87

РОССИЯ

преди 7 години

хитлер исаше да ни нарпави роби безплатна работна ръка.а сега не сме роби но сме нискозаплатена работна ръка.тук не бъркайте русия.вие журналистите накарвате народа ни да обикне русия с насила като пишете всеки ден глупосьи за рсия народа разбра че русия е правилният път.русия ще ни вдигне икономиката вместо запад

86

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 127Днес България помийна яма на Европа...

85

Анонимен

преди 7 години

Ако си млад,бял,образован,физически здрав,хетеросексуален,християнин трудно ще пробиеш в ЕС.

84

Честен човек

преди 7 години

Евтина работна ръка и пазар за *** на Европа. Това е източна Европа.

83

Тинев

преди 7 години

" ......... целият регион, страната е измъчвана от корупцията и от липсата на правна сигурност. Заплануваната амбициозна съдебна реформа не получи достатъчно подкрепа в парламента в София. Вместо нея беше приета една "реформичка", която не гарантира независимостта на съдебната система и устойчивата борба срещу подкупността ....... "П.П.Констатация на западно европейци.А ГЕРБ ни уверяват, че цъфтим и аха-аха даже ще вържем.Когато един мошеник се докопа да властта е така.

82

А1

преди 7 години

Никой не ни е виновен!Сами се докарахме до това състояние в което се намираме!От бивши соц. лагер имаше две държави които имаха еднакъв икономически старт - България и бивша Чехословакия.Е, къде сме ние, а къде са Чехите!?Политиците в Чехия работеха и защитиха интересите на държавата и народа си (не че и при тях няма проблеми).А, нашите работеха и служеха за всички други, но не и в полза на държавата и народа си.

81

Анонимен

преди 7 години

до 130Клише от времето на пакс романа, само че приложено то тези, които римляните считаха за унтерменшън. Хитлер и Наполеон минаха по тази пързалка.... Когато нямаш морални устои, всичко рухва в един миг!!!!

80

Анонимен

преди 7 години

Не на илюзията , а на илюзиониста . От клоуна такъв не става .

79

Анонимен

преди 7 години

Всичко прави "човешкия" материал. СССР бяха и в Литва и в Естония, ама къде са сега. А и м/у самите източно-европейскистрани има разлика. Колкото повече отиваш към Виена, толкова се променят нещата в положителна посока.

78

Анонимен

преди 7 години

До 115Ко речи!???Кои европейци ни изкупиха предприятията!??? Ако не броим тока, водата и златото, щото там им гарантирахме печелби!!! Нищо не изкупиха, подариха го на комунистическата номенклатура, за да може тя да им осигури евтина работна ръка, и гарантирани лесни печалби и няколко пудела да лаят срещу Русия!!!! Нито едно предприятие не купиха ЕС, нито едно!!!!

77

Анонимен

преди 7 години

до 127Вероятно нямаш и 30 години под Слънцето!Иначе щеше да знаеш какви бяха селата и градовете преди и след омразното ти прогонване на Вермахта от Европа! Един клишета в бедната ти главица... И чалга, разбира се, друго няма от къде да дойде!!!

76

ТИ

преди 7 години

До Az Само да те питам? ТИ В РОМА-ния ХОДИЛ ЛИ СИ??? За скритата КОРУПЦИЯ В БУКУРЕЩ да си ЧУВАЛ??? И НЕ САМО ТАМ!!!

75

Я Бе

преди 7 години

До АнонименКОГА НАРОДА ПОСТРОИ ДОМОВЕ??? В ЕВРОПА ЛИ??? САМО РОБСКИ ТРУД НАВЪН!!! БЪЛГАРИЯ на ЧЕЛНО МЯСТО ПО СОБСТВЕНИ ЖИЛИЩА !!! КОГА СА ПОСТРОЕНИ??? НЕБЛАГОДАРЕН ФИДИОТ!!!

74

Az

преди 7 години

Няма да се оправим още 500 години, по-назад сме от Виетнам, Камбоджа, на Китай само може да завиждаме, не може да се сравним с Румъния която доста ни изпревари ... последни сме във всичко с изключение на далавери и подкупи. Селения до шия

73

АУРОПАТА

преди 7 години

Сетила се сетила се ЕВРОПАТА,като ни ОКРАДЕ до КОКАЛ!!! Къде са ЗАВОДИТЕ дето работеха МИЛИОНИ БЪЛГАРЕ?? Кой плати да се УНИЩОЖАТ??? МОЛЯ КОЙ??? Защо ДОМАТИТЕ са ПЛАСТМАСОВИ??? Защо КРАСАТАВИЦИТЕ са ПРАВИ и БЕЗВКУСНИ??? Кой БУТНА БЕРЛИНСКАТА СТЕНА и ОСТАВИ НАРОДИТЕ ОТ ИЗТОЧНА ЕВРОПА ДА БЕДСТВАТ толкова много години че и до днес??? ГОСПОД СКОРО ЩЕ ГИ УБИЕ !!! АНАТЕМА!!!!

72

democray

преди 7 години

Днешната политика на Русия е популистка,впрочем тя е още от 60'те години същта,когато неканено се включиха на състезание с Америка, за това кой пръв ще покори космоса и луната.Ние трябва да сме независими,с европерспективи в политиката ни,защото ярко се вижда че Русия каквото прави,го прави само за свои интереси.Не е някакъв герой от Avengers "славинизъм" shut up

71

democracy

преди 7 години

Тези които ми цъкат дислайк на коментарите са сигурно бивши членове на БКП и актуални на БСП.Русия ще ни доведе само до крах.Още от преди 140 години Захари Стоянов казва : " тоз който ни освободи,той ще ни пороби"Само да ви припомня мили другари,че ако демокрацията я нямаше щяхте все още да чакате реда си за купуване на кола,щяхте да висите на опашки за буркан кисело мляко и хляб,щяхте лятото да си ходите само в българското море,и през целия си живот нямаше да видите друга земя освен България

70

Анонимен

преди 7 години

Лъжите, заблуждениятa и полуистините на Deutsche Welle.Ако има някаква истина трябвапросто да се използва.

69

Картър

преди 7 години

С влизането си в ЕС и НАТО, България стана турски санджак. Пфу!

68

democracy

преди 7 години

Само колко добре анализирано,и аргументирано.Аз съм против това съдебната власт да бъде независима,защото може да стане същият проблем като в Румъния,но за всичко останало съм ОК.Комънизмът не се забравя лесно и тук,които я помнят я помнят с огорчение.Това не е хейтване а си е самата истина.Не забравяйте и братска Россия,които по това време ни отмъкваха всичкия БВП за жълти стотинки.Лека нощ.