80

До106

преди 7 години

Ти май си спал на течение. Как се е доказало, че е измислица на Мая Манолова? И кой го доказа Цветанов ли с Веселин Маринов и "Нашата полиция ни пази". Ако се е "доказало" щеше ли Борисов да даде тази длъжност на Манолова. Нали за това я назначи, за да и затвори устата.

79

Анонимен

преди 7 години

Само като си помисля,че гласувах за Борисов 2 ме хваща срам. Добре, че се коригирах на президентските избори

78

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 7 години

Не гласувайте, не легитимирайте мафията !

77

До106

преди 7 години

Никой не ти пречи да мислиш,че ще спечелите! Мислите и мечтите са безплатни, но реалностите са болезнени!

76

Анонимен

преди 7 години

До u4en 97Хи-хи-хи.....ама ти си въобразяваш, че както политиците ни я карат, в тия объркани и динамични времена, въобще ще има някакво НС???? Ти гледай да си съхраним държавичката и домовете, че както е тръгнал пожара....недай Боже!!! А тоя за някакви си партии плещи....

75

Анонимен

преди 7 години

Нещо май не съм разбрал! Че кога се е регистрирала тази "партия на слави"? Боже, докога този наш *** народец ще се вози по акъла (пардон, популизма!) на поредния ЛЮБИМЕЦ 13? То не беше цар, то не беше пожарникар, то не беше барек (или бюрек, май е все едно!) то не е марешки, някакъв слави и т.н и т.н......Пълно стадо празноговорещи поплювковци!

74

Бойко

преди 7 години

Само така Dnas.bg ще триете всичко написано срещу ГЕРБ и ще папкате иначе .......

73

Анонимен

преди 7 години

Ако изборите са честни и не се намеси Цецо Костинбродски ГЕРБ няма да спечели изборите.

72

Анонимен

преди 7 години

Тия от ГЕРБ на какво се надяват? Може да има няколко заблудени за цвят както се казва, които ще гласуват за ГЕРБ. Но резултатът на избори пролет 2017 ще е поразгромяващ от резултата избори есен 2016г. Хората си мълчат, както и на президентските избори и вечерта в деня на избора в 20ч..............Както си знаем

71

Анонимен

преди 7 години

Еех Канада..

70

u4en

преди 7 години

Е няма да им се изясни на тези! Не 3 мандата - а трябва да не поднасат венци на Т.Ж. и да не заиграват с Русия! А целта - БСП и ДПС да са извън властта до 50-тото НС се изпълнява !

69

вн

преди 7 години

Защо отклонявате вниманието ни? Тук не става дума за "партия на Слави", а за един референдум, в който бе казана думата на хората. И вместо да променяте изборните правила, вие ни занимавате с игричките на продажните социологически агенции.

68

Анонимен

преди 7 години

След избора на ген. Радев за президент, ГЕРБ нямат шанс.

67

Анонимен

преди 7 години

91, ти така викаше и за *** Цеца, пък почервеня България! Не познавам човек, който ще гласува За ГЕРБ

66

РККА

преди 7 години

по скоро ГЕРБ настига БСП с този отвод на избиратели ,интересно ми е ако тези т.нар. националисти играят в пакет какво ще стане,но и новия президент няма да излъчи кабинет,ще последва още един вот и пак ..какво става ако два пъти не може да се състави правителство смятам да проверя..

65

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 70"Европейските програми докарват ГЕРБ на власт с купуване на гласове и корупция. България става зависима колония на Германия и Турция."Извинявай, ама нищо не си казал. По добре си мълчи, за да не се излагаш. Не става от теб агитатор за БСП.

64

Стар Бургазлия

преди 7 години

Жорж Ганчев, Царя, Бойко, сега Слави - все ПОПУЛИСТИ, залъгващи баламите, че ще ОПРАВЯТ народа. Не ви ли омръзна вече да се подвеждате от подобни личности, без коонкретни програми. Вярно, Обединени Патриоти нямат подобни холивудски калибър, но аз им вярвам повече и ще гласувам за тях.

63

ognyanz

преди 7 години

До "Край": Край на какво? Партиите обединяват хора с общи възгледи (и сходни интереси). А двеста мажоритарни кандидати ще имат двеста различни мнения. Ще трябва да се обединят на групи по интереси и ето ти пак партии, дори и да не се наричат така.

62

Рождество.

преди 7 години

Христос се роди. Божият син дойде да ни спаси от греха. А той е в изобилие в греховна България.

61

до № 80

преди 7 години

Браво! Сложихте го на място този "демократ". Той потриваше ръце и се радваше когато неговото СДС унищожаваше стоки от първа необходимост за да дискредитира БСП