69

Анонимен

преди 7 години

А какво пият тези, които умишлено насаждат омраза и разделение между хората и народите? Те хора ли са? Кога ще отговорите на този въпросЗа мен не са хора. човечеството е роб от хилядолетия на нехора. ИСТИНАТА!!! Крайно време е!

68

Анонимен

преди 7 години

Горките ни русофили са виждали русия само на картинка в интернет. Нямат идея каква мизерия е "великата" им русия.

67

Анонимен

преди 7 години

До 93Ми как да сме по-добре след като ни направиха като тях за 45 години... ако не си ходил към русия мога да ти кажа, че градовете им и тн всичко е като при нас. Пълна *** кучета котки по контейнерите и мръсотия до шия. За разлика от Западна Германия примерно където се чувствах като 500 години напред в бъдещето за разлика от пребиваването ми в Москва. Не съм хейтър просто говоря от личен опит понеже съм обиколил малко околоностите.

66

Анонимен

преди 7 години

До 98Абе имат природни богатства но не могат да ги използват правилно. Ако не е износа на газ те са живи умрели понеже друга икономика нямат.

65

Бобчо

преди 7 години

Ако половин литър водка е три евро в магазина, то излиза, че при нас е по-евтина?! Тука ракия или водка евтинджос има за 6.50-7.00лв за 700мл. И с тия големите заплати дето ги имат руснаците си представим как домашното време на всякакви деривати е национален спорт, доста по-разпространен отколкото при нас.

64

Анонимен

преди 7 години

Руснаците трябва да благодарят на господ по 3 пъти на ден ,защото когато е преминал през отдалните държави е изтървал там сандъчето със злато-т.е. природните богатства на Русия ги спасяват от банкрут,защото те печелят само от тях Какво произвежда руснакът -нищо,само оръжие ! Те изнасят само природни богатства и там комунистите като в България са милиардери а 80 % от народа живее на прага на нищетата и тази сиромашия ги кара да се радват на единственото ,че са мощни ,че са въоръжени ,че са агре

63

Анонимен

преди 7 години

Не е единственият недостатък на Русия алкохолизма.Това е толкова смешно. Русия винаги е била имперска държава и България не е била никога под нейното крило ,напротив....прочетете малко история. Защо Ставболов от голям русофил изведнъж я намразва толкова ? защото се е осъзнал ,че нищо добро не сме видели от тях. И друго Русия освен производство на оръжие ,защото е супер агресивна друго не произвижда и което произвежда не се купува никъде. Ердоган и Путин са като две капки вода-агресори ,тоталитар

62

Анонимен

преди 7 години

НО НАРОДА Е ПАДНАЛ И ОЩЕ КАК И ТО ОТ ГОДИНИ. ЗАЩО МИСЛИТЕ ,ЧЕ РУСНАЦИТЕ МАСОВО ПИЯТ АНТИФРИЗ ,ОДЕКОЛОН И КАКВИ ЛИ НЕ *** ,ЗАЩОТО НЯМАТ ПАРИ ДА СИ КУПЯТ КАЧЕСТВЕН АЛКОХОЛ. А РУСОФИЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ ЗАЩО НЕ СИ ПРАЩАТ ДЕЦАТА В РУСИЯ А НА ЗАПАД ? И КОРНЕЛИЯ, И ОВЧАРОВ И ЦАЧЕВА И ВСИЧКИ ПОДРЕД ХВАЛЯТ РУСИЯ ,ЗАЩОТО ИМ ПЛАЩА ДА Я ХВАЛЯТ АМА СИ ПАЗЯТ ДЕЦАТА ДАЛЕЧ ОТ РУСИЯ. В РУСИЯ Е СЪЩИЯТ МОДЕЛ КАТО ТУК 5% БЕЗУМНО БОГАТИ И ОСТАНАЛИТЕ БЕДНИ ТА СЕ ЧУДЯТ КАКВО ДА СЛОЖАТ НА МАСАТА. НАЛИ ОТ ТЯХ СЕ УЧИМ И

61

Анонимен

преди 7 години

И у нас цар Киро остави на 100 българи пили менте- алкохол по 1 с едно око.Пък никой не го санкционира. И складовете намериха , и хората измряха и изпоослепяха. И пак- нищо.Обикновено тия нелегални цехове са под защита на данъчните

60

Анонимен

преди 7 години

Нека да не се фокусираме толкова върху руснаците,защото и при нас миналата година доста народ се натрови с ракия-менте.А имаше и драстични случаи с ученици,които бяха пили някаква отрова.Така че и ние не сме по-добри в това отношение.

59

Анонимен

преди 7 години

Пиян и гладен народ. С една дума - нещастници, откъдето да ги погледнеш.

58

Анонимен

преди 7 години

До Анатоли 68Казваш:"От 160 милиона 100 души изпили нещо - и вече: - Какво пият в Русия?"Чети добре:Специалистът по въпросите на алкохола Вадим Дробиз смята, че около 25 милиона руснаци нямат достатъчно пари да пазаруват алкохол по законен път. Не са 100 души и най-вероятно цифрата е по-висока.

57

BG

преди 7 години

Пиян народ . В статията са пропуснали, че си мажат хляб с вакса за обувки. Терпентин.

56

Анонимен

преди 7 години

Корава нация. Те не пият антифриз от вчера, а от десетилетия, трябва да вкарат силна отрова вътре, за ги събори. Повечето нации ще са в спешното за промивки след запой с антрифриз, а руснаците го пият като сокче.

55

А ВАС кой ви оноди

преди 7 години

До какво ядат ОХОоо "Видео от охранителната камера в жилищната й сграда"Колко от ВАС си имат Видео охранителната камера в жилищната, А :)

54

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Русия е огромна държава. Най-голямата в света ! Това, че някакви прошляци пият разни *** съвсем не означава, че всички руснаци пият антифриз и препарат за вана.Това е пропаганда !Евроатлантическата пропаганда против Русия днес задмина комунистическата пропаганда от едно време. Факт !

53

Анонимен

преди 7 години

Мили дядо Коледа, много те моля да донесеш на всички расти по литър рициново масло.Та най-накрая да разберат за какво служи заддника, а на всички ФОБИ руски танк в хола управляван от пийнал водач.Трам-Тарам Трам-Тарам , а щях да забравя на Елха вазелин ала арабела .

52

Анонимен

преди 7 години

Еб...ци, бъдете щастливи в САЩ, Германия, Испания и пр., но знайте, че като сте се"спасили", вие сте се и самоубили и прекъснали рода си. Май..а ви не сте ни притрябвали, вие ще се върнете обратно някога, когато разберете, че е БГ само една, една, нашата мила ....тара-да-да.. Съжалявам ви, разбирам също че не можете да признаете, току-така, че сте се ***...ли зверски, че трябва да твърдите, че в БГ всчко е ***, но пък така си оправдавате личното предателство. НО, ВИЕ СТЕ ПРЕУСПЕЛИ, как не е

51

какво ядат

преди 7 години

Бабата сериен убиец от Русия вероятно е яла части от жертвите си. Това казаха руските следователи, които работят по случая, пише в Independent.68-годишната Тамара Самсонова бе арестувана през юли по подозрение, че е убила 79-годишна жена. Видео от охранителната камера в жилищната й сграда показва как пенсионерката пренася женския труп в черни торби.

50

Кики

преди 7 години

До анонимен 66Като си от село, да те питам. Препоръчай ми отрова за плъхове, че има много край мен? Ама да не е много силна.