10

Анонимен

преди 7 години

Искаме си старият европейски съюз,когато бе спокойно и всичко си вървеше нормално не искаме внос на атентати,арабски пролети и войни!

9

Анонимен

преди 7 години

Масово обратно по родните места,който е от Сирия,да си ходи там,вече и Алепо е свободен,който е от Ирак,на самолета и в Ирак,афганистанците ,в Афганистан,етиопците в Етиопия и т.н.,няма араби ,няма атентати било то дело на единични тунизийци или групово организирани,там по родните им места атентатите те ги имат за ежедневие!Нов канцлер и нова политика!Никакви нови преселници със или без документи,границите се затварят,стреля се!

8

Ян Бибиян

преди 7 години

ЕСзит му е майката. Да се разпада. Време му е вече. Квито и лидери да има , винаги ще има бум бум шейк дъ руум

7

socialen

преди 7 години

Европа се рапада след 11 години ръководство на Меркел - Брекзит - и е в безпрецедентна икономическа криза. Ако Олигархията позволи на немците, холандците, австрийците, италианците, испанците, португалците и прочие да гласуват, то ще има още Екзити.

6

socialen

преди 7 години

Европа сама се съсипа като заложи след 1989 година на грешната икономическа доктрина на Класическия Пазарен Либерализъм, познат днес като Неолиберализъм, Палеолиберализъм, Пазарен Фундаментализъм, Либертарианство, Остеритетен Фетишизъм, Дясно и Реформаторство.Същата грешна парадигма предизвика Великата Депресия 1927-1933 година и беше изритана. За съжаление Рейгън и Тачър отново възродиха Класическия Пазарен Либерализъм през 1980те години на миналия век.

5

Американ

преди 7 години

До Мм Даа(7)Това е ирония, нали?Понеже швабите отново зacиpaт положението в Европа, трети път за 100 години.

4

Анонимен

преди 7 години

"Лечението" е ясно -връщане на новите и кастриране на старите ***!Задължително обаче е и прочистване на политическата система от европедали , либерасти и соропитеци!

3

Циник до 3

преди 7 години

Браво ! Много точен коментар! На практика се получава така, че Мурксел-ханъм винаги е "изненадана": - Ауууу....кой ми с*ра в гащите! Даже на един нискочел немски провинциалист още в лятото на 2015 му беше ясно какво предстои от вражеската инвазия благословена от Гедерейската ялова гаулайтерка! И потекоха реки от кръв на европейци - без да ги питат дали са хвърляли цветя, и плюшени мечета по озверелите тарамбуки! Сугерират ни, че трябва да СВИКВАМЕ С УБИЙСТВАТА НА КАМИЛАРСКИТЕ ОРДИ!

2

Анонимен

преди 7 години

О-у, а какви по народност бяха заловените инструктори в Алепо?!ИДИЛ е премереното зло необходимо да сплаши средностатистическия европеец.Естествено, че ИДИЛ срива икономиката на ЕС, което също е премерено.Парите на богатите нямат граници.Шашкат се само ***.За каквото и да се говори, става дума за пари!

1

Анонимен

преди 7 години

К'воо прайми фрау Мути?