17

Спеца

преди 7 години

Той и на наш Бойко все Станишев му бе виновен !Сега на Обама и Хилари пък Путин им е виновен!Злобни и злостни същества се крият в американската администрация!Дано не успеят с пъклените си планове за нова вражда между САЩ и РУсия!

16

Анонимен

преди 7 години

А КОЙ СИ ВЪОБРАЗЯВА ЧЕ ТРЪМП ЩЕ ГИ ОТМЕНИ?

15

лошо

преди 7 години

Администрацията на престъпника Обама направи много мръсотии преди да си отиде,например разреши доставката за терористите в Сирия на ПЗРК с който се свалян ниско летящи самолети,до последно пият кръвта тези пидорси....

14

Анонимен

преди 7 години

Той и Тиквата така реагира, като извадиха записи с Ало Танов... Незаконни били... Всичко се забрави, що народ измря за да се получи... Нищо чудно и от демократите да го погнат някакви инфаркти.... Ако не успеят да се отърват от Тръмп.

13

99

преди 7 години

Мартинчо, недей да поместваш заблуждаващи читателите, манипулиращи снимки, чичовото!Делириумът на сенатор Линдзи Греъм за "жестоки санкции" към Русия и отмъстителните напъни на "куцата патица" Обонго, никого вече не вълнуват.Вчера Хенри Кисинджър призна православните държави от Източна Европа за доказана зона на влияние на Русия и посъветва Тръмп да сложи край на санкциите и да признае Крим. Това ни убеди, че вчерашното изказване на нашия иди0тски прецидент е огромен Геополитически Гаф.

12

Анонимен

преди 7 години

до 25Смешник, стига си я писал тази глупост под път и над път!

11

Анонимен

преди 7 години

Ченгето е с много кръв по ръцете така, че и Тръмп няма да може да го спаси от Трибунала в Хага, колкото и да му се мазни.

10

анонимен

преди 7 години

моята внучка която живее в чикаго и е на 9 години разбива паролите на сьученицитеси за което вече е информирана маика и сега аз се обрьщам по скаипа кьм нея сна баба хакерката какви руснаци какви 5 лева

9

Анонимен

преди 7 години

няма начин да се проследи хакер ,това е най лесното нещо в мрежата да си неоткриваем стига да искаш ,то това да не е да си пиша аз от къщи и *** на днесбг да ви види IPадреса да цъкне и да ви блокира коментара

8

Ани

преди 7 години

Размириса се на сяра. Демоните от ИНЗ се включиха. Както и да е. След шест месеца на Путин ще му са виновни четирите годишни времена и Тръмп...

7

Анонимен

преди 7 години

Това стана като турска сапунка.

6

Ани

преди 7 години

Осем години Путин си гледаше кефа при администрацията на Обама.По-мекушав президент в Америка не е имало.Статията цели по-скоро да окепази Тръмп и да изкара че не е спечелил изборите честно.Путин с право се опасява че няма да може да си разиграва коня както последните осем години.

5

Димо

преди 7 години

САЩ "доказаха", че Ирак имат оръжия за масово унищожение, че няма да докажат хакерска атака. И явно проблема не е, че Хилъри се е осрала, а че документите са станали публични. Цялата тази шайка Обама-Хилъри е най-добре да изчезнат за винаги.

4

Патриот

преди 7 години

Американска олигофрения,освен да бълват безпочвени пропаганди и обвинения към Русия друго не могат,пълен и тотален морален банкрут претърпя ФАЩ те са новата нацистка Германия!

3

Анонимен

преди 7 години

Русия стои зад повечето злини в световен мащаб. Манипулацията на изборите в САЩ е една от тези злини.

2

Анонимен

преди 7 години

В най-голямата и справедлива световна демокрация църкат като мишки.Предполагам даже, че и ако астероид се насочи към Земята, дори и тогава американците пак Русия ще им бъде виновна и конкретно Владимир Путин.

1

Анонимен

преди 7 години

нестига, че медиите ни лъжат за щяло и нещяло, ама тука вече, по-големи глупости не са измисляни.шансът да се докаже, че РУсия седи зад каквито и да било хакерски атаки е равен на този, че и БГ седи зад тях. Пълни глупости.Сега да прочетем и другите медиини глупости!