Анонимен

преди 7 години

до 153 За Цецка ли ми говориш, дето обиди един цял народ,че който сега е комунист няма акъл перифразирайки една мисъл на някакъв известен човек навремето? По този начин тя обиди 80% от пенсионерите у нас поне. И това трябва да е обединил на нацията...я пита в очите Велизар Енчев в едно предизборно студио и онази се на.***! Да ти имам кандидата за държавния глава, г-не/г-жо.

108

Анонимен

преди 7 години

Taм ,там - в Брюксел , на инструкции при господарите , а преди това обезателно в американското посолство !

107

Анонимен

преди 7 години

Тук е от значение какво се обещава, а не дали имаш опит като политик.В плюс пред простите хора като нас е, че са ни обещали някакви неща, дори и да са неизпълними, важното е, че са казани ! Това че Цецка не знае англииски и че не е мъж и че е от ГЕРБ и че не лъже и че не им дига самолетите на умните патриотични българи е от голямо значение.Най-важно е да се говори, българина обича да му се обещава ! Затова най-добре си трайте, по-умният отстъпва, затова съм склонен да симпатизирам на бат Бойк

106

Анонимен

преди 7 години

до 147Да, де! Тъкмо защото президента има представителна власт, затова народа избра Генерала за Президент, а не Стругарката дето и английски даже не знае.. за да ни представлява пред света. Понял?

105

Анонимен

преди 7 години

"Гледам и не вярвам на ушите си"!Толкова елементарен и зъл народ пише тук всякакви глупости за новоизбрания президент.Ейййй,никога няма да се оправите докато викате на бялото черно и обратното.Избрахме си един истински мъж за президент и сега се чудите каква помия да изсипете на главата му.Примирете се,бе.Толкова ли е сложно да разберете,че "майката на нацията" щеше да бъде големия резил за електората,ако беше заложил на нея.

104

Анонимен

преди 7 години

Обективно погледнато президента е представителна личност. Така, че и да иска не може да прави много. Не е ли по-добре да не дава много обещания ако иска думата му да тежи като я дава ?

103

Анонимен

преди 7 години

Снайпере, и ако не си забелязал, че съм един и също човек...погледни ми стила на писане. Или викаш откъде толкова мозък у теб да схванеш чрез него, че съм един и същи човек?

102

Анонимен

преди 7 години

Еврог.ейта.ците газ пикаят че Цецка не им е президент! Цецка??? Муахахахахахаха..няма такова падение духом и морално и всякакво като на тия бо.клуци! не ви ли е срам да искате Цецка вместо Генерала за да ни представлява пред света като държавен глава? Уро.ди неземни!

101

Анонимен

преди 7 години

Тоя снайпера е поредния алкохолизиран со.росоид в този форум...то не бяха Одисей, то не бе Странджата, Василев, Шоп, Старбъкс, Говедарин...сърпа...Няма такива жалкли от.репки!

100

Анонимен

преди 7 години

снайпечре наркоманско, викаш руснаците се сещат да правят след 150 години замяна на Аляска придобита 1867-*** от САЩ с Крим 2015-та? Уахаахахахаххахаха

99

Анонимен

преди 7 години

Ако ще трябва сега да изучава, анализира и развива.... И не знаех, че ако си пилот си и готов политик... трябваше да стана пилот... да дигна държавата ! Дано да му стигне времето... Дано да даде достатъчно време на кукловодите да действат.Аз друго освен лъжи и глупости не чувам от него. Лесно е да се говори, лесно е да обещаваш и то какво обещава, врели некипели, вярвайте му !И аз ще се кандидатирам за президент и аз мога да обещавам ! Това за тези хора е една игра с вашите умове! Добре дошли!

98

Анонимен

преди 7 години

до Снайпеар...,***.лоумнииииик Аляска е продаден от външния министър на Русия през 1867 окончателно на САЩ за какви простотии ми говориш? Как ще съпоставяш Аляска, която е продадена на САЩ официално, с Крим който е подарен от пияницата Хрушчов на Украинците...***.от неземен???????

97

Анонимен

преди 7 години

Много ясно, че така ще говори пред Financial times ! Ако БСП не са в добри отношения с Европейските съюзи те нямат шанс, просто нямат. А това, че БСП са лъжци, че Радев е лъгал, че Путин е лъгал, че кой не лъже ? Няма лошо ! Всеки си гледа интереса ! И на теб да ти кажат, че ако не кажеш каквото трябва, ще останеш без работа, ще загубиш, няма да прибереш онез милиони, ще лъжиш не ами ще СЕ и КЪЛНЕШ !Само времето ще покаже дали на лъжата краката са къси или е достоен за уважение човек.

96

Су35

преди 7 години

Браво. Само така. Точно конкретно и ясно.(на гладък английски). За ужас на всички поплювковци това е най точната позиция на България. Това което казва че е направил за българската авияция може да го прочете в списани номер едно в света 'Air Forces Monthly' Пожарникаря може само да си мечтае така да говорят за него....Като прибавим какво казват за него американците от Максуел, Това че името му е гравирано в алеята на славата и качествата му като топ пилот можем да заключим че не сбъркахме...

95

Анонимен

преди 7 години

по време на предизборната кампания изрече куп лъжи, излъга и преди това. Нищо чудно и пред Financial times да говори каквото му е наредено.Дано да докаже с дела това, което твърди ! Въпреки, че дълбоко се съмнявам, зад него седят БСП, хора които на лъжата са първи другари.

94

Анонимен

преди 7 години

Дано и той да не се окаже подметка като Плевела, че вече не знам.

93

Анонимен

преди 7 години

до 122 Снайпера...Аляска е взета като КРИМ? С продаряване??? Не думай , бе! Ухсахахсаха..... Снайпере, Крим е като Аляска ли? ЗаЩото Аляска е купена, а Крим е бил подарен? Уахахахха...я да видим още колко си ку.х!