21

Анонимен

преди 7 години

Предложих на Путин да сложи Румен Фърчилото за шеф на комисията по разсдване гибелта на краснознаменния оркестър за сватби и погребения към руската армия, ама той Медведев та Медведев. На ти сега Медведев, оня поспаланко няма да му стинат и 5 години за да приключи разследването. Нашият Фърчилко щеше да разнищи случая за няколко часа и сега папката с имената на виновниците щеше да е на путиското бюро.

20

Прост народ

преди 7 години

***, грозен, руска ***, Прецедент на 100% е *** Радев

19

Анонимен

преди 7 години

тези които пл'ят по бойко или някои друг... с две думи - какво са дали БСП - Станишев, Орешарски, КОЙ, Доган, Топлото и т.н. Докараха хората в таз държава до просешка тояга.Сега е ред на новата им пешка Радев. Винаги може и по-зле да стане!

18

Анонимен

преди 7 години

СМС-и за бг коледа, хитрино и т.н. не изпращам.Ако намерят и върнат откраднатите от всички нас 4млрд. от КТБ мога и да се замисля.До тогава...да изпращат смс-и всички гласували за БСП, ДПС и Бай Х.Дарявам само анонимно и персонално.

17

Анонимен

преди 7 години

смсите, които изпратихте за Хитрино, да и аз пратих 1 смс, отидоха за джипове ! за Българската коледа са отишли за джанти !

16

Щирлиц

преди 7 години

"Българската Коледа"...мда..Ама премиерът-слънце се вози на джипове за 200000лв.Уж купени от горски ли бяха,пък ги взели от НСО..Ама вие дарявайте.А парите от всички подобни прищевки на разни недоразумения,не можеше ли да отидат за Мизия,за болните деца,за онкоболни?От няколко години НЕ ДАВАМ.Когато видя,че тия отгоре правят дарения,наистина при това-тогава и аз ще дам скромно,но от сърце.

15

излагация

преди 7 години

Този Радев е срам за България !!!! Какъв президент може да бъде този некадърен *** ???? Ще свърши ,като Орешарски за една година и да ходи на село ! КАК БЪЛГАРИТЕ ДОПУСНАХМЕ ТОЗИ ГАФ С ИЗБОРА !!!!!

14

Пешо*

преди 7 години

Жена му го е изтървала за момент и той веднага се обади.

13

Анонимен

преди 7 години

това е президента на 1 милион българи! Никога няма да го нарека президент този! Остава си генерал-лъжец и дезертьор! Успех!

12

Анонимен

преди 7 години

ДА живей генерал Радев, да живей БКП ! БРАВО БЪЛГАРИ ! Както винаги по български си го българихме у дупарите. Весела коледа !

11

Анонимен

преди 7 години

AЗ съм ПРОТИВ т.нар. "Българската Коледа"!!!Взимат ми данъци!Нямам деца, защото не мога да си го позволя! А ако имах дете и ако умра, едва ли някой ще се трогне за моето дете! Освен тази "БГ Коледа" има още десетки каси за събиране на средства, като парите потъват в знайни и незнайни сметки.В същото време никой не си плаща данъците за домашен любимец. И никой не търси такива данъци. И ако се пресече някой крупен незаконен бизнес, парите са 100 пъти повече! Явно някой няма сметка!

10

blah

преди 7 години

след 20.01.2017 имаш право да си отваряш устата байо

9

Мен

преди 7 години

Бих пуснал и10 SMS ако президента в началото каже, че стартира Българската Коледа с поне 500 000 лв, спестени от президентския бюджет, а държавата се откаже от 20 стотинки ДДС в полза на децата, а не да ги прибира за нашите хрантутници управляващите.

8

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

До С новьiм годамами ако се надяват на подаръци , ще празнуват и вторник. само келепир да има.

7

KeБаб Ремувър

преди 7 години

До Су35ше се потапяш ли?

6

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

"Разбира се, даренията не могат да запълнят недостатъците на здравеопазването ни, но "Българската Коледа" вече помогна на стотици деца да заживеят пълноценно, благодарение на нашата съпричастност", посочва Радев.един вид , що навръх коледа, докато даряваме на сирачета, ал бънди да не понамеси малко политиката. все пак някой трябва да напомни че в америка бият ***.

5

Анонимен

преди 7 години

Този като не е стъпил още в длъжност защо взема отношение по президентски въпроси?

4

anonimen

преди 7 години

balgarskata koleda da se zabrani sas zakon tei kato parite se kradat i decata da se lekuvat bezplatno i raznoskite po le4enieto im da se poema ot darjavata

3

Су35

преди 7 години

Не знам от изявите на 'летеца' в фейсбук какво става ясно, но за сметка на това от изявите на утайките като вас днес - визирам и потресаващите коментари под статията за руския ту 154, при това на коледа, става ясно че тая наша мила държава е поела курс към нищото. Наздраве и лека вечер.

2

12345678

преди 7 години

СМОТЛЬО!