662

Честен човек

преди 7 години

*айньо, -уууммм .

661

Анонимен

преди 7 години

Обективно погледнато, ЕС е донор за нашата икономика, САЩ също, докато Русия източва нашата бедна татковина. Колкото и да харесвам Пушкин и Достоевски, няма как да си затварям очите за фактите. Годишно братушките ограбват България с 8 млрд. лева, докато нашите деца умират от глад и липса на грижи. Този грабеж става чрез проруските партии у нас и корумпираните управляващи и води до дестабилизация и мизерия

660

Бай Пешо

преди 7 години

Отслабнал е в главата само бившия комсомолски активист!

659

Анонимен

преди 7 години

БСП се опитват да ме убедят, че всеки който говори истината вреди на родината си.

658

Анонимен

преди 7 години

Писанията на копейкаджиите са неоспоримо доказателство на кремълските комплоти

657

ЖОРО

преди 7 години

На този човек му остават броени дни и продължава да нанася вреди на България.Като толкова ревностно защитава ЗАПАДА, какво той допринесе за по доброто на България.Върви си Росене и дано повече никога нямаме такъв ПРЕЗИДЕНТ като тебе. Ти си срам за България.

656

Случаен Минувач

преди 7 години

Всички мекерета, когато лъжат започват да говорят общи неща.Защо Плевнелиев говори за Европа ? Защо не посочи примери в България ?Аз пък смятам, че Плевнелиев е един от хората, който направи пари от поста си.С това говорене прави отчаяни опити да се пласира някъде в ЕС в ролята на ястреб.Поредната българска плюнка, която ще избяга от България. Един недостоен човек.

655

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

До ВасилевРуснаците имат визия,и тя е да правят колкото може гадости по целия свят.Един вид- ако самите те водят скотски живот,то защо другите да са различни...Проста животинска завист...

654

към 867

преди 7 години

Е хайде сега другарите пак се изядоха едни други .Като си помисля ,Гоце лижеше задните части на Путин ,защо пък сега другарят Плевнелиев да не оближе задните части на НАТО . Това е манталитетът на всички родени под червената звезда !

653

БАБА БУНА

преди 7 години

А НАШИТЕ КОЙ ГИ ФИНАНСИРА,КАТО КАЖЕШ А ,ЗАЩО НЕ КАЖЕШ И Б,КОЛКО ЛЕКЦИИ ИЗНЕСОХТЕ В САЩ,ДА НЕ БИ ДА ГИ УЧИТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯ,НЕ СМЕ ТОЛКОВА БАЛАМИ ДА ТА ДА НЕ РАЗБИРАМЕ ,С КАКВИ ПАРИ ОТ КЪДЕ И КАК.

652

БГ

преди 7 години

като сме членове на НАТО И ЕС трябва ли обезателно да им ближем задните части според много от "БЪЛГАРИТЕ" и според нашия най смешен и веселПРЕЗИДЕНТ.Той си заслужи пост в ЕС ИЛИ НАТО.НЕ ВЯРВАМ ДА ОТИДЕ НА СЕЛО ЩОТО ДАВАТ БЕЗПЛАТНА КВАРТИРА ДА УЧИ БЪЛГАРЧЕТАТА.

651

Pinochet

преди 7 години

Американската *** продължава да припява. Но другата *** Меркел направи много по вече от който и да било. Лошото за нас е това, че сега когато разпадането на ЕС е сигурно ние пак сме от страната на булката. Подлъгаха ни двуличните западняци с тая фалшива демокрация и ни унищожават като народ и нация.............

650

брикчии

преди 7 години

Киряк Стефчов може само да мечтае да бъде сравняван с Расим Плевнята

649

Тайкондов

преди 7 години

България е колония на НАТО и ЕС.Нито ни питат,нито се съобразяват с нас.Мъжът с токчетата ясно се произнесе по въпроса за магданоса.

648

Анонимен

преди 7 години

22 октомври 1940 цар Борис III пише лично писмо до Хитлер, в което изразява единомислието между Германия и България и, че старата бойна дружба не е празна дума.На 1 март 1941 г. във Виена правителството на Богдан Филов подписва протокол за присъединяване на страната към Тристранния пактНародът реши, въпросът е затворен!!!

647

НАС

преди 7 години

Абе може ли да сте такива!!! Заради един БОЛЕН човек от вчера се ядосвате! Излиза че е умен!РАЗДЕЛЯЙ. И ВЛАДЕЙ. Той Ви завладя!!!!

646

Анонимен

преди 7 години

България е член на ЕС и НАТО! Както и на Тристранния пактВъпросът е затворен!!!

645

Анонимен

преди 7 години

До БГТРАКИЕЦАМА ТОВА Е НАЙ-УМНОТО ,КОЕТО Е КАЗАЛ ГОСПОДИНА !

644

член

преди 7 години

И кво от тва? И *** да сме на ЕС и НАТО,нито живеем по-добре,нито по-сигурно.

643

Анонимен

преди 7 години

Днес.бг трябва да цензурира духовната и морална порнография, ярък носител на която е Расим Хамбарооглу. Странно ми е е, как този изключително скромен в интелектуален аспект индивид, успява с малко думи точно да намери най-отблъскващите измерения на пошлостта и духовната гнусотия.